Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο ύπνος της ομοσπονδίας



Στις 11:19 το πρωί, από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού εκδόθηκε συγχαρητήρια επιστολή για το αργυρό μετάλλιο της Αραούζου. Δεν υπήρχε λέξη για το χρυσό της Τσιάβου που κατακτήθηκε από τη Γιαννιώτισα κωπηλάτρια περίπου μία ώρα νωρίτερα. Όταν όμως το αγνοεί η ίδια η ομοσπονδία της, πως έχουμε την απαίτηση από τον υφυπουργό να το… γνωρίζει.

του Θανάση Νικολάου 26 Ιουλ, 2015

Λίγο μετά τις 10:20 το πρωί, η Ελλάδα είχε μία νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Αμαλία Τσιάβου είναι η κορυφαία κωπηλάτρια κάτω των 23 ετών στον πλανήτη, στο αγώνισμα του σκιφ ελαφρών βαρών. Μάλιστα κατέκτησε το χρυσό με τρομερή κούρσα, κάνοντας ένα απίστευτο τελευταίο 500αρι.
Αυτή η σπουδαία επιτυχία, μάλλον δε σημαίνει πολλά για την ελληνική ομοσπονδία της κωπηλασίας, η οποία… ξύπνησε το μεσημέρι και ανακάλυψε ότι διαθέτει νεα παγκόσμια πρωταθλήτρια. Δεν εξηγείται αλλιώς η ανακοίνωση για την επιτυχία της Τσιάβου λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. Λογική και η άγνοια του υφυπουργού ο οποίος δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνεται από τοSportsfeed για τις επιτυχιές του ελληνικού αθλητισμού. Για τα προβλήματα τους, άνθρωποι των ομοσπονδιών φροντίζουν να ενημερώνουν πλήρως την πολιτεία. Για τις επιτυχίες των αθλητών τους;
Το να επιλέγει η πολιτική αρχή του αθλητισμού να συγχαίρει μόνο την Κέλλυ Αραούζου και τον προπονητή της για το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα open water και να αγνοεί από χθες το πρωί το χάλκινο στο παγκόσμιο Κ23 κωπηλασίας των Ντούσκου-Πέτρου και το σημερινό (πρωινό επίσης) χρυσό της Τσιάβου, δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις.
Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι το μερίδιο ευθύνης του υφυπουργού είναι μικρό. Περισσότερο οι ευθύνες βαρύνουν τους συνεργάτες του (εκτός αν όλοι τους είναι νομικοί…) και φυσικά την ομοσπονδία της κωπηλασίας που φρόντισε από μόνη της να ευτελίσει το προϊόν της. Να μην ξεχνάμε πως πρόκειται για την ίδια ομοσπονδία που ψάχνει να βρει λύση για τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας που δίνει και τις προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Ρίο.
Ας φροντίσει λοιπόν ο πολυπράγμων κύριος Καρράς για την καλύτερη επικοινωνία του αθλήματος στο οποίο ηγείται. Η εσωστρέφεια ποτέ δεν ήταν κάτι καλό. Εκτός και αν στην Ελλάδα η κωπηλασία ακολουθεί τα βήματα των Βρετανών που θεωρούν ότι το συγκεκριμένο άθλημα ανήκει μόνο στην αριστοκρατία και πως δεν πρέπει να το προβάλλουμε στους… λαϊκούς.
Πηγή: sportsfeed.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ .ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ
ΩΡΑΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΞΟΥΣ 3000CC OI BOREIO KOREATES ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΜΙΛΟ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. παραλογίζεσαι φίλε στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ''ΛΙΓΩΝ'' ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ?ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ. ΟΙΚ είπε...

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ <>ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑ@@ΓΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ .
ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΔΌΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ 4 ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 2 ΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘ. ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
10 ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
8-9 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ 5-6 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΕΡ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ 7-8 ΣΥΝΟΔΟΙ

Ανώνυμος είπε...

gia na katalavete poso asxetoi kai epikindynoi einai oi anthropoi sto deltio typoy ths omospondias sto facebook i 6h thesi tou tetraploy den anaferete kan.
eiste gelioi kai epikindynoi pleon gia to athlima tis kopilasias
mono taxidakia kai voltes eiste kai den ennow ton papagianni poy prospathei oso mporei o kaimenos alla oi ipoloipoi eiste gia klamata
Den tha eprepe na exete ena grafeio typoy gia na enimeronei swsta ton kosmo ????
xrostate mia sygnomi apo ta 4 koritsia tou tetraplou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

diavaste ti grafoyn oi gelioi
Χρυσή η Τσιαβου στο Παγκόσμιο U23

Η ελληνική Κωπηλασία για μια ακόμη φορά στη κορυφή του κόσμου Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ Ελ βαρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 που ολοκληρώθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας κατέκτησε το πρωί της Κυριακής (26/7) η Αμαλια Τσιαβου Η Γιαννιωτισσα πρωταθλήτρια αν και ως τα 1500 μέτρα ήταν στην 2η θέση κατάφερε με εντυπωσιακό φιναλε να πέσει πρώτη στον τερματισμό και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο που ειναι το 2ο στη διοργάνωση μετά το χάλκινο των Πέτρου-Ντούσκου στην δίκωπο άνευ Ελ βαρών το Σάββατο
Τέλος μεγάλη επιτυχία και για το διπλό σκιφ Ελ βαρών των κοριτσιών με τις Περγουλη-Εμμανουηλίδου που πήραν την 4η θέση στο μικρό τελικό και την 10η στη γενική

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 28 Ιουλίου 12:45 τα είπε όλα με λιγες λέξεις. 9 αθλητές στη Φιλιππούπολη και καλούν σήμερα σε κοινόβιο αθλητές για να τους έχουν για του χρόνου!!! Έχουμε λεφτά ή δεν έχουμε; Ασ μας απαντήσει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι όλα γίνονται τέλεια και δίχως λάθη και παραλείψεις.
Για να φτάσουν όμως αυτά τα υπέροχα παιδιά να πετυχαίνουν παγκόσμιες διακρίσεις, πέρα από τις προσωπικές ηράκλειες προσπάθειες τους και εκτός από την μεγάλη συμβολή των Ομίλων τους, χρειάζεται επιπλέον προπονητική και διοικητική υποστήριξη σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας.
Οι επιτυχίες που καταπλήττουν το παγκόσμιο κωπηλατικό στερέωμα δεν έρχονται έτσι απλά αλλά μετά από συντονισμό και συνδυασμό πολύπλευρων διαδικασιών και συνεργασίας πολλών εμπλεκομένων ανθρώπων.
Γι' αυτό μην ισοπεδώνετε τα πάντα τόσο αβασάνιστα και τόσο μηδενιστικά.....

Κώστας Παπαγιάννης

Ανώνυμος είπε...

Α και ο χαρακτηρισμός "λαμόγια" επιστρέφεται στον παραπάνω σχολιαστή-στρια.
Ή έχεις στοιχεία για κάποιους και τα καταθέτω πρώτος στον εισαγγελέα, ή είσαι συκοφάντης.
Γιατί όλα τα πράγματα έχουν και τα όρια τους.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ
Ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΛΥΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΣΕ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ Λ@ΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπαγιάννη, εκτιμώ το ότι απαντάς στους επικριτές της Ομοσπονδίας, αλλά δεν απαντάς επί της ουσίας. Το άρθρο αναφέρεται στην έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς γραφείου τύπου, το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Μια ιστοσελίδα αρχαία σε σχεδίαση, με ελλιπή ενημέρωση σε ειδήσεις, με ελλιπή ενημέρωση των μελών της Εθνικής ομάδας και εξαιρετικά βαριά, δεν βοηθά στην προβολή του αθλήματος, ούτε καν στην προβολή των προσπαθειών σας. Στο προφίλ της Ομοσπονδίας στο facebook (Ελληνικη-Κωπηλατικη-Ομοσπονδια-Επίσημη-σελίδα), έτσι, χωρίς τόνους ο μισός τίτλος, με τόνους ο υπόλοιπος, γράφονται περισσότερα αλλά δεν αρκούν. Στο facebook δεν έχουν πρόσβαση όλοι. Δεν έχει ο γονιός που πρέπει να μάθει ότι υπάρχει κάποιο άθλημα που χαρίζει διακρίσεις, ώστε να προτρέψει το παιδί του να ασχοληθεί με αυτό.
Ο δημοσιογράφος που εργάζεται στο γραφείο τύπου πληρώνεται με 732,50€ το μήνα (μισθός Ιανουαρίου 2015 https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%91%CE%A9546%CE%A9%CE%A73%CE%A0-1%CE%A5%CE%A8?inline=true) + έξοδα μετακίνησης και διαμονής σε αγώνες σε Ελλάδα και ενίοτε και στο εξωτερικό (ενδεικτικά Άμστερνταμ 2014, Λονδίνο 2012, Μπλεντ 2011 κ.α.) + 562,50€ το τρίμηνο για την έκδοση του τριμηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού «Κωπηλατικά Νέα» (https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%94%CE%A3%CE%9446%CE%A9%CE%A73%CE%A0-%CE%9A15?inline=true ) + έξοδα κινητής τηλεφωνίας.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι υπάλληλος της ΕΡΤ, χωρίς όμως να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην προβολή του αθλήματος μέσα από την κρατική τηλεόραση. Είναι επίσης και συνεργάτης σε ιστοσελίδα και ανεβάζει ότι ακριβώς ανεβάζει και στο facebook της Ομοσπονδίας (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια). Το κόστος μόνο για μισθούς και περιοδικό ξεπερνά τις 11000€ το χρόνο και το συνολικό κόστος είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Το ερώτημα λοιπόν είναι σαφές. Δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα; Αν όχι, τι προτίθεστε να κάνετε γι αυτό;

Ανώνυμος είπε...

TI FTAIEI O PAPAGIANNIS ENA ANTHROPAKI EINAI KI AYTOS OTI TOU LENE LEEI
LIGO DIOIKISI STIN EKOFNS LIGO DIAITITIS NA TSIMPAME KANA FRAGAKI LIGO STO NEK TORA NOK NA KANOYME TO KOMMATI MAS KAI STIN KASTORIA
GIA NA PERNAEI H MERA KAI EINAI KAI APO AYTOUS POU TREXOYN KAI LIGO
ALLA TA PRAGMATA DEN PANE KALA AYTOI DEN EXOYN KATALABEI OTI DEN YPARXEI MONO H ETHNIKI OMADA KI AYTH ME PSEMMATA
OS POTE THA ANTEXOYN TA PAIDIA XORIS PRIM XORIS TA ODIPORIKA TOUS
EDOSE I ETHNIKI TRAPEZA LEFTA GIA TOUS ATHLITES KI AYTOI TA KRATISAN GIA TA EXODA TIS OMOSPONDIAS
MEXRI POTE OI GONEIS THA PLIRONOUN GIA NA KANOUN TAXIDAKIA OI KYRIOI KAI OI KYRIES TIS EKOFNS ???? OI MEGALOI KAI TRANOI PROPONHTES EKVIAZOYN KAI ZITANE LEFTA OSO EPAIRNAN PAXOULOUS MISTHOUS KALA ITAN OLA PARATANE TA PAIDIA STIN TYXH TOYS NA FYGOYN NA PANE STO DI@OLO KI AYTOI KAI O ITALOS POY PAIRNEI 200000 TO XRONO AFOU DEN TA EXOUME TI TON KRATAME

POIOS EINAI AYTOS O DIMOSIOGRAFOS POU TOU DINEI I EKOFNS 11000 ?
SA DEN NTREPESTE XEFTILES KAI TO PROSOPIKO NA MEINOYN OI MISOI
DEN XREIAZONTAI OLOI AYTOI PANE OI KALES EPOXES KATALABETE TO
TELOS TO PARTY MHN AFISETE PISO SAS KAMMENI GH
PREPEI NA KATALABETE OTI TA PRAGMATA ALLAXAN KAI NA DOSETE SHMASIA STA PAIDIA GIATI XORIS AYTA DEN THA IPARXEI KOPILASIA STIN ELLADA

Ανώνυμος είπε...

Στις γενικές αλλά και προσωπικές εμπαθείς ύβρεις δεν αξίζει ο κόπος να σταθώ αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ερωτήματα που τέθηκαν έστω και αν κάποια είναι κακόπιστα.
- Τα παιδιά στην Βουλγαρία δεν ήταν ασυνόδευτα,συνοδεύτηκαν από τον αρχηγό αποστολής και έναν προπονητή.
- Ο όγκος εργασίας του προσωπικού είναι μεγάλος, μία ημέρα παραμονής του καθένα σας στα γραφεία της Ομοσπονδίας θα σας διαφωτίσει.
- "Δεινόσαυροι" τα μέλη του ΔΣ; Οκ άποψη σου.
- "Καμμιά 30ρια διαιτητές"...Πώς άραγε θα διεξάγονται οι αγώνες, δίχως διαιτητές; Παγκόσμια πρωτοτυπία θα είχαμε. Παγκόσμια πρωτοτυπία θα είχαμε επίσης αν στέλναμε τα παιδιά στα παγκόσμια πρωταθλήματα χωρίς προπονητές και γιατρό και τις βάρκες δίχως όχημα με οδηγό.
- Την ανακοίνωση στο f/b για να είμαι ειλικρινής την διάβασα μετά την παραπάνω καταγγελία, όντως λείπει η επιτυχία του τετραπλού κοριτσιών και είναι μεγάλο λάθος και σημαντική παράλειψη.
- Τα προπονητικά κοινόβια δουλεύουν ακόμη σε ετήσια βάση για να έχουμε Εθνικές Ομάδες σε υψηλό επίπεδο, τόχουμε ξανα-αναφέρει είναι επιλογή συζητημένη σε Γενική Συνέλευση των Σωματείων.
Σημειωτέον ότι από την άλλη πλευρά έχουμε διαμαρτυρίες γιατί δεν καλούμε περισσότερα παιδιά στα κοινόβια και γιατί δεν στέλνουμε περισσότερους αθλητές σε διεθνείς αγώνες.
- Η προώθηση-προβολή του αθλήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, η κωπηλασία δεν είναι μαζικό άθλημα. Ο υπεύθυνος συνεργάτης δημοσιογράφος κάνει μία αξιοπρεπή δουλειά κατά την άποψη μου χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του. Όπου κάνει λάθη αυτά επισημαίνονται. Η δε ιστοσελίδα δεν είναι σε καμμία περίπτωση αυτή που πρέπει αλλά δυστυχώς η αναβάθμιση της σκόνταψε στην μαζική περικοπή του προυπολογισμού μας από την πολιτεία.

ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε ο κύριος Παπαγιάννης να διευκρινίσει τι ακριβώς έγινε με τη χορηγία της Εθνικής τράπεζας γιατί κάτι αναφέρθηκε παραπάνω. Δόθηκαν τα λεφτά και αν ναι πού πήγαν; Τα πήραν οι αθλητές ή όχι; Καλό θα ήταν να γνωρίζουν όλοι γιατί το θέμα είναι σημαντικό.

ΣΜ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΜ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΟΦΝΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΗΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ;;;;;;;;
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΑΛΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

EGO THELO NA MOY APANTHSEI KAPOIOS XORIS ARLOUMPES
GIATI PERYSI STIN OLANDIA PHGE O POLYMEROS PHGE O MOISIDIS KAI PHGE KAI I TRIGKA
GIATI PIGAN TRIA ATOMA KAI DEN PHGE MONO ENAS ?
POIOS TA PLIROSE AYTA TA EXODA KAI GIATI ?
KAI EXO KAI POLLES AKOMA EROTISEIS ALLA AS XEKINISOUME ME AYTIN
KAI DEN THA MAS ENIAZAN OLA AYTA AN DEN EIXATE KOPSEI TA PANTA STA SOMATEIA KAI STOUS ATHLITEES

Ανώνυμος είπε...

Αν οι μετρημένες αναρτήσεις στο facebook είναι αξιοπρεπής δουλειά και σας κοστίζει πάνω από 11000€ το χρόνο τότε οι αθλητές πόσα πρέπει να παίρνουν;

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά στον Ανώνυμο 11:48μ.μ. Για να εγκριθεί η μετάβαση του Μωυσίδη στο Άμστερνταμ πέρσι, δηλώθηκε στην ΓΓΑ ως προπονητής! https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/6%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%93-8%CE%9F%CE%93/document?inline=true

Ανώνυμος είπε...

H XEFTILA SE OLO TIS TO MEGALIO
O MOYSIADIS PROPONITIS ! EISTE GELIOI KYRIOI
TI EXEI NA PEI O LALISTATOS MISTER PAPAGIANIS POY EXEI APANTISI GIA OLA ??
GIA NA PAEI TAXIDAKI O DEINOSAYROS EIPTE PSEMATA STHN GENIKI GRAMMATEIA ATHLITISMOU
DESTE POSOI ATHLITES PIGAN KAI POSEI PARAGONTES
ANTE RE APO DO L@MOGIA !
KAI AN THELEI O PAPAGIANIS AS EPISTREPSEI TON XARAKTIRISMO
NA FYGOYN TORA OI DINOSAYROI APO TIN EKOFNS
OPOIOS EXEI PANO APO TREIS THITIES NA PARAITITHEI AMESA !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Στα οδοιπορικά των παιδιών και στο σοβαρό θέμα της χορηγίας της Εθνικής Τράπεζας διαβεβαιώνω ότι τηρείται επακριβώς ότι συμφωνήθηκε με τους αθλητές μας.
Κάτι άλλο τώρα:
Δεν απαντάει κάποιος από την ΕΚΟΦΝΣ, εκτοξεύονται κατηγορίες "κρύβονται, απαξιούν" κλπ.
Απαντάει κάποιος ," άσε μας ΡΕ, έβγαλες γλώσσα, μπες στο πηγάδι, λαλίστατος" κλπ.
Απευθύνομαι στους νοήμονες αναγνώστες να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Τέλος το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ δεν αρνήθηκε ποτέ και σε κανέναν τον οποιοδήποτε διάλογο,ίσα-ίσα τον επιδιώκει γιατί μόνο ωφέλεια προκύπτει ...

ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΙΟ Κε ΚΩΣΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ !
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

7.10 μμ
Για ποιο θέμα έχεις ερώτηση;

ΚΠ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Κε ΚΩΣΤΑ
ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ;;;;
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ;;;;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ;;;; ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο Κος ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ Ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ;;;;
ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καμμία απολύτως "μούγκα" αν έγραψες και το επόμενο σχόλιο, απλά δεν είμαι μόνιμα στο ίντερνετ και Θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο ξεκάθαρα μπορώ τα γεγονότα και το σκεπτικό.
Στο Παγκόσμιο Ανδρών - Γυναικών αρχηγός αποστολής πηγαίνει ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ που εκπροσωπεί την χώρα μας και στο συνέδριο της FISA που διοργανώνεται στο τέλος των αγώνων, όπου συζητούνται σημαντικά θέματα και παίρνονται αποφάσεις μέσω ψηφοφοριών και επομένως χρειάζεται η παρουσία παλιού και έμπειρου στελέχους.
Πέρσι ο πρόεδρος ΕΚΟΦΝΣ δεν μπορούσε να μεταβεί στο Άμστερνταμ γιατί ταυτόχρονα ήταν αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας όλων των αθλημάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Ναντζίγκ Κίνας.
Αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Πολύμερος γιατί ο Μωυσίδης που ήταν ο επόμενος έμπειρος και γνώστης διοικητικός δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα από την αρχή λόγω των πολλών ημερών, έτσι ο Μωυσίδης μετέβη στο Άμστερνταμ στο τέλος των αγώνων για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο προαναφερθέν συνέδριο της FISA.
Αυτή είναι η "ιστορία Άμστερνταμ".
Στην Φιλιππούπολη γράφτηκε παραπάνω ότι τα παιδιά έμειναν ασυνόδευτα, γεγονός που είναι ανακριβές.
Η ομάδα συνοδευόταν από τον αρχηγό αποστολής, έναν προπονητή και συνταξίδευε και ο διεθνής διαιτητής Ζαλαμήτσος, τόγραψα και πριν.
Δύο προπονητές ταξίδεψαν νωρίτερα, ο ένας έπρεπε να είναι παρών πολύ πρωί στην προπόνηση των Εφήβων που έφευγε σε δύο μέρες στο Ρίο και ο άλλος να πάει για μισή μέρα στα Γιάννενα και να είναι παρών στην απογευματινή προπόνηση.
Αυτή είναι και η "ιστορία της Φιλιππούπολης".

Τελειώνοντας, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να μιλήσω εκ μέρους του ΔΣ αλλά σε ότι αφορά το πρόσωπο μου, δέχομαι οποιοδήποτε διάλογο και κριτική και ας είναι και κακόπιστη καμμιά φορά, όμως τον χαρακτηρισμό "λαμόγιο" ρητότατα δεν τον δέχομαι και τον επιστρέφω πίσω από όπου εκτοξεύεται....

ΚΠ