Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Για μια θέση στο ευρωπαϊκό

By Sportsfeed


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του ευρωπαϊκού και τα ελληνικά κουπιά έχουν πάρει… φωτιά στο κοινόβιο του Σχινιά, με τον Λευτέρη Κόνσολα να είναι ένας από τους αθλητές που διεκδικούν θέση στα πλάνα του Ποστιλιόνε.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις βασικές μονάδες της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας. Με πολύ προσπάθεια, πολλά χιλιόμετρα κουπί αλλά και προσωπικές θυσίες έχει φτάσει να πρωταγωνιστεί μαζί με τους συναθλητές του στις μεγάλες διοργανώσεις της κωπηλασίας επιστρέφοντας τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο στις αποσκευές του.
Μια ακόμα τέτοια προσπάθεια κάνει και φέτος ο Λευτέρης Κόνσολας ο οποίος τα δίνει όλα καθημερινά στις προπονήσεις που περιλαμβάνει το κοινόβιο που πραγματοποιείται (με πολλές πρακτικές δυσκολίες) στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Εκτός από τον εαυτό του ανάμεσα στους συναθλητές του που πρέπει να κερδίζει καθημερινά είναι και ο αδερφός του ο Γιώργος κάτι όμως που δεν αλλάζει τους στόχους του όπως δήλωσε στο Sportsfeed. «Tον αδερφό μου τον έχει σε μονό κουπί οπότε τα διπλά είναι 2… Δεν ξέρουμε ακόμα προς το παρόν πιο διπλό θα πάει στο ευρωπαϊκό (29-31 Μαΐου στο Πόζναν της Πολωνίας) και σαν πληρώματα δεν είμαστε σταθεροί καθώς ο προπονητής μας αλλάζει όλη την ώρα…» δηλώνει ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος αποκαλύπτει πως με τον αδελφό του, δεν πολυσυζητάνε το θέμα. «Με τον Γιώργο δεν το συζητάμε μεταξύ μας. Ο καθένας δίνει τον καλύτερο του εαυτό στην προπόνηση και από την προπόνηση θα κριθεί ποιοι θα είναι στο διπλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: