Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παραιτήθηκε και ο Έφορος Κωπηλασίας του Ν.Ο.Κατερίνης, κ. Ι. Νικολαΐδης

Ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, ο Έφορος Κωπηλασίας, κ. Ιωάννης Νικολαΐδης, πατέρας της πρωταθλήτριας Κατερίνας ΝικολαΙδου,  παραιτήθηκε από την Διοίκηση το Ομίλου. 
Ο λόγος της παραίτησης είναι ο ίδιος για τον οποίο παραιτήθηκαν η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Τολιοπούλου και ο Αντιπρόεδρος, κ. Καρυώτης και που είναι η μη έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2014, στην τελευταία Γενική Συνέλευση.  
Έτσι, ο συνολικός αριθμός των παραιτηθέντων μελών της Διοίκησης Μελετλίδη από την ημέρα που εξελέγη, έφτασε τους έξι (6).
Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ. Νικολαΐδη 

Κατερίνη 1-05-2015

Προς το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.
Ιωάννη Νικολαΐδη 
-------
Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας, σεβόμενος τη βούληση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ν.Ο.ΚΑΤ. που με συντριπτική πλειοψηφία απέρριψε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του 2014 και κατ΄επέκταση απέσυρε την εμπιστοσύνη των μελών προς το Δ.Σ., θεωρώ χρέος μου να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. και από τη θέση του εφόρου κωπηλασίας.

  

                                                                Ιωάννης Νικολαΐδης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συνολικός αριθμός των παραιτηθέντων μελών της Διοίκησης Μελετλίδη από την ημέρα που εξελέγη, έφτασε τους έξι (6) και όχι τους πέντε (5).
1)Αθ.Λύρας (έφορος ιστιοπλοΐας) 2)Χρ.Παρλίτση (Γ.Γραμματέας) 3)Ουρ.Μαργαρίτη (Αν.Γ.Γραμματέας) 4)Αν.Τουλιοπούλου (Εφορος Δημ.Σχέσεων) 5) Κ.Καρυώτης (Β΄Αντιπρόεδρος) 6) Ι.Νικολαΐδης (Έφορος κωπηλασίας)
Φυσικό είναι να μπερδευτεί ο συντάκτης του Blog με το χαμό που επικρατεί στη Διοίκηση του Ν.Ο.ΚΑΤ. Και ο Πρόεδρος συνεχίζει απτόητος......

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ & ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ. Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ? ΦΙΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που κάποιος κρατάει λογαριασμός , η λίστα μεγαλώνει
συνεπώς για κάποιο επίτευγμα
θα έχει να καυχηθεί ο πρόεδρος
στο επόμενο Δ.Σ. και να
εμπλουτίσει το βιογραφικό του
Συγχαρητήρια. Πρόεδρε έτσι και
αλλιώς η καρέκλα σε ενδιαφέρει
συνέχισε

Όσο άφορα τον Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ
λυπάμαι γιατί χάνει ακούραστα
στελέχη και με μεγάλη προσφορά

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΟΥΡΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!! ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΡΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!!! ΟΛΑ!!!! ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ, ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!! ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ.... ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ... ΕΛΠΙΖΩ