Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Παραιτήσεων συνέχεια στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

παραιτηση, ομιλου, κατερινης, ναυτικουΠαραίτηση του Β΄Αντιπροέδρου και τέως Παγκόσμιου Πρωταθλητή κωπηλασίας Κ.Καρυώτη από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης


Μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. της Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων, κ. Αναστασίας Τολιοπούλου και τρεις ακόμη που δεν έχουν κοινοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης και που αναφέρονται παρακάτω, παραίτηση υπέβαλε και ο Β' Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Κώστας Καρυώτης. Οι λόγοι της παραίτησης αναφέρονται στη παρακάτω επιστολή.

Προς το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.
Κωνσταντίνου Καρυώτη  
-------
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Μετά την γενική συνέλευση των μελών του σωματείου, που έλαβε χώρα την 18-01-2015 και την μη έγκριση από το σώμα με συντριπτική πλειοψηφία του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού που το Δ.Σ. είχε υποβάλει σ’ αυτό, εκλαμβάνοντας προσωπικά το γεγονός ως άρση της εμπιστοσύνης των μελών προς το συμβούλιο συλλογικά, υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ., την οποία παρακαλώ θερμά να κάνετε δεκτή, ως εξάλλου έχετε υποχρέωση από το Καταστατικό του Συλλόγου.
Επειδή ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου μας να μην εγκρίνει τον διοικητικό και κυρίως τον οικονομικό απολογισμό, εκφράζω την ευχή και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., να ερμηνεύσουν  ορθά  το μήνυμα που εστάλη από τα μέλη μας και να πράξουν ανάλογα με την συνείδησή τους.
   
                                                                Κωνσταντίνος Χ. Καρυώτης

Πέντε συνολικά οι παραιτήσεις!
Και για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα για το πόσο μεγάλο είναι το θέμα στη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου της Κατερίνης, παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω σχόλιο που έγραψε ανώνυμος φίλος στην παρούσα ανάρτηση:
"Δυστυχώς οι παραιτήσεις δεν είναι μόνο αυτές που έχουν κοινοποιηθεί. Αρχικά παραιτήθηκε το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. και έφορος ιστιοπλοΐας, κος Αθανάσιος Λύρας. Ακολούθησε η παραίτηση της επίσης επί πολλά έτη συμβούλου και Γ. Γραμματέως, κας Σίσσης Παρλίτση. Αργότερα και αμέσως μετά την Γ.Σ όπου απορρίφθηκε ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός του 2014, παραιτήθηκε η σύμβουλος κα Ουρανία Μαργαρίτη που είχε αντικαταστήσει την κα Παρλίτση και ακολούθησε η παραίτηση της παλιάς πρωταθλήτριας κωπηλασίας και εφόρου Δ. Σχέσεων, κας Τουλιοπούλου Αναστασίας. Η παραίτηση και του Κώστα Καρυώτη, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωπηλασίας και με ιστορία 30 ετών στο άθλημα, έρχεται να δείξει ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοίκησης στον Όμιλο της Κατερίνης. Κρίμα!!!" 


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΛΙΔΗ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΝΟΚΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΑΤΕ
ΦΥΓΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΟΜΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αντε να φεβγουν οι παπουδες να δινουν χωρο στους νεους και αν δεν καταλαβαινουν με λογια υπαρχει κι αλλος τροπος

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ ? ΜΟΝΟ ΓΟΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ GREEK ROWERS: Δυστυχώς οι παραιτήσεις δεν είναι μόνο αυτές που έχουν κοινοποιηθεί. Αρχικά παραιτήθηκε το επί πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. και έφορος ιστιοπλοΐας κος Αθανάσιος Λύρας. Ακολούθησε η παραίτηση της επίσης επί πολλά έτη συμβούλου και Γ.Γραμματέως κας Σίσσης Παρλίτση. Αργότερα και αμέσως μετά την Γ.Σ όπου απορρίφθηκε ο Οικονομικός και ο Διοικητικός απολογισμός του 2014 παραιτήθηκε η σύμβουλος κα Ουρανία Μαργαρίτη που είχε αντικαταστήσει την κα Παρλίτση και ακολούθησε η παραίτηση της παλιάς πρωταθλήτριας κωπηλασίας και εφόρου Δ.Σχέσεων κας Τουλιοπούλου Αναστασίας. Η παραίτηση και του Κώστα Καρυώτη ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα της κωπηλασίας και με ιστορία 30 ετών στο άθλημα έρχεται να δείξει 'οτι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα διοίκησης στον Όμιλο της Κατερίνης. Κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ; Ο ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ; ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ);ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ; ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ; ΑΠΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ;ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ! ΚΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΟΚΑΤ 2013
Ποιοί τους ψήφισαν ???

ΜΕΛΕΤΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 49
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 45
ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 44
ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 40
ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 38
ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 37
ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 33
ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 32
ΠΑΡΛΙΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 31
ΛΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 27
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 26
ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ 23
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10

Ανώνυμος είπε...

1Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΚΑΤ 2015
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ 33 ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ 19. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ 33 ΕΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ 19 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα αυτός δεν είναι όμιλος , ειναι ΚΑΠΗ συνταξιούχων !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γίνεται στον ΝΟΚΑΤ είναι
πρωτάκουστο Δ.Σ. να μην έχει
καταφέρει να περάσει οικονομικό
και διοικητικό απολογισμό και
να μην έχει παραιτηθεί
πρώτιστος ο πρόεδρος μάλλον
ή ευθιξία είναι κάτι άγνωστο για
το πρόεδρο . Τον ενδιαφέρει
μόνο η καρέκλα . ? Δεν έχω
ακούσει κάποιο στόχο –
όραμα - πρόταση για να πάμε
τον όμιλο ποιο μπροστά παρά
μόνο
“με φέρατε να διοικήσω” .
Τα Συμπεράσματα δικά σας

??? Δεν φοράτε παντελόνια

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο πρόεδρος τι έχει κάνει εδώ και 1,5 χρόνο με το κανάλι του Λιτόχωρου όπου κάνουν προπόνηση τα παιδιά μας στα 500 μέτρα!!ΤΙΠΟΤΑ !!!Τον μόνο που τον νοιάζει να είναι πρόεδρος !!Όπου πήγε τα χειρότερα λένε !!Κρίμα γιατί θα καταστρέψει ότι οι άλλοι έστησαν με κόπο και κρίμα σ'αυτους που τον στηρίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του ΔΣ σεβαστείτε το κύρος του ομίλου και τους μόχθους των αθλητών του. Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ και κάνετε εκλογές. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα μελη σου δεν σε εμπιστευονται πια, όταν αυτοι που πληρωνουν συνδρομες δενσε υπερψηφιζουν τι κανεις; ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Που ναι η μπαλα οεο που ναι η μπαλα. Την χασατε κυριε μαζι με την εμπιστοσυνη του σωματος που υποτιθεται οτι διοικειται

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένας ανθρωπάκος ο οποίος βγήκε στη σύνταξη και μετά αποφάσισε να δοξαστεί. Αφού γύρισε όλα τα διοικητικά συμβούλια της Κατερίνης και δεν κατάφερε σε κανένα να γίνει πρόεδρος βρέθηκε κατά λάθος και στο Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ. Η έλλειψη διαθέσιμου προσώπου τον οδήγησε στην πραγματοποίηση του υπέρτατου όνειρου:Πρόεδρος επιτέλους! Ξεκίνησε λοιπόν να στέλνει αμέτρητες άχρηστες επιστολές με σκοπό να υπογράφει ως πρόεδρος (άντε να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις το σκοπό του email). Με εξαιρετικό ζήλο κατάφερε να απομακρύνει τους έμπειρους και παλιούς συμβούλους από το Δ.Σ. Φανταστείτε ότι έσβησε δύο ονόματα καθηγητών Φυσικής Αγωγής από τη φόρμα εισήγησης που στάλθηκε στην Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. για την άδεια εισόδου στα σχολεία με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος της κωπηλασίας (μπορεί να ήθελε να τους ξεκουράσει τους ανθρώπους γιατί ήδη "τρέχανε" τα τελευταία δέκα χρόνια από σχολείο σε σχολείο για να βρούνε νέους αθλητές). Η ειρωνεία είναι ότι έχει καταπατήσει σχεδόν κάθε άρθρο του Καταστατικού και συνεχίζει να ζει το όνειρο...

Ανώνυμος είπε...

Μπορει καποιος να μου πει περι της μισθωσης του κτηριου του ομιλου που ειναι το κοσμημα της Παραλιας;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ. ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ .... ΙΣΩΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΘΩΜΑ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Τα συμπερασματα δικα σου

Ανώνυμος είπε...

Και αυτά δεν είναι τίποτα. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες ημέρες.

Unknown είπε...

Τελικά στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης μαζεύτηκαν όλοι οι ανώνυμοι ?? Κανένας πιά δεν έχει το θάρρος της γνώμης του ??

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω πως έγινε η καινούργια Μίσθωση-ανανέωση του συμβολαίου ,ποια μέλη του Δ.Σ.ψήφισαν υπέρ και ποια κατά? Ποιοι ήταν αυτοί που φώναζαν για ανοιχτή δημοπρασία και ποιοι ήταν αυτοί που μέσα στο συμβούλιο φώναζαν ότι τα "πήραν"!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο 3 ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ!!!! ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΡΣΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΙΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΒΓΗΚΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ!!!! ΑΞΙΟΣ!!!

Unknown είπε...

Αγαπητέ Χρήστο Μητσοκάπα θεωρώ αστείο να σε ενοχλεί η ανωνυμία και όχι η πραγματικότητα. Πιστεύω ότι η σημερινή αναμενόμενη κατάσταση βλάπτει το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, όπως φυσικά γνωρίζεις και εσύ! Θα βοηθούσε λοιπόν ένα σχόλιο από εσένα που αγαπάς το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και όχι η κριτική για την "ανωνυμία".

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ? ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΩΜΑ & ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ? ΠΑΛΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Εχει δει κανενας τα αποδυτηρια του ΝΟΚΑΤ στο ποταμι; Τα ποντικια ειναι ετοιμα να μπουν στις τσαντες των παιδιων, και οι λαμαρινες ετοιμες να τα πλακωσουν. Ο κυριος "Προεδρος" μαζι με τον αξιότιμο κύριο Τσιρόπουλο, ηρθαν για μια φορα στο ποταμι για να αλλαξουν τις λαμπες στα αποδυτηρια που για τουλαχιστον 3 μηνες ηταν χαλασμενες και τα παιδια αλλαζαν μέσα στο σκοταδι, η με τα φλας των κινητων τους. Ασ αναρωτηθει κανεις πως μετα αυτος ο ομιλος μπορει να κρατισει τα παιδια και να φτιαξει νεους παγκοσμιους πρωταθλητες μεσα σε τετοιες συνθηκες. Ευχαριστουμε πολυ κυριε προεδρε

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ? Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ "ΘΕΛΕΙ" ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ VITO,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !!!

Unknown είπε...

Αγαπητή Αναστασία Τολιοπούλου.
Την γνώμη μου την έχω εκφράσει στις 3 τελευταίες τουλάχιστον Γενικές Συνελεύσεις του Ομίλου και είναι γνωστή. Είναι γνωστές επίσης οι προσωπικές επιθέσεις που δέχθηκα όταν εξέφραζα την άποψή μου, ακόμη και από άτομα του δικού σου οικογενειακού περιβάλλοντος. Επιθυμούσα στην παρούσα φάση να μην ξαναπώ τα ίδια πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η ανώνυμη ανάρτηση σε αυτό το blog με τις ψήφους των εκλογών είναι δική μου, απλά για να αποδείξω ότι κάποια άτομα τότε εξέφραζαν διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζουν σήμερα. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα, αλλά και από τις "συμμαχίες" που υπήρξαν..... Ας πούμε λοιπόν σήμερα και έξω από τα δόντια ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Αγαπητή Αναστασία, ποιά ήταν η δική σου άποψη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν από 2 χρόνια ? Και ποιά ήταν η δική μου ?? Σας καλούσα τότε να παραιτηθείτε όλοι λόγω ανικανότητας και μόνον ξύλλο δεν έφαγα. Είχα καταντήσει ο φαιδρός της υπόθεσης. Γνωρίζεις καλά ότι μόνο φαιδρός δεν είμαι και γνωρίζεις επίσης καλά ότι όταν χρειάστηκε ο όμιλος την βοήθειά μου την πρόσφερα απλόχερα (βλέπε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) έχοντας ταυτόχρονα τον πόλεμο από σύσσωμο σχεδόν το ΔΣ. Τασούλα μου τα πράγματα αλλάζουν. Ελάτε να σοβαρευτούμε όλοι μαζί και να στήσουμε ξανά τον ΝΟΚΑΤ που τελικά όλοι μας αγαπούμε, αλλά ίσως δεν ξέρουμε να το δείχνουμε .....

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ?
ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ?
Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ & ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ?
ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαρμπένης Βασίλης του Ευαγγέλου, ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στη Παραλία Κατερίνης, δράστης σε αρκετό αριθμό σε κακουργήματα αλλού και στο ξενοδοχείο Grand Πλάτων στη Παραλία Κατερίνης, με το κλείσιμο από το ίδιο 30 μαθητών (δημόσιου ινστιτούτου επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ) και την άρνηση του να ανοιχτούν πόρτες και παράθυρα για να μπορέσουνε οι άνθρωποι να αναπνεύσουν τη στιγμή που κάπνιζαν μαθητές πολύ και ο ίδιος του πολύ, με τις φωτογραφίες του στο Facebook του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης να της αφαιρεί μόλις έμαθε ότι η Ελληνική Αστυνομία ερευνά τις πράξεις του και έστειλε η ίδια -και όχι τα θύματα του- την υπόθεση με τα κακουργήματα του στο Εισαγγελέα Κατερίνης, με την αφαίρεση φωτογραφιών του γιου του από το Facebook από το ίδιο και της κατάργηση λογαριασμού που είχε, με γυαλιά ηλίου να κρύβεται ο Βασίλης Ε. Βαρμπένης συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα να τον φυγαδεύει άλλου κακοποιού, με ξαφνική "αφάνεια" και "απόσυρση" από τα κοινά του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, με έλεγχο των λογαριασμών του στο διαδίκτυο και κινήσεων τηλεφώνου του από το Εισαγγελέα Κατερίνης, και με άλλα που διέπραξε ο Βασίλης Ευαγγέλου Βαρμπένης και ο «σοβαρός» διευθυντής του ξενοδοχείου Grand Πλάτων που αφαίρεσε το βίντεο YouTube στο οποίο δίνει συνέντευξη και τώρα κρύβεται. Έχει να πει κάποιος σχολιαστής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης κάτι για τα άτομα που μαζεύονται στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης; ή σας φταίει για όλα ο πρώην πρόεδρος Γεώργιος Μελετλίδης που δεν έκλεισε κανένα και ποτέ παιδί 18, 19, 20 ετών και το εκβίαζε τη ζωή σε κανένα χώρο όπως ο Βασίλης Ε. Βαρμπένης, όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης του εμπιστεύτηκε ανήλικα παιδιά και ποιος ξέρει τι έκανε με αυτά. Υπόθεση που την ξέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Ελληνική Αστυνομία ΓΑΔΑ, Σώμα Ελεγκτών Δημοσίων Λειτουργών, Δήμαρχος Κατερίνης, Υπουργείο Παιδείας, Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Πολιτικοί που «ασθένησαν» το 2015 της Πιερίας, και άλλοι πολλοί αλλά δεν την γνωρίζει ο Ναυτικός όμιλος Κατερίνης ακόμα; Ο Γεώργιος Μελετλίδης εμφανίστηκε από το πουθενά ; ή τον ψήφισαν συγκεκριμένα άτομα; ναι ή όχι; Οπότε τα παιδαριώδη και οι γραφικότητες για είναι κατηγορίας γραφικότητας. Να κατονομαστούν αυτοί που το ψήφισαν ένας ένας και σε αυτούς να απευθυνθεί όποιος θέλει, και να αποδοκιμάζει αυτούς. Ο καθένας έχει δικαίωμα σε υποψηφιότητα, έχουνε ευθύνη μόνο αυτοί που ψηφίζουν, όχι ο ίδιος. Ας μας πει γιατί ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αφαίρεσε τις φωτογραφίες Facebook του Βασίλη Ε. Βαρμπένη –τις έχει όλες η Ελληνική Αστυνομία δεν υπήρχε καν λόγος να κουραστεί– και μετά ας κρίνει άλλους, ας πει πρώτα όμως στους γονείς ανήλικων παιδιών του ναυτικού ομίλου σε ποιους τα εμπιστεύεται και τις πράξεις τους πρώτα και μετά η κριτική για άλλους.

Ανώνυμος είπε...

----- Πόση ξεφτίλα πια ; -----
Σήμερα 16 Ιουλίου 2019, έβαλαν εκπρόσωπο για να απευθυνθεί σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για να αφαιρεθούν δημοσιεύσεις για τις κακουργηματικές πράξεις του Βασίλη Ε. Βαρμπένη κάτοικου Παραλίας Κατερίνης αναφερόμενες σε σωματικές βλάβες που προκάλεσε μαζί με τι συνεργό γυναίκα εκπαιδευτικό δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης σε μαθητή δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, σε ψευδείς καταθέσεις που έκαναν μαζί αυτοί οι δυο με μαθητές του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης, και σε σειρά αδικημάτων που διέπραξε ως συμβασιούχος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης (τον επέλεγαν σκόπιμα συνέχεια χωρίς να επιλέγετε άλλος). Ο ναυαγοσώστης, συλλέκτης σεμιναρίων, απόφοιτος ΤΕΙ Λάρισας, συμβασιούχος εκπαιδευτικός δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής, εργαστηριακός βοηθός ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που κρύβεται και ζει έτσι κακοποιός Βασίλης Ε. Βαρμπένης κάτοικος Παραλίας Κατερίνης και οι συνεργοί του που τον καλύπτουν, η πρώην διευθύντρια δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Δ. Κορύτσα που το υπουργείο παιδείας την διόρισε απευθείας διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο ενώ είναι μόνο πολιτική μηχανικός (αυτό είναι απάτη, μην εκπλήσσετε κανείς για αυτό ας το διαπιστώσει μόνος του), Ελένη Αγαλοπούλου του υπουργείου παιδείας που κρύβει σε δημόσια έγραφα το όνομα της, και ο Ιωάννης Γ. Καϊτανίδης υποδιευθυντής δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης που διέπραξε με άλλους εκπαιδευτικούς ΙΕΚ Κατερίνης σωρεία αδικημάτων στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης και στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης που στεγάζεται στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, όπως να καλύπτει εκπαιδευτικό ΙΕΚ που δεν έβαζε απουσίες και παρέδιδε αρκετές ημέρες πριν τις εξετάσεις όλα τα θέματα εξετάσεων στους μαθητές που τα ήξεραν και αντέγραφαν. Εάν ενοχληθεί ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης για το πρώην μέλος του Βασίλη Ε. Βαρμπένη και προσπαθεί να τον καλύψει και να μην μάθει το κοινό τι είναι, τότε ας παραδώσουν τα μέλη του ομίλου όλα τα παιδιά τους σε κακοποιούς και ας συμφωνήσουν να τους εκβιάζουν τι ζωή, κοροϊδεύουν, τυραννάνε, κάνουν διακρίσεις υπέρ μαθητριών, και προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Όποιος συμφωνεί με άνανδρους και τιποτένιους που δεν έχουν καμία τσίπα επάνω τους και δεν διαθέτουν στοιχειώδη γραμμάριο ντροπής ως κάτοικοι στη Παράλια Κατερίνης, τότε ας κρύβει τα σχόλια για το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης και ας φιμώσει ανθρώπους. Όποιος έχει αντιρρήσεις ας πάει στη Εισαγγελία Κατερίνης, διοίκηση Ελληνικής αστυνομίας, ΓΑΔΑ, Σάββα Γ. Χιονίδη βουλευτή Πιερίας που γνωρίζει τα χάλια του Βασίλη Ευαγγέλου Βαρμπένη και ας διαμαρτυρηθεί και προβεί σε ότι αποφασίσει. Εάν λοιπόν θαφτεί το δικό σας το παιδί ζωντανό, κύριοι και κυρίες στο "Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας Κατερίνης", τότε να κρύβεται όλες τις δημοσιεύσεις του εγκληματία και δράστη γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σας, τέτοια κατάντια θα κουβαλάτε, διαφορετικά δεν χρειάζεται να κρύβεται κανέναν και ποτέ όταν οι πάντες και οι διωκτικές αρχές, διοίκηση ελληνικής αστυνομίας, γνωρίζουν τι άτομα έχετε στη Παραλία Κατερίνης που κρύβονται και τους δεχτήκατε και στη θέση του αντιπρόεδρου στο Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας Κατερίνης, αν και ο σύλλογος έχει την όλη ευθύνη και το κατάντημα να δεχτεί ένα τέτοιο άτομο σαν αντιπρόεδρο, ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης έδιωξε το κακοποιό αυτό άμεσα και δεν ανέχτηκε σε καμία περίπτωση το οτιδήποτε σεβόμενος και τους ανήλικους αθλητές και σεβόμενος και τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Λειτούργημα Συλλόγου και εγκληματίες δεν συνάδει ποτέ. Όποιος θέλει ας απευθυνθεί στις αρχές και στη διοίκηση της ελληνικής αστυνομίας, και όχι να γράφει, κάνει, καλύψει, σβήσει σχόλια σε πανελλαδικά ΜΜΕ που ξεμπροστιάζουν τα χάλια του Βασίλη Ε. Βαρμπένη και της Παραλίας Κατερίνης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης προνόησε.:
Η αστυνομία κάλυψε το συνεχιζόμενο εκβιασμό ζωής μαθητών του Τμήματος Μαγειρικής του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης χρονιάς 2014-2015 και σωματική βλάβη σε μαθητή το 2015 που προκάλεσε συνειδητά ο Βασίλειος Βαρμπένης του Ευαγγέλου και η Αγγελική Παλαμά του Αναστασίου (που έχει αλλάξει το επίθετο της τώρα κάνοντας χρήση προφανώς του συζύγου της για να την επαναπροσλάβει το ΙΕΚ). Ο μαθητής απευθύνθηκε για κάθε νόμιμη χρήση στη διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου με επίσημο απτό τρόπο και δεν έλαβε απάντηση ποτέ για κάθε νόμιμη χρήση που την δικαιούται από το ΙΕΚ. Περιμένοντας χωρίς απάντηση από το ΙΕΚ απευθύνθηκε για κάθε νόμιμη χρήση στο Υπουργείο Παιδείας με επίσημο απτό τρόπο και δεν έλαβε απάντηση για κάθε νόμιμη χρήση που την δικαιούται, έως το τέλος της σχολικής χρονιάς που έμεινε από απουσίες περιμένοντας απάντηση για να του εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο μάθημα αυτών των δύο "Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου" χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Η αστυνομία καθυστερούσε εξ επίτηδες να στείλει την υπόθεση στη Εισαγγελέα Κατερίνης, βάζοντας το Μ.Σ. Διευθυντή της Δίωξης να καλύψει και φυγαδεύσει τους κακοποιούς, μιας και ήδη οι 50 και παραπάνω μαθητές ΙΕΚ είχαν καταθέσει ψέματα ότι «δεν συνέβαιναν αυτά...». Αφού ενημερώθηκε το Υπουργείο Παιδείας από την αστυνομία, και πέρασαν μήνες έστειλαν μετά δήθεν την υπόθεση στη Εισαγγελία Κατερίνης, και ο “B 49” Κώστας παρίστανε το ασθενή στο νοσοκομείο, ενώ δεν ήταν ποτέ του ασθενής. Η μήνυση έγινε και κατατέθηκαν και όλες οι 100% απτές αποδείξεις για τον Θ.Ζ. συμβασιούχο εκπαιδευτικό ΙΕΚ Κατερίνης που έστελνε για κάμποσα χρόνια πριν τις εξετάσεις τα θέματα γραπτών εξετάσεων που θα έβαζε στα μαθήματα του, μέσω yahoo σε όλους τους μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης, όποτε τα ήξεραν πριν και τα έγραφαν. Η συνέχεια είναι γνωστή, η Ελληνική αστυνομία κάλυψε ολοφάνερα τις πράξεις το Θ.Ζ. γιατί αλλιώς έπρεπε να ακυρωθούν πάνω από 2500 βεβαιώσεις φοίτησης ΙΕΚ Κατερίνης και ότι άλλο συνεπάγεται, και κάλυψε τις κακουργηματικές πράξεις του Βασίλειος Βαρμπένης και της Αγγελική Παλαμά γιατί αν δεν τις κάλυπτε θα έπρεπε οι 50 και παραπάνω εξαγορασμένης συνείδησης μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης να καταδικαστούν για ψευδορκία. Ο Μ.Σ. αστυνομικός παρέμενε στη θέση του μισθωτός και χωρίς να μετακινηθεί, γιατί η αστυνομία ήταν συνεργός του, και όταν η Αρχιεπισκοπή Αθηνών έμαθε τι έκανε η αστυνομία πήγαν να τον δικαιολογήσουν με διάφορες αυτοσχεδιαστικές, αλλά δεν δικαιολογούταν τίποτα και από μόνος του ο Μ.Σ. είπε δημόσια σε συνέντευξη του μετά το φιάσκο της αστυνομίας μαζί του «ήθελα να τους βοηθήσω και το έκανα». Το υπουργείο παιδείας επαναπροσέλαβε έως και σήμερα 2019 τους κακοποιούς συμβασιούχους εκπαιδευτικούς στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, αλλά κρύβονται από την Κατερίνη και τα μέσα ενημέρωσης.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, αφού έδιωξε ή έφυγε μόνος του ο Βασίλειος Βαρμπένης από εκεί, τουλάχιστον έσωσε τη υπόληψη του σαν όμιλος γιατί όποιο παιδί αθλητής πεθάνει εκεί ή πάθει σωματική βλάβη εξαιτίας του, θα τον καλύψει η αστυνομία και ο Βασίλειος Βαρμπένης θα κυκλοφορεί ελεύθερος στη Παραλία Κατερίνης που κατοικεί και έχει επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων. Ο Απόστολος Μαλλάς συμβασιούχος εκπαιδευτικός κακοποιός μετά περισσότερα κακουργήματα στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης επιχείρησε να τρομοκρατήσει το μαθητή, με το κόκκινο αυτοκίνητο που άλλαξε τώρα, άνοιξε το παράθυρο, κόρναρε, έβριζε, και διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα σαν θρασύδειλος που είναι και σαν νευρασθενικός πασίγνωστο από όλους τους απόφοιτους ΙΕΚ που τον ανέχτηκαν. Λόγω του ναρκισσισμού, υπεροψίας, αλαζονείας, και νευρασθένειας του τα διέπραξε αυτά αν και νύχτα, σε δρόμο με αυτόπτες μάρτυρες και με τέσσερις κάμερες καταστημάτων, τα βίντεο είναι τέσσερα δηλαδή. Μπορεί εάν θέλει να απευθυνθεί στη Εισαγγελία Κατερίνης για αυτά που δηλώνονται εδώ, αλλά τον γνωρίζει ήδη ποιος είναι και τι έχει κάνει η εισαγγελία και ποίοι τον κάλυψαν, για να επαυξήσει και άλλο τα αδικήματα του και την ποινή που θα λάβει.

Ανώνυμος είπε...

Οι 2 Δημόσιες Μισθωτές Θέσεις του Βασίλης Βαρμπένης

Δυο θέσεις στο δημόσιο ο Βασίλειος, Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου, απόφοιτος ΤΕΙ Λάρισας, ναυαγοσώστης μόνο στο τίτλο, και επί χρόνια στη διοίκηση στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. Για πάρα πολλά χρόνια είχε σαν μισθωτός εκπαιδευτικός δυο θέσεις στο δημόσιο. Συμβασιούχος συνέχεια στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής και τμήμα τουριστικών μονάδων επιλεγμένος από τους φίλους του Μαρία Κορύτσα πολιτική μηχανικός διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης και Ιωάννη Καϊτανίδη ηλεκτρολόγος υποδιευθυντής ΙΕΚ. Ταυτόχρονα και δεύτερη Β' θέση δημόσιου μισθωτού υπαλλήλου σαν εργαστηριακός βοηθός στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης όπου είχε και αναρτημένο το βιογραφικό του.

Στη Ελλάδα μπορείς να είσαι σε δύο δημόσιες μισθωτές θέσεις για όσο θέλεις χωρίς να είναι αδίκημα ; Τώρα αφαίρεσε το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το αναρτημένο βιογραφικό του από τη ιστοσελίδα ΤΕΙ και δεν τον αναγράφει κάπου να είναι «εργαστηριακός βοηθός» ή κάτι άλλο. Τόσα χρόνια κατείχε δύο θέσεις ταυτόχρονα με μισθό στο δημόσιο και το Υπουργείο Παιδείας τον κάλυπτε και τον επαναπροσέλαβε στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, αφού όμως έκρυβε για χρόνια τη ασταμάτητη πρόσληψη όλων των εκπαιδευτικών ΙΕΚ από τη χρονιά 2015-2016 και μετά, όπου τη δημοσίευσε πάλι αργότερα περίπου το 2018 και μετά.

Όποιος προσλαμβάνεται συμβασιούχος εκπαιδευτικός σε δημόσια σχολή αυτό κοινοποιείται δημόσια με νόμο, αλλά δεν εφαρμόστηκε για χρόνια σκόπιμα από το Υπουργείο Παιδείας μετά τις αξιόποινες κακουργηματικές πράξεις του Βασίλειος, Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου κάτοικου Παραλία Κατερίνης του νομού Πιερίας και ελεύθερου κακοποιού από την ελληνική αστυνομία που τον κάλυψε αυτόν και τη φίλη του Αγγελική Παλαμά (ή Παρχαρίδου το δεύτερο επίθετο σαν παντρεμένη) που άλλαξε επίθετο και συνεχίζεται να προσλαμβάνεται για το μάθημα «οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου» από το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης ; το ερώτημα ζητήστε να απαντηθεί από το διευθυντή ΙΕΚ Κατερίνης.

Ανώνυμος είπε...

Θεσίτες στο Δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης

Ας πάει ο Βασίλης ή Βασίλειος Βαρμπένης του Ευαγγέλου, Αγγελική Παλαμά του Αναστασίου (ή το επίθετο του συζύγου της Παρχαρίδου), Αποστόλης Μαλλάς στο ευεργέτη συνεργό τους την Ελληνική Αστυνομία και τον Μ.Σ.συνταξιούχο τώρα, διεφθαρμένο αστυνομικό, να του δώσουν αμοιβή και μισθό, που και οι τρεις βολεύτηκαν από το κορόιδο & ανήθικο Μ.Σ. που είπε δημόσια «ήθελα να τους βοηθήσω». Ήθελε να βοηθήσει όλους όσους έστειλαν στο θάνατο τον μαθητή από τα Χανιά του ΕΠΑΛ Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, και ήθελε να βοηθήσει αυτά τα ανήθικα αποβράσματα της Πιερίας που θρασύτατα αλλά ανήθικα αποβράσματα τα καλύπτουν με πρώτο το υπουργείο παιδείας, Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας, και όσους άλλους. Είχαν βάλει και πληρωμένη καταχώρηση χωρίς βέβαια τη φωτογραφία του σε εφημερίδα Κατερίνης επαινώντας το Αποστόλης Μαλλάς δήθεν για τα φαγητά εκδήλωσης μαθητών δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης.

Ενώ όλοι οι μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης ξέρουν ποιος είναι αυτός ο πάσχων και άρρωστος στο μυαλό και ψυχή Αποστόλης Μαλλάς που δηλώνει κάτοικος Λεπτοκαρυάς, άλλαξε αυτοκίνητο και τηλέφωνο, κρύβεται όπως είναι γνωστό και τρέμει, απόφοιτος σχολής ΟΤΕΚ Περαίας της Θεσσαλονίκης.
Έκανε αυτός ασταμάτητα δήθεν μάθημα ΙΕΚ, αλλά ήταν κοροϊδία και απάτη, χωρίς κάνεις άλλος να προσλαμβάνεται ποτέ που διέθετε και παραπάνω προσόντα από αυτόν. Έκανε και ξαφνικά σελίδα στο facebook, χωρίς βέβαια την φωτογραφία του, δηλώνοντας το όνομα και επίθετο του με λατινικά γράμματα βάζοντας τη λέξη και chef. Αν είναι δυνατόν να ευτελίζεται έτσι η λέξη αρχιμάγειρας επειδή ένας φθονερός κακοποιός, κομπλεξικός, θεσίτης, βολεψάκιας και ψυχασθενής μισεί τη ελληνική γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

Αποστόλης Μαλλάς φίλος του Βασίλη Ε. Βαρμπένη

Ο Αποστόλης Μαλλάς υποστηρικτής του Βασίλη Βαρμπένη, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ στο διαδίκτυο για τις δημόσιες αποκαλύψεις για τον ίδιο, γράφοντας όπως πάντα ανώνυμα εκεί, εξυπνάδες και ειρωνείες, αλλά είναι τόσο μείον που φανερώθηκε από μόνος του ότι αυτός τις σύνταξε.

Ένα που έγραψε ο κακοποιός Αποστόλης Μαλλάς είναι «μειώστε τη κατανάλωση ναρκωτ...» και άλλες βλακείες ενός δειλού και κρυμμένου στο χωριό Λεπτοκαρυά της Πιερίας, όπως δηλώνει ότι είναι κάτοικος και εργάζεται σε ξενοδοχείο που ακόμη ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δεν τον πήρε χαμπάρι γιατί τόσοι εργαζόμενοι εκεί φεύγουν επειδή τον σιχαίνονται; Τόση νοημοσύνη έχει αυτός ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που τον έχει υπάλληλο. Η λέξη ξεφτίλα και γλείφτης είναι για τον Αποστόλης Μαλλάς και όσοι το υποστηρίζουν.

Ας το προσλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στη λέσχη στη Παραλία Κατερίνης να παραστήσει το αρχιμάγειρα για να κατανοήσουν όλοι στο όμιλο τι είναι και πόσους θα βλάψει, και πόσοι θα φύγουν για να μην χάσουν την αξιοπρέπεια τους.

Εάν αμφισβητεί ρωτήστε τον γιατί δεν κάνει μήνυση στη εισαγγελία Κατερίνης για ότι αποκαλύπτετε δημόσια στα ΜΜΕ για αυτόν. Εάν τον βρείτε βέβαια στη Λεπτοκαρυά ή όπου αλλού κρύβεται όπως το εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης, δεν θα σας απαντήσει και δεν θα κάνει ποτέ του μήνυση. Σαφής οι λόγοι προφανώς εάν έχετε στοιχειώδη σκέψη, έτσι ζουν τα παράσιτα σε ολόκληρη τη ζωή τους και οι σύμφωνοι με αυτά που τους δίνουν μισθό και δήθεν εργασία σε ξενοδοχείο στη Λεπτοκαρυά.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ Βασίλης (Βασίλειος) του Ευαγγέλου, κάλυπτε και εξυπηρετούσε τη συνεκπαιδευτικό του στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης ΠΑΛΑΜΑ Αγγελική του Αναστασίου και την Π.Κ. μαθήτρια δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής σχολικής χρονιάς 2014-2015 που είχε «ιδιαίτερες σχέσεις» και δικαιώματα άγραφων απουσιών μετ αδείας από τον κατα συρροή απατεώνα ΜΑΛΛΑΣ Αποστόλης (Απόστολος) απόφοιτο μαγειρικής σχολής ΟΤΕΚ Θεσσαλονίκης (νυν ΙΕΚ) και μόνιμα επιλεγέντα συμβασιούχο εκπαιδευτικό τμήμα μαγειρικής του δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης με διευθύντρια τότε την απατεώνισσα ΚΟΡΥΤΣΑ Μαρία του Δημητρίου πολιτική μηχανικός και υποδιευθυντή τον απατεώνα ΚΑΪΤΑΝΙΔΗ Ιωάννη (Γιάννη) του Γεωργίου ηλεκτρολόγος (τους δύο αυτούς τους διόρισαν τώρα σε άλλες δημόσιες θέσεις, το υπουργείο παιδείας και η ΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη, υπεύθυνη στο Τμήμα Διοίκησης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Δια Βίου Μάθησης που ανήκουν τα ΙΕΚ του υπουργείο παιδείας στα επίσημα κρατικά έντυπα ονομάζει τους αποφοίτους ΙΕΚ ως «καθηγητές» και γράφει κρύβοντας το όνομα της ότι «δεν την αφορά και δεν την απασχολεί», ενώ ζητήθηκε επίσημα να λογοδοτήσει το υπουργείο παιδείας και η ίδια αρνιότανε και κρυβότανε να λογοδοτήσει έως το τέλος της σχολικής χρονιάς καλοκαίρι 2015. Έως που η ΔΔΗΕ - Διεύθυνση Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο διευθυντής της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Γεώργιου, ενημέρωσε επίσημα το υπουργείο παιδείας κάνοντας απιστία στη υπηρεσία και κακούργημα το οποίο κάλυψαν η ίδια διοίκηση της αστυνομίας και το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Κάτι που το ομολόγησε έμμεσα ο ίδιος του σε συνέντευξη του στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ). Την υπόθεση την έστειλε η αστυνομία το 2015 στη εισαγγελέα Κατερίνης και η Εισαγγελία Κατερίνης έδωσε εντολή για εισαγγελική έρευνα στη οποία η ίδια η αστυνομία παρέδωσε ψεύτικα αποτελέσματα και την κάλυψε, πλήθος από κακουργήματα και άλλα τόσα πλημμελήματα με αυτόπτες μάρτυρες, προφασιζόμενη ότι φταίει ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Γεώργιου, αλλά αποκαλύφτηκε και προδόθηκε γιατί είναι υπηρεσία με δημόσιους υπαλλήλους – δουλικών, δοσίλογων, ανίκανων και άχρηστων.

Ανώνυμος είπε...

Το ισχύον είναι: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Ευαγγέλου και της Μαρίας καταγόμενος από το χωριό Σπηλιές των Χανιών της Κρήτης. Η γραφή ονόματος: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Γεωργίου, είναι χρήσης "κατ συνθήκη" για ευνόητους λόγους. Το φυσικό πρόσωπο είναι ο πρώην διευθυντής της διεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που τώρα είναι συνταξιούχος και ιδιώτευσε.

Ανώνυμος είπε...

Στο δημόσιο ΙΕΚ Κουφάλια Θεσσαλονίκης διεξάγει μαθήματα εξ αποστάσεως, eclass μέσω διαδικτύου, ο Βασίλειος Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου απόφοιτος ΤΕΙ Λάρισας και συνεργός σε κακουργήματα στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης ως συνεχόμενα έως σήμερα συμβασιούχος εκπαιδευτικός επιλεγμένος από τους επίσης κακοποιούς τη τότε 2015 διεφθαρμένη διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης τεμπέλη Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικός και απευθείας διορισμένη σήμερα διευθύντρια στο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και τον τότε 2015 σεσημασμένο κακοποιό υποδιευθυντή εθισμένο στο κινητό τηλέφωνο τεμπέλη Ιωάννη Καϊτανίδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγος. Και οι τρεις κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ έπρεπε να είναι στη φυλακή εκποιώντας ποινή κάθειρξης.

Τους κάλυψε η ίδια η αστυνομία, και αποφεύγουν τις δημόσιες φωτογραφίες και εμφανίσεις. Στη συμμορία των κατάπτυστων δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης είναι και η Αγγελική Παλαμά του Αναστασίου (ή Παρχαρίδου κυκλοφορεί και με αυτό το επίθετο, γνωστής πρακτικής των κακοποιών να αλλάζουν επίθετα) όπου διεξήγαγε, χωρίς να έχει γράφει ποτέ τις δικές της σημειώσεις εδώ και χρόνια κλέβοντας και αντιγράφοντας βιβλία από άλλους, το μάθημα θεωρία και εργαστήριο "οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου" με βοηθό στο εργαστήριο το κακοποιό και κρυπτόμενο άνανδρο Βασίλη Βαρμπένη, από τους υπαίτιους μαζί με την φίλη του Αγγελική Παλαμά που έδιωξαν τον πρώην διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το 2015 Εμμανουήλ Σφακιανάκη του Ευαγγέλου με καταγωγή Σπηλιές των Χανίων της Κρήτης και το 2017 συνταξιοδοτήθηκε, αφού έδωσαν προαγωγή στη θέση του επιτελάρχη τον συγκεκριμένο για ένα έτος ακόμη θητείας το 2016. Αυτά για τα παράσιτα και τα αποβράσματα της Κατερίνης, Παραλίας Κατερίνης.

Ανώνυμος είπε...

Έχει να πει κάτι ο Βασίλης Βαρμπένης κάτοικος Παραλίας Κατερίνης για την συμβασιούχο εκπαιδευτικό τεχνολόγο τροφίμων στο ΙΕΚ Κατερίνης τμήμα μαγειρικής τη Μαρία Αλεξανδράκη του Εμμανουήλ και υπάλληλος της επιχείρησης των αδελφών Κωνσταντόπουλοι «Κωνσταντόπουλος ΑΕ: Olymp» που έκανε το μάθημα εργαστήριο «πρακτική στη ειδικότητα Ι» το 2014 στο πρώτο εξάμηνο (2014Β) και επίσης δίδασκε το μάθημα θεωρία «Κοστολόγηση Παρασκευασμάτων» που σε αυτό το μάθημα έβαλε το 2015 και στις δύο τάξεις του τμήματος μαγειρικής ΙΕΚ Κατερίνης του μαθητές να είναι δύο σε κάθε θρανίο για γραπτές εξετάσεις προόδου με τα ίδια θέματα όπου ο ένας αντέγραφε από τον άλλον και με άδεια από την ίδια και παρότρυνση για χρήση κινητού τηλεφώνου για μαθηματικές πράξεις στη διάρκεια και της εξέτασης και στις δύο τάξεις, όπου οι μαθητές (οι δήθεν μαθητές) αντέγραψαν από τα κείμενα που είχαν σώσει στα κινητά τους τηλέφωνα μέσα. Η ελληνική αστυνομία κάλυψε την υπόθεση και ο διεφθαρμένος Ε.Σ. πρώην διευθυντής της Δίωξης είπε επίσημα δεν είναι δική του αρμοδιότητας αυτά και άλλες ανοησίες, όπου στη συνέχεια είπε δημόσια σε συνέντευξη του «ήθελα να τους βοηθήσω», αλλά δεν είπε ποιους και τι έκαναν σαν άνανδρος και συμφεροντολόγος των δημοσίων σχέσεων που είναι γιατί τα 900.000 μεγάλα κορόιδα που τον ψήφισαν μέσω διαδικτύου θα τον κυνήγαγαν και απέρριπταν. Όπως και ο Ιωάννης Γιάννης Κουλιανοπουλος του Νικολάου που έκανε το εργαστήριο μάθημα «Πρακτική στη Ειδικότητα Ι» στη διάρκεια της προφορικής εξέτασης στη πρόοδο στο εκκλησιαστικό γηροκομείο Κατερίνης στη αίθουσα εστίασης που έχει ασύρματο διαδίκτυο χωρίς κανένα κωδικό, ελεύθερα, από τον ίδιο συνδέθηκε στο λογαριασμό FACEBOOK στο διαδίκτυο μέσω του κινητού τηλεφώνου του και έγραψε στο χρονολόγιο, ο απόφοιτος ΙΕΚ και λυκείου μόνο, «τι ακούω Θεέ μου» όπως και άλλες ειρωνείες αντί να είναι τυπικός εκπαιδευτικός κορόιδευε και αποδοκίμαζε τους μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης. Εξέταση που έγινε τότε με έναν έναν μαθητή όπως είναι ο θεσμοθετημένος κανονισμός κάτι που ο Βασίλης Βαρμπένης δεν το τήρησε και αρνήθηκε να το τήρησε σαν κακοποιός που είναι στη πρόοδο μάθημα που ήτανε βοηθός το 2015 «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» με εκπαιδευτικό την φίλη του Αγγελική Παλαμά του Αναστασίου.

Ανώνυμος είπε...

Όπως και αποφάσισε στο ξενοδοχείο "Πανόραμα" ότι δεν δικαιούται ένας μαθητής 60’’ με 120’’ δευτερόλεπτα για προφορική εξέταση στο μάθημα εργαστηρίου μεμονωμένα, όπως σχεδόν όλοι οι εκπαιδευτικοί ΙΕΚ Κατερίνης διεξήγαγαν έναν έναν μαθητή σε προφορική εξέταση.
Και πρέπει να αρνηθεί να συμβεί το δικαίωμα αυτό και να σημειωθεί μόνο ότι ο μαθητής έκανε προσέλευση. Το ίδιο αποφάσισε και ο Βασίλης Βαρμπένης που του ζητήθηκε αυτό εκείνη τη στιγμή που διαπιστώθηκε ποια μαθήτρια συνεξετάζετε στα 70-80 εκατοστά δίπλα ταυτόχρονα, η Περιστέρα Καρανικόλα του Νικολάου που δεν σταμάτησε να παίζει με το κινητό τηλέφωνο, να αντιγράφει, και να απουσιάζει αφού οι εκπαιδευτικοί ΙΕΚ Κατερίνης της κάλυπταν φανερά τις απουσίες. Η Περιστέρα Καρανικόλα δεν διάβαζε και δεν ήξερε μάθημα ποτέ της. Κατόπιν ο Βασίλης Βαρμπενης αρνήθηκε, σημείωσε τη προσέλευση παρουσία στο παρουσιολόγιο που είχε εμπρός του πάνω στα πόδια του με αυτόπτες μάρτυρες πελάτες του ξενοδοχείου "Πανόραμα" στη Παραλία Κατερίνης που τον έβλεπα τι έλεγε και τι έκανε, αποχαιρέτησε ειρωνικά το μαθητή, και ζήτησε να κληθεί για εξέταση ο επόμενος μαθητής ονομάζονταν τον (Παρθένα Κάργα του Στέργιου). Η εξέταση μαθητή βάσει νομοθεσίας έχει έναρξη όταν κληθεί και έχει λήξη αφού αποχωρήσει από τη προφορική ή γραπτή εξέταση. Ο μαθητής αφού εκβιάστηκε αναγκάστηκε και αποχώρησε από τη προφορική εξέταση αφού αρνήθηκε ο Βασίλης Βαρμπένης να την διεξάγει μεμονωμένα (60’’ με 120’’ δευτερόλεπτα) και αφού εάν δεχόταν η Περιστέρα Καρανικόλα θα αντέγραφε όπως κάνει συνέχεια, και δεν δέχτηκε να ξευτελιστεί. Ο Βασίλης Βαρμπενης όρισε και αποφάσισε μόνος του τους νόμους και τη νομοθεσία της Δημόσιας Εκπαίδευσης του Ελληνικού Κράτους καλυπτόμενος από τη διεφθαρμένη διευθύντρια ΙΕΚ Κατερίνης Μαρία Κορύτσα του Δημητρίου πολιτική μηχανικό και τον διεφθαρμένο υποδιευθυντή ΙΕΚ Κατερίνης Ιωάννη Καϊτανιδη του Γεωργίου ηλεκτρολόγο.

Εδώ είναι αυτόπτες μάρτυρες τότε μαθητές του δημόσιου Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Κατερίνης που κατέθεσαν ψέματα, αφού το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης του αντάμειψε με πολύ μεγάλα ανταλλάγματα, απουσίαζαν 13 Μάιου 2015 η Θεοδώρα ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ του Μιχαήλ και η Στεφανία-Αφεντούλα ΜΑΒΊΔΟΥ-ΠΈΣΙΤΣ του Παναγιώτη Μαβίδη :

1. Παναγιώτης ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ του Αναστασίου
2. Αλεξάνδρα ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ του Παύλου
3. Ιορδάνης ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ του Κωνσταντίνου
4. Γιώργος-Ραφαήλ ΒΑΓΙΑΝΝΊΔΗΣ του Αλέξανδρου
5. Χρυσοβαλάντης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ του Κωνσταντίνου
6. Νίκος ΓΙΆΝΤΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
7. Ραφαήλ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του Χρήστου
8. Γιώργος ΓΚΌΡΤΣΟΣ του Αθανασίου
9. Ευαγγελία ΖΑΜΆΝΗ του Δημήτρη
10. Γιάννης ΖΑΜΑΤΖΆΣ του Ταξιάρχη
11. Αθανασία ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ του Αστέριος
12. Γιάννης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ του Θεόφιλου
13. Παρθένα ΚΆΡΓΑ του Στέργιου
14. Γιάννης ΚΑΚΆΝΗΣ του Αθανασίου
15. Ευθύμιος ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
16. Περιστέρα ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ του Νικολάου
17. Νίκος ΚΑΤΣΟΥΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ του Εμμανουήλ
18. Βασιλική ΚΟΡΝΕΛΆΚΗ του Νικολάου
19. Ευάγγελος ΚΟΤΟΎΛΑΣ
20. Δημήτρης ΚΟΥΜΠΑΣΙΑΡΗΣ του Παύλου
21. Γιώργος ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΗΣ του Αναστασίου
22. Πάρης ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ του Γεωργίου
23. Μαργαρίτα ΚΟΥΦΟΓΙΏΡΓΟΥ του Κωνσταντίνου
24. Πολυτίμη ΚΟΎΣΚΟΥΡΑ του Ιωάννη
25. Σοφία ΚΥΡΑΪΛΊΔΟΥ του Λάζαρου
26. Μαρία ΚΥΡΙΆΚΟΥ του Ηλία
27. Γιώργος ΜΕΛΙΚΙΆΝ

Ανώνυμος είπε...

Για όσους διαθέτουν ένα γραμμάριο ντροπής και νοημοσύνης, όπως ξέρετε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) και οι απασχολούμενοι σε αυτόν δεν προέβη κανείς από αυτούς στο αυτονόητο σε μήνυση ή αγωγή στο κύριο Μελετλίδη Γεώργιο προφανώς φανερά για αυτονόητους λόγους επειδή προνόησε και φωτογράφησε με κινητό τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή ή φωτοτύπησε με μηχάνημα το οτιδήποτε πειστήριο ανακάλυψε κρυμμένο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) που δείχνει τις πράξεις κάποιων. Θέλει και να σε κόβει λίγο πριν κάνεις το λαλίστατο και το κριτή των άλλων με λόγια και μόνο λόγια αλλά όχι επιχειρήματα και πράξεις. Γιατί έτσι είναι τα παλικαράκια εκεί στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) όπως ο Βασίλης Βαρμπένης, της καρπαζιάς και της μπουκάλας.

Ο Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου 46 ετών μόνιμος κάτοικος στη οδό Κύπρου 26, Παραλία Κατερίνης, Πιερία, στο ιδιόκτητο ακίνητο του "Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Varbenis Apartments", είπε ότι στις 13 Μάιου 2015 και ώρα πλησίον 16:00 στη διάρκεια του μαθήματος «Εργαστήριο - Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» του Τμήματος Μαγειρικής του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Κατερίνης που ήταν συν-εκπαιδευτικός μαζί με Αγγελική Παλαμά‒Παρχαρίδου, είπε ο Βασίλης Βαρμπένης ότι στο ξενοδοχείο "Grand Platon" στη Παραλία Κατερίνης που φιλοξενούσε το μάθημα IEK «δεν συνέβη ασφυξία πνιγμού αναφυλαξίας και λιποθυμικό επεισόδιο σε μαθητή ΙΕΚ Κατερίνης και δεν εκβιάστηκε ώστε να πεθάνει… » που προσέφυγε ο μαθητής σε αυτόν και τον παρακάλεσε ιδιαίτερα να κάνει τα απαιτούμενα όπως και τον είχε παρακαλέσει και άλλες φορές και δεν τα έκανε στο ξενοδοχείο "Πανόραμα" στη Παραλία Κατερίνης. Ο Βασίλης Βαρμπένης αντί αυτού ενήργησε με τα ακριβώς αντίθετα ―όπως ενήργησε και στο ξενοδοχείο "Πανόραμα" ξανά και ξανά με αυτόπτες μάρτυρες και εκεί― προβαίνοντας στη κυριολεξία σε εγκληματική κακουργηματική ενέργεια με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, είπε στους μαθητές δημόσια «δεν υπάρχει εξαερισμός και τα πάντα είναι κλειστά… πηγαίνετε να καθίσετε και να καπνίσετε δίπλα ακριβώς…» ―στα 15 εκατοστά απόσταση δίπλα―, υπαγόρευση που συμφώνησε απόλυτα και η Αγγελική Παλαμά‒Παρχαρίδου αφού στη συνέχεια έκατσε όπου υπαγόρευσε ο Βασίλης Βαρμπένης μαζί με άλλους μαθητές και κάπνισε μαζί τους εκεί. Βγάλτε συμπεράσματα για τη νοημοσύνη και τη ανηθικότητα αυτού του κακοποιού και παράσιτου της Παραλίας Κατερίνης, που ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) τον έκρυψε να μην μάθει ο κόσμος και οι γονείς των παιδιών που στέλνουν τα ανήλικα παιδιά τους σε πιο Όμιλο σε τι καθάρματα και σε τι εγκληματίες.

