Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΟΦΝΣ: Βαλκανικοί αγώνες: Φινάλε με 18 μετάλλια στο Βελιγράδι


Τέσσερα χρυσά, δέκα ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια ήταν ο σπουδαίος απολογισμός της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι και αφορούσε στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Η Ελληνική ομάδα κατέλαβε την 2η θέση στη γενική βαθμολογία πίσω από την Ρουμανία, σε μια διοργάνωση που ξεχώρισε φέτος για το πολύ υψηλό επίπεδο και για τις πολύ δυνατές κούρσες σε όλα τα αγωνίσματα.

Αναλυτικά οι θέσεις των ελληνικών πληρωμάτων έχουν ως εξής:



ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Σκίφ Νεανίδων (Αγγελοπούλου Αθηνά)
Διπλό σκιφ παίδων (Σακάς-Γιάννατζης)
Δίκωπος άνευ παίδων (Χατζηστρατής-Ρίζος)
Τετραπλό σκιφ παίδων (Καλανδαρίδης-Σακάς-Γιάννατζης-Παπασακελλαρίου)

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Σκιφ εφήβων (Βαγενάς Κων/νος)
Σκιφ παίδων (Παπασακελλαρίου Γιώργος)
Σκιφ κορασίδων (Ζέρβα Αικατερίνη)
Δίκωπος άνευ νεανίδων (Τσιόλα-Εμμανουηλίδου)
Διπλό σκιφ νεανίδων (Μάμαλου-Κολτσίδα)
Τετραπλό σκιφ κορασίδων (Γιάννου-Κυρίδου-Ζέρβα-Χαλκιά)
Τετράκωπος άνευ νεανίδων (Τσιάβου-Ζυγούρα-Τσιόλα -Εμμανουηλιδου)
Τετράκωπος άνευ παίδων (Βαρδάκας-Παπαδημητρίου-Βλάχος-Μάντζιος)
Οχτάκωπος παίδων (Νταλαμάνγκας-Αντώνης-Χατζηστρατής-Ρίζος-Βαρδάκας-Παπαδημητρίου-Βλάχος-Μάντζιος -Μπούγιας)
Τετραπλό σκιφ νεανίδων (Μάμαλου-Βασιλειάδου-Αγγελοπούλου-Κολτσίδα)

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Τετράκωπος άνευ εφήβων (Χρυσόπουλος-Ζήσης-Μητρομάρας-Αθανασίου)
Τετραπλό σκιφ εφήβων (Πέτρου-Παπαιωάννου-Βαγενάς-Δημητρίου)
Οχτάκωπος εφήβων (Αθανασίου-Χρυσόπουλος-Λεμονας-Λαδόπουλος-Ζήσης-Μητρομάρας-Κακούρης-Καραμήτρος-Μπούγιας)
Διπλό σκιφ κορασίδων(Κυρίδου-Γιάννου)

4η ΘΕΣΗ
Διπλό σκιφ εφήβων(Πέτρου-Δημητρίου)
Δίκωπος άνευ εφήβων (Κακούρης-Καραμήτρος)

*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την απονομή του χρυσού μετλλίου στο διπλό σκιφ παίδων που έκανε ο πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης Γιώργος Μουτσάτσος
Πηγή: www.kopilasia.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ!!!ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!ΚΟΒΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

παλι καλα καταλαβαινει ο κοσμος οτι πλεον στην κωπηλασια κανουν κουμαντο οι γονοις και οι προπονητες των ομιλων

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. .ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΘΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ .........ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΠΕΙ Η ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί σχολιαστές.

Διάβασα με προσοχή τις παρατηρήσεις σας.
Κατ' αρχήν ο υγιής διάλογος και η αντιπαράθεση γνωμών αποτελούν μία ιδιαίτερα γόνιμη διαδικασία.

Ίσως κάποιοι γονείς να έχουν πικρία,επειδή όμως ήμουν παρών στις διαδικασίες,δίχως να είναι η απόλυτη αρμοδιότητα μου αλλά λόγω εντοπιότητας (οργάνωση των αγώνων επιλογών), έχω να απαντήσω ότι οι επιλογές των αθλητών της Εθνικής Βαλκανικής Ομάδας έγιναν με ξεκάθαρα διάφανες διαδικασίες και πάντα με τελικές αποφάσεις του επικεφαλής ομοσπονδιακού προπονητή.

Πάγια φιλοσοφία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είναι η λειτουργία των Εθνικών Ομάδων να γίνεται κάτω από ξεκάθαρους κανόνες.
Βάσει αυτού δίνεται πάντοτε εμπεριστατωμένη απάντηση - αιτιολογία από τον Ομοσπονδιακό προπονητή σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία που κατατίθεται εγγραφως,γιά κάθε ενέργεια- επιλογή της,και στα πλαίσια αυτά ευχαρίστως θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση-απορία σας.


Διαφορετικά,το να κατηγορεί κάποιος θολά,αόριστα και ανώνυμα,συνιστά το ελάχιστο αθλητικά αντιδεοντολογική ενέργεια.

Φιλικά

Κώστας Παπαγιάννης
Έφορος Εθνικών Ομάδων Ανδρών-Γυναικών


Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΦ,ΓΊΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ "ΚΑΠΟΙΟΙ",ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ""ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ""ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε προπονητή μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε πως προκρίθηκε αθλητής που δεν τερμάτισε?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε προπονητή μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε πως προκρίθηκε αθλητής που δεν τερμάτισε?

Ανώνυμος είπε...

ενδιαφερουσα ερωτηση.μπορει να μας απαντησει ο κυριος εφορος ????

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί 5.47 και 6.43.
Βεβαίως και μπορώ να απαντήσω.
Μετά από απόφαση του επικεφαλής ομοσπονδιακού προπονητή,δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία σε έναν από τους καλύτερους αθλητές της Εθνικής Ομάδας ο οποίος παρεπιπτόντως τερμάτισε μακράν πρώτος στον τελικό.
Φιλικά (και επώνυμα)
Κώστας Παπαγιάννης

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν συγχαρητήρια στον αθλητή για το μετάλλιο που έφερε και πραγματικά είναι ένας από τους καλύτερους αλλά εάν ο επικεφαλής ομοσπονδιακός προπονητής ήταν αξιοκρατικός θα μπορούσε να πάρει τον συγκεκριμένο αθλητή "υπεράριθμο" και όχι στην ουσία να του δώσει την θέση κάποιου άλλου αθλητή.
Όπως όλοι ξέρουμε η δεύτερη ευκαιρία ισοδυναμούσε με πρόκριση.Αλλά τι να κάνουμε και η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας στον αθλητισμό. Θέλω να ξέρω αν η ατυχία του συγκεκριμένου αθλητή ήταν στο βαλκανικό σε οποιονδήποτε αθλητή θα ξαναγινόταν η κούρσα για να πάρει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρία;
Τελικά ισχύουν οι κανονισμοί; ή ισχύουν όποτε βολεύει;
Οπότε σωστά γράφει κάποιος παραπάνω ότι έγινε επιλογή και όχι "προκρίσεις".

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΙΦ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΠΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΚΩΠΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 6.34
Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του ομοσπονδιακού προπονητή.
Προσωπική άποψη όμως ΘΑ εκφράσω και αυτή είναι πως ΝΑΙ λειτουργεί με αξιοκρατικό τρόπο.
Και επιτρέψτε μου να γνωρίζω καλύτερα από σας πως μέγιστη σπουδή του είναι να συγκροτήσει την εθνική ομάδα με τον πλέον δυνατόν αμερόληπτο και αξιοκρατικό τρόπο.
Η δε τελική επιλογή έγινε με βάση τον μέσο όρο των ενεργειακών καταναλώσεων των αθλητών που μετρήθηκαν ΑΤΟΜΙΚΑ είτε αγωνίστηκαν σε μικρό ή μεγάλο σκάφος,οι οποίες απεστάλησαν στα σωματεία και είναι στην διάθεση του καθενός.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω με τον πιό κατηγορηματικό τρόπο ότι "προώθηση,κόψιμο,κλίκες,στοχοποίηση" (είναι εκφράσεις που αναγράφησαν παραπάνω)είναι άγνωστες λέξεις σε αυτήν την εθνική ομάδα,απλά κατά την άποψη μου,ο καθένας από τριγύρω καταλαβαίνει αυτό που θα τον εξυπηρετούσε να καταλάβει.

12.13 και 1.15 με χαρά θα δεχόμασταν εγγράφως οποιαδήποτε ιδέα - πρόταση που θα βελτίωνε ακόμη περισσότερο την διαδικασία προκρίσεων.

Κώστας Παπαγιάννης

angeliki είπε...

Τα 18 μετάλλια και η 2η θέση ομιλούν απο μόνα τους!!!!!!Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα!!!!!Μπράβο στα παιδιά και σε όσους συμμετέχουν!!!!!!
Αγγελική Σ. Βλάχου

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΣΥ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑ,ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΙΣΑΞΙΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ?ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν´ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ.

Kostas Papagiannis είπε...

Διαβάζοντας τα υπόλοιπα σχόλια και έχοντας απαντηθεί όλες κατά την γνώμη μου οι παράμετροι,νομίζω ότι η συζήτηση κάπου εδώ κλείνει.

Επιγραμματικά θα προέτρεπα τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην μεγάλη αγκαλιά της ελληνικής κωπηλασίας.
Μέσα από την μεθοδική και συστηματική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο,όφελος και μόνον όφελος θα εισπράξουν,τα διεθνή μας αποτελέσματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Κ. Παπαγιάννης

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.
ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Μ Ε Τ Α Λ Λ Ι Ο, (JM2-), ΣΤΟ ΤΡΑΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ. ΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ.
ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΕΑΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΔΙΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΑΝ 7ος. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ. Ο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ.
ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΣΚΑΡΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΟΥ?
ΩΡΑΙΑ ΑΜΙΛΛΑ...
ΥΓ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΕΜΨΙΜΗΡΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, Σ` ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ......
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΗ, (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ).
ΥΓ2. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα που βγηκες εσυ και μας ενημερωσες .ευχαριστουμε πολυ .αυτο περιμεναμε