Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Διασυλλογικοί αγώνες Πεθελινού 2013 - Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή, αν αναλογιστούμε ότι την ίδια μέρα επέλεξαν και τα Ιωάννινα να κάνουν αγώνες, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2013, οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες του ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού "Κερκινίτις" με την ονομασία "Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά"
Στους αγώνες πήραν μέρος εννέα Όμιλοι από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα οι Ν.Ο.Θ., Ν.Α.Ο.Κ.Θ., Ι.Ο.Θ., Ν.Ο.Γ., Ν.Ο.Κ., Ν.Ο.Μαυρ., Ν.Ο.ΚΑΤ., Ν.Ο.Κοζ. και ο τοπικός ΝΑ.ΠΕ.Σ.Π., με εκατό περίπου αθλητές.
Στην πρώτη θέση του πίνακα μεταλλίων βρέθηκε ο ΝΟΘ με 4 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο και ακολούθησαν οι ΝΟΜ με 2-3-0 και ΝΑΟΚΘ με 1-1-3.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΘΕΛΙΝΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ
ΧΡΥΣΑ
ΑΣΗΜΕΝΙΑ
ΧΑΛΚΙΝΑ
ΝΟΘ
4
4
1
ΝΟΜαυρ.
2
3
-
ΝΑΟΚΘ
1
1
3
ΝΟΚΑΤ
1
1
-
ΙΟΘ
1
-
-
ΝΑΠΕΣΠ
-
-
3
ΝΟΓ
-
-
1
ΝΟΚ
-
-
1
ΝΟΚοζ.
-
-
-

9
9
9

Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ: Αποτελέσματα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ναυτικοσ ομιλοσ καστοριασ που ειναι ρε παιδια δεν τον χωρουσε ο πινακασ?α ξεχασα τουσ καλουσ τουσ αφησαν πισω και πηραν τα παιδια τουσ.

Unknown είπε...

Από λάθος είχε γραφτεί δύο φορές ο ΝΟΚΑΤ και δεν είχε γραφτεί ο ΝΟΚ στον πίνακα των μεταλλίων

Ανώνυμος είπε...

Ναι δεν βαλανε το ενα που πηρε.
Σαν δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω.
Σοβαρευτειτε και δειτε ολα τα παιδια το ιδιο γιατι ομιλος υπαρχει επειδη υπαρχουν παιδια και μην κοιτατε να διευκολινεται τα παιδια σας οι διοικουντες ουτε να προβαλετε καποιοι το ονομα σας για να γινεται γνωστοι μεσα απο τον ομιλο. Γνωστοι θα γινεται μονο εαν κανετε εργο και εχεται επυτιχιες.Αφηστε στην ακρη τα προσωπικα σας συμφεροντα. Εαν δεν μπορειτε, παραιτηθείτε να αναλαβουν καποιοι που μπορουν να πανε τον Ομιλο ψηλά.