Ο ίδιος του δεν μπορούσε να ανοίξει όπως όφειλε πόρτες και παράθυρα ; δεν άνοιγαν ; δεν μπορούσε να ανοίξει το νάιλον διαχωριστικό με το εξωτερικό χώρο στο μπαλκόνι ; Με μάρτυρες εκείνη τι χρονική στιγμή 13-5-2015, 16:00, το διευθυντή και τον υποδιευθυντή του ξενοδοχείου "Grand Platon" (που κρύφτηκαν τη επομενη ημέρα 14-5-2015 και απέσυραν το βίντεο με συνέντευξη από το YouTube που δείχνει ποιος είναι διευθυντής στο Grand Platon), τον υπάλληλο μπαρ, υπάλληλο ρεσεψιόν, καθαρίστρια, και το άνθρωπο που έκοβε χόρτα με χορτοκοπτικό μηχάνημα εκεί εμπρός εξωτερικά στο κήπο, ο Βασίλης Βαρμπένης με όλους αυτούς τους αυτόπτες μάρτυρες και με αυτόπτες μάρτυρες τους 28 μαθητές ΙΕΚ Κατερίνης Τμήμα Μαγειρικής στις 13-5-2015, 16:00, είπε δεν συνέβηκαν αυτά, αφού καθόταν ακριβώς εμπρός στη 100% διαφανή γυάλινη πόρτα στη ευθεία που ήταν εγκλωβισμένοι οι μαθητές μαζί με τη Αγγελική Παλαμά‒Παρχαρίδου και φαινόντουσαν τι έκαναν, πόσοι ήταν, και τους έβλεπε και αυτός και τους έβλεπαν όλοι οι προαναφερόμενοι μάρτυρες, αφού για να βγουν οι μαθητές έξω από το κτήριο υποχρεωτικά θα πέρναγαν από εμπρός του αφού καθόταν ακριβώς εμπρός στο μπαρ σε όλα τα διαλλείματα και κάπνιζε και έβλεπε τηλεόραση, αλλά δεν πέρασαν από εμπρός του, γιατί δεν εξήλθαν αφού η Αγγελική Παλαμά‒Παρχαρίδου αποφάσισε ότι πρέπει να πεθάνει ένας και περισσότεροι άνθρωποι και αυτό πρέπει να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου, και η φίλη του Αγγελική Παλαμά Παρχαρίδου του Αναστασίου, και οι δυο κακοποιοί συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, δεν θα απευθυνθούν στις διωκτικές αρχές της Κατερίνης όπως εισαγγελία Κατερίνης ; Για να κάνουν μήνυση για όσα δημοσιεύονται δημόσια σε διάφορες ιστοσελίδες εδώ και κάτι χρόνια με τα ονόματα και τα επίθετα τους περιγράφοντας τις κακουργηματικές πράξεις τους στο δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, ξενοδοχείο Grand Platon grandplaton.gr, ξενοδοχείο Πανόραμα panorama-hotel.com.gr ; Τότε πως λένε και οι δύο τους ότι είναι αθώοι ; Είναι αθώοι με πάνω από 30 ενήλικες αυτόπτες μάρτυρες ; Είδε κανείς ή έμαθε κανείς να έκαναν μήνυση ; Ας κρυφτούν όσο θέλουν αυτοί οι δύο κακοποιοί της Κατερίνης. Ο Βασίλης Βαρμπένης του Ευαγγέλου κάνει και τον εκπαιδευτικό στο Δημόσιο ΙΕΚ Κουφαλίων στη Θεσσαλονίκη iek-koyfal.thess.sch.gr Τον ονομάζει «καθηγητή» στα δημόσια έντυπα της, πράξη 100% παράνομη, η Ελένη Αγαλοπούλου του Σπυρίδωνα Προϊσταμένη Τμήματος Διοίκησης Προσωπικού Διά Βίου Μάθησης στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας. Είναι αυτή που ειδοποίησε τον Κωνσταντίνο Κουκοδήμο του Γεωργίου και αυτός μετά πήγε κρυφά στη αστυνομία για να του πει πότε θα διεξαχθεί η μήνυση στη Εισαγγελία Κατερίνης για πάει να κάνει (ανεπιτυχώς) το νοσηλευόμενο σε νοσοκομείο. Ξέρει κανείς γιατρός κάποιος που "υπέστη καρδιακό επεισόδιο" να αναρρώνει τόσο γρήγορα και να κάνει αμέσως μετά επισκέψεις στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης, 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης στο αγιασμό νέας σχολικής χρονιάς, και αεροπορικό ταξίδι στη Κωνσταντινούπολη (ή πήγε ωδικώς ακόμη χειρότερα) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, που σε όλες τις στημένες επισκέψεις πήγε και έβγαζε φωτογραφίες και τις δημοσίευσε σε εφημερίδες της Κατερίνης για να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του. Ούτε αυτός θα κάνει μήνυση πια ; Έκανε μήνυση ο Κωνσταντίνος Κουκοδήμος του Γεωργίου για το κλεμμένο δημόσιο ταμείο του Δήμου Κατερίνης που το βρήκε έτσι ; Έκανε μήνυση για το ηλεκτρονικό πομπό παρακολούθησης που βρέθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης (ΔΕΥΑΚ) στη οδό Σβορώνου στη Κατερίνη ; Βρίσκεις κάτι τέτοιο και απλά δεν θέλεις να βρεις τους κακοποιούς ; όπως στο κινητό τηλέφωνο του Χρυσόστομου Κ. στο αγιασμό 15-10-2014 στο Δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης που το χειριζόταν συνεχώς 1 και παραπάνω ώρα εμπρός στο παπά που έκανε αγιασμό, που άμα γίνει άρση απορρήτου του θα βρεθεί ποιος έκλεψε και τι έκανε τα λεφτά του δημοτικού ταμείου Κατερίνης. Που έκανε μήνυση ο Κώστας Κουκοδήμος του Γεωργίου ; Στους αδέσποτους σκύλους έκανε μήνυση που σκότωσαν τα ελάφια στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης. Δεν μας λέει ο πρώην δήμος Κατερίνης, πριν το 2019, πως μια δημόσια υπάλληλος στο δήμο Κατερίνης πολιτική μηχανικός εν ονόματι Στυλιανή Μακρίδου Κουκοδήμου, διορισμένη μόνιμη υπάλληλος 8 ωρών καθημερινά ειναι και τις ίδιες ώρες και μαθήτρια δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης που ξεκινάν τα μαθήματα καθημερινά στις 15:00 ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι στους Δήμους και στο Δήμο Κατερίνης σχολάν πριν 15:00 ; Από πότε ; Οπότε πρέπει να δώσεις για να λάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο εκλεγείς 2022 αντιπρόεδρος του «Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας», της Κατερίνης, Βασίλης Βαρμπένης, Βασίλειος Βαρμπένης γιος του Ευάγγελου Βαρμπένη, που εξελέγη από δήθεν προ-κατασκευασμένες εκλογές γελοιότητας με ψηφίσαντες 20 άτομα (έτσι βγαίνει ο καθένας πρόεδρος) είναι κάτοικος στη οδό Κύπρου 26, Παραλία Κατερίνης, με αναγράφων όνομα επιχείρησης Αθανασία Βαρμπένη, «VARBENIS Studios» https://www.varbenisstudios.gr Ο αντιπρόεδρος «Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας Βασίλης Βαρμπένης δεν έχει βάλει τη φωτογραφία του πουθενά και ποτέ στη ιστοσελίδα του «Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας», https://www.visitparalia.gr, γιατί έτσι κάνουν οι δειλοί, υπηρέτες του Κωνσταντίνου Γ. Κουκοδήμου και Γιώργου Λ. Κωνσταντόπουλου, οι παλιάνθρωποι, οι ψεύτες με 30 και παραπάνω μάρτυρες, και όσοι είναι άνανδροι και κρύβονται χωρίς τσίπα και χωρίς ντροπή. Δεν την έχει αναρτήσει τη φωτογραφία του όσο ήταν πρόεδρος και όσο είναι αντιπρόεδρος. Στη παμπάλαια κάκιστη ιστοσελίδα του «Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας», https://www.visitparalia.gr, δεν θα τον δείτε πουθενά, όπως πουθενά δεν θα τον βρείτε στη ιστοσελίδα και στο λογαριασμό Facebook του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης – ΝΟΚΑΤ. Ο ΝΟΚΑΤ αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες με το Βασίλη Βαρμπένη από το Facebook προσπαθώντας να τον καλύψει. Είναι πασίγνωστο ότι ο ΝΟΚΑΤ αποτελούνταν από κλεφταράδες που είχαν διπλά λογιστικά βιβλία, πράξη που αποκαλύφτηκε. Τι έχει να πει για αυτά το πρώην μέλος του ΝΟΚΑΤ Γιάννης Νικολαΐδης πατέρας της Κατερίνας Νικολαΐδου πρώην αθλήτριας ΝΟΚΑΤ; Απλά παραιτήθηκε και σταμάτησε να ασχολείται; Ή δεν θέλει να τον καλέσει ο εισαγγελέας και τον ρωτήσει, και πει ψέματα; Γιατί άμα τον ρωτήσετε δεν θα σας απαντήσει τι συνέβαινε και τι ξέρει για το ΝΟΚΑΤ και το φιλάρακο του Βασίλη Βαρμπένη.