Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Παγκόσμιο Παράκτιας: Ικανοποίηση FISA από την πρώτη επιθεώρηση



Την απόλυτη ικανοποίησή τους από την πορεία των εργασιών για την προετοιμασία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο (17-19) στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν τα τρία μέλη της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας που βρέθηκαν το τριήμερο (21-23/2) στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη είχαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Οργανωτικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενώ έγινε επιθεώρηση του στίβου και του χώρου των εγκαταστάσεων ξηράς ενώ συζητήθηκε ο τελικός σχεδιασμός τους.


Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής ενημέρωσαν για την μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας των αγώνων