Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Παραιτήσεων συνέχεια στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

παραιτηση, ομιλου, κατερινης, ναυτικουΠαραίτηση του Β΄Αντιπροέδρου και τέως Παγκόσμιου Πρωταθλητή κωπηλασίας Κ.Καρυώτη από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. της Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων, κ. Αναστασίας Τολιοπούλου και τρεις ακόμη που δεν έχουν κοινοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης και που αναφέρονται παρακάτω, παραίτηση υπέβαλε και ο Β' Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Κώστας Καρυώτης. Οι λόγοι της παραίτησης αναφέρονται στη παρακάτω επιστολή.

Προς το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.
Κωνσταντίνου Καρυώτη  
-------
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Μετά την γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, που έλαβε χώρα την 18-01-2015 και την μη έγκριση από το σώμα με συντριπτική πλειοψηφία του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού που το Δ.Σ. είχε υποβάλει σ’ αυτό, εκλαμβάνοντας προσωπικά το γεγονός ως άρση της εμπιστοσύνης των μελών προς το συμβούλιο συλλογικά, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ., την οποία παρακαλώ θερμά να κάνετε δεκτή, ως εξάλλου έχετε υποχρέωση από το Καταστατικό του Συλλόγου.
Επειδή ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας να μην εγκρίνει τον διοικητικό και κυρίως τον οικονομικό απολογισμό, εκφράζω την ευχή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να ερμηνεύσουν  ορθά  το μήνυμα που εστάλη από τα μέλη μας και να πράξουν ανάλογα με την συνείδησή τους.
   
                                                                Κωνσταντίνος Χ. Καρυώτης

Πέντε συνολικά οι παραιτήσεις!
Και για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το πόσο μεγάλο είναι το θέμα στη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου της Κατερίνης, παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω σχόλιο που έγραψε ανώνυμος φίλος στην παρούσα ανάρτηση:
"Δυστυχώς οι παραιτήσεις δεν είναι μόνο αυτές που έχουν κοινοποιηθεί. Αρχικά παραιτήθηκε το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. και έφορος ιστιοπλοΐας, κος Αθανάσιος Λύρας. Ακολούθησε η παραίτηση της επίσης επί πολλά έτη συμβούλου και Γ. Γραμματέως, κας Σίσσης Παρλίτση. Αργότερα και αμέσως μετά την Γ.Σ όπου απορρίφθηκε ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός του 2014, παραιτήθηκε η σύμβουλος κα Ουρανία Μαργαρίτη που είχε αντικαταστήσει την κα Παρλίτση και ακολούθησε η παραίτηση της παλιάς πρωταθλήτριας κωπηλασίας και εφόρου Δ. Σχέσεων, κας Τουλιοπούλου Αναστασίας. Η παραίτηση και του Κώστα Καρυώτη, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωπηλασίας και με ιστορία 30 ετών στο άθλημα, έρχεται να δείξει ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοίκησης στον Όμιλο της Κατερίνης. Κρίμα!!!" 


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΛΙΔΗ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΝΟΚΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΑΤΕ
ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αντε να φεβγουν οι παπουδες να δινουν χωρο στους νεους και αν δεν καταλαβαινουν με λογια υπαρχει κι αλλος τροπος

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ ? ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ GREEK ROWERS: Δυστυχώς οι παραιτήσεις δεν είναι μόνο αυτές που έχουν κοινοποιηθεί. Αρχικά παραιτήθηκε το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. και έφορος ιστιοπλοΐας κος Αθανάσιος Λύρας. Ακολούθησε η παραίτηση της επίσης επί πολλά έτη συμβούλου και Γ.Γραμματέως κας Σίσσης Παρλίτση. Αργότερα και αμέσως μετά την Γ.Σ όπου απορρίφθηκε ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός του 2014 παραιτήθηκε η σύμβουλος κα Ουρανία Μαργαρίτη που είχε αντικαταστήσει την κα Παρλίτση και ακολούθησε η παραίτηση της παλιάς πρωταθλήτριας κωπηλασίας και εφόρου Δ.Σχέσεων κας Τουλιοπούλου Αναστασίας. Η παραίτηση και του Κώστα Καρυώτη ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωπηλασίας και με ιστορία 30 ετών στο άθλημα έρχεται να δείξει 'οτι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοίκησης στον Όμιλο της Κατερίνης. Κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ; Ο ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ);ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ; ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ; ΑΠΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ;ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ! ΚΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΟΚΑΤ 2013
Ποιοί τους ψήφισαν ???

ΜΕΛΕΤΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 49
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 45
ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 44
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 40
ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 38
ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 37
ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 33
ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 32
ΠΑΡΛΙΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 31
ΛΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 27
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 26
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ 23
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10

Ανώνυμος είπε...

1Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΚΑΤ 2015
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ 33 ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ 19. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ 33 ΕΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ 19 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα αυτός δεν είναι όμιλος , ειναι ΚΑΠΗ συνταξιούχων !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γίνεται στον ΝΟΚΑΤ είναι
πρωτάκουστο Δ.Σ. να μην έχει
καταφέρει να περάσει οικονομικό
και διοικητικό απολογισμό και
να μην έχει παραιτηθεί
πρώτιστος ο πρόεδρος μάλλον
ή ευθιξία είναι κάτι άγνωστο για
το πρόεδρο . Τον ενδιαφέρει
μόνο η καρέκλα . ? Δεν έχω
ακούσει κάποιο στόχο –
όραμα - πρόταση για να πάμε
τον όμιλο ποιο μπροστά παρά
μόνο
“με φέρατε να διοικήσω” .
Τα Συμπεράσματα δικά σας

??? Δεν φοράτε παντελόνια

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο πρόεδρος τι έχει κάνει εδώ και 1,5 χρόνο με το κανάλι του Λιτόχωρου όπου κάνουν προπόνηση τα παιδιά μας στα 500 μέτρα!!ΤΙΠΟΤΑ !!!Τον μόνο που τον νοιάζει να είναι πρόεδρος !!Όπου πήγε τα χειρότερα λένε !!Κρίμα γιατί θα καταστρέψει ότι οι άλλοι έστησαν με κόπο και κρίμα σ'αυτους που τον στηρίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του ΔΣ σεβαστείτε το κύρος του ομίλου και τους μόχθους των αθλητών του. Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ και κάνετε εκλογές. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα μελη σου δεν σε εμπιστευονται πια, όταν αυτοι που πληρωνουν συνδρομες δενσε υπερψηφιζουν τι κανεις; ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Που ναι η μπαλα οεο που ναι η μπαλα. Την χασατε κυριε μαζι με την εμπιστοσυνη του σωματος που υποτιθεται οτι διοικειται

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας ανθρωπάκος ο οποίος βγήκε στη σύνταξη και μετά αποφάσισε να δοξαστεί. Αφού γύρισε όλα τα διοικητικά συμβούλια της Κατερίνης και δεν κατάφερε σε κανένα να γίνει πρόεδρος βρέθηκε κατά λάθος και στο Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. Η έλλειψη διαθέσιμου προσώπου τον οδήγησε στην πραγματοποίηση του υπέρτατου όνειρου:Πρόεδρος επιτέλους! Ξεκίνησε λοιπόν να στέλνει αμέτρητες άχρηστες επιστολές με σκοπό να υπογράφει ως πρόεδρος (άντε να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις το σκοπό του email). Με εξαιρετικό ζήλο κατάφερε να απομακρύνει τους έμπειρους και παλιούς συμβούλους από το Δ.Σ. Φανταστείτε ότι έσβησε δύο ονόματα καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τη φόρμα εισήγησης που στάλθηκε στην Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. για την άδεια εισόδου στα σχολεία με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος της κωπηλασίας (μπορεί να ήθελε να τους ξεκουράσει τους ανθρώπους γιατί ήδη "τρέχανε" τα τελευταία δέκα χρόνια από σχολείο σε σχολείο για να βρούνε νέους αθλητές). Η ειρωνεία είναι ότι έχει καταπατήσει σχεδόν κάθε άρθρο του Καταστατικού και συνεχίζει να ζει το όνειρο...

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου πει περι της μισθωσης του κτηριου του ομιλου που ειναι το κοσμημα της Παραλιας;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ. ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ .... ΙΣΩΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΩΜΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Τα συμπερασματα δικα σου

Ανώνυμος είπε...

Και αυτά δεν είναι τίποτα. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣ είπε...

Τελικά στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης μαζεύτηκαν όλοι οι ανώνυμοι ?? Κανένας πιά δεν έχει το θάρρος της γνώμης του ??

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω πως έγινε η καινούργια Μίσθωση-ανανέωση του συμβολαίου ,ποια μέλη του Δ.Σ.ψήφισαν υπέρ και ποια κατά? Ποιοι ήταν αυτοί που φώναζαν για ανοιχτή δημοπρασία και ποιοι ήταν αυτοί που μέσα στο συμβούλιο φώναζαν ότι τα "πήραν"!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο 3 ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ!!!! ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΣΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΙΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!!!! ΑΞΙΟΣ!!!

Αναστασία Τουλιοπούλου είπε...

Αγαπητέ Χρήστο Μητσοκάπα θεωρώ αστείο να σε ενοχλεί η ανωνυμία και όχι η πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η σημερινή αναμενόμενη κατάσταση βλάπτει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, όπως φυσικά γνωρίζεις και εσύ! Θα βοηθούσε λοιπόν ένα σχόλιο από εσένα που αγαπάς το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και όχι η κριτική για την "ανωνυμία".

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΩΜΑ & ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ? ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Εχει δει κανενας τα αποδυτηρια του ΝΟΚΑΤ στο ποταμι; Τα ποντικια ειναι ετοιμα να μπουν στις τσαντες των παιδιων, και οι λαμαρινες ετοιμες να τα πλακωσουν. Ο κυριος "Προεδρος" μαζι με τον αξιότιμο κύριο Τσιρόπουλο, ηρθαν για μια φορα στο ποταμι για να αλλαξουν τις λαμπες στα αποδυτηρια που για τουλαχιστον 3 μηνες ηταν χαλασμενες και τα παιδια αλλαζαν μέσα στο σκοταδι, η με τα φλας των κινητων τους. Ασ αναρωτηθει κανεις πως μετα αυτος ο ομιλος μπορει να κρατισει τα παιδια και να φτιαξει νεους παγκοσμιους πρωταθλητες μεσα σε τετοιες συνθηκες. Ευχαριστουμε πολυ κυριε προεδρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ? Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ VITO,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΚΑΠΑΣ είπε...

Αγαπητή Αναστασία Τολιοπούλου.
Την γνώμη μου την έχω εκφράσει στις 3 τελευταίες τουλάχιστον Γενικές Συνελεύσεις του Ομίλου και είναι γνωστή. Είναι γνωστές επίσης οι προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα όταν εξέφραζα την άποψή μου, ακόμη και από άτομα του δικού σου οικογενειακού περιβάλλοντος. Επιθυμούσα στην παρούσα φάση να μην ξαναπώ τα ίδια πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η ανώνυμη ανάρτηση σε αυτό το blog με τις ψήφους των εκλογών είναι δική μου, απλά για να αποδείξω ότι κάποια άτομα τότε εξέφραζαν διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζουν σήμερα. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα, αλλά και από τις "συμμαχίες" που υπήρξαν..... Ας πούμε λοιπόν σήμερα και έξω από τα δόντια ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Αγαπητή Αναστασία, ποιά ήταν η δική σου άποψη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν από 2 χρόνια ? Και ποιά ήταν η δική μου ?? Σας καλούσα τότε να παραιτηθείτε όλοι λόγω ανικανότητας και μόνον ξύλλο δεν έφαγα. Είχα καταντήσει ο φαιδρός της υπόθεσης. Γνωρίζεις καλά ότι μόνο φαιδρός δεν είμαι και γνωρίζεις επίσης καλά ότι όταν χρειάστηκε ο όμιλος την βοήθειά μου την πρόσφερα απλόχερα (βλέπε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) έχοντας ταυτόχρονα τον πόλεμο από σύσσωμο σχεδόν το ΔΣ. Τασούλα μου τα πράγματα αλλάζουν. Ελάτε να σοβαρευτούμε όλοι μαζί και να στήσουμε ξανά τον ΝΟΚΑΤ που τελικά όλοι μας αγαπούμε, αλλά ίσως δεν ξέρουμε να το δείχνουμε .....

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ?
ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ?
Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ?
ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ?