Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πρώτος ο Καρυώτης στις χθεσινές εκλογές του Ν.Ο.Κατερίνης


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είχε χθες ο Ν.Ο.Κατερίνης και, από ότι φαίνεται από την πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ο Όμιλος γυρίζει σελίδα. Πρώτος στην προτίμηση των μελών που ψήφισαν ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωπηλασίας, Κώστας Καρυώτης, ενώ ο τέως, πλέον, Πρόεδρος, Γιώργος Μελετλίδης, δεν κατάφερε να εκλεγεί, όπως δεν εξελέγησαν και οι υπόλοιποι πέντε που δεν είχαν παραιτηθεί.
Με ανακοίνωσή του αμέσως μετά που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, ο Κώστας Καρυώτης ως πλειοψηφών σύμβουλος, προσκάλεσε όλα τα Μέλη σε συστράτευση για το καλό του Ομίλου.

Η δήλωση του Κ. Καρυώτη έχει ως εξής:

"Ως πλειοψηφών σύμβουλος των σημερινών αρχαιρεσιών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θέλω  πρωτίστως να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους.
Όμως ακόμη, θέλω  ειλικρινά να ευχαριστήσω όλα τα Μέλη που με την ψήφο τους έδωσαν σήμερα το παρόν,  σε αυτή την κρίσιμη καμπή  στην ιστορία του Ομίλου.
Θεωρώ απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των Μελών, ο καθένας με ότι μπορεί, σε μια κοινή πορεία για την περαιτέρω ανάπτυξη της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας στον τόπο μας.
Θέλω ακόμη να τιμήσω με τη δήλωσή μου αυτή,  όλους ανεξαιρέτως,  όσοι μέχρι σήμερα συνεισέφεραν  είτε διοικητικά είτε ως  απλά Μέλη στην πορεία ενός Ομίλου που έδωσε και δίνει παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά κυρίως που κρατά ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας μας σε υγιείς χώρους άθλησης, μακριά από τις σειρήνες της εποχής.
Για τα παιδιά αυτά που ιδρώνουν με τα κουπιά και τα πανιά για το «ευ αγωνίζεσθαι» και μόνον, αξίζει κάθε θυσία από την πλευρά μας.
Κώστας  Καρυώτης"

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών είναι τα παρακάτω:
Καρυώτης 54
Καρπούζας 51
Μπούσιου Β. 51
Κυρίτσης 51
Κακούρης 50
Σακκάς 50
Τουλιοπούλου 49
Κουτλουμπάσης 48
Μαρέτης 47
Νικολαΐδης 47
Μπούσιου Κ. 45

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Ηρακλείδης, Παρλίτση και Σαμαράς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΡΥΩΤΗ & ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ & ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!