Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«Δικαίωση των κόπων μας»


Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το δίδυμο Ντούσκου-Πέτρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 της κωπηλασίας, είναι μια γλυκιά επιβράβευση των κόπων τους.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Πέτρου άνοιξαν το χορό των μεταλλίων για τα ελληνικά κουπιά στη Βουλγαρία ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στη δίκωπο ελαφρών βαρών συνεχίζοντας μάλιστα την παράδοση που θέλει την Ελλάδα να μην φεύγει από καμία διοργάνωση χωρίς μετάλλιο. Δε θα μπορούσαν να μη νιώθουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Επιτέλους διαικώθηκαν οι κόποι μας» ήταν η πρώτη κουβέντα του Γιάννη Πέτρου στο Sportsfeed έχοντας προλάβει να ξεκουραστεί μετά την υπερπροσπάθεια του τελικού για να τον συμπληρώσει ο έτερος της βάρκας Στέφανος Ντούσκος «Το πιστέψαμε πολύ και όλη αυτή η προπόνηση που έχουμε κάνει μας βγήκε στην κούρσα. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και τελικά καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο που περιμέναμε τόσο καιρό».
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για το ελληνικό πλήρωμα καθώς ακολουθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γαλλία στο τέλος Αυγούστου. Οι δύο αθλητές θα επιστρέψουν στην Καστοριά για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. «Για εμάς φέτος επόμενος και τελευταίος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Γαλλία και έτσι θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε την χρόνια μας με το καλύτερο αποτέλεσμα» τόνισε ο Στέφανος Ντούσκος με τον οποίο συμφώνησε και ο συνοδοιπόρος του στο επίπονο άθλημα της κωπηλασίας, Γιάννης Πέτρου.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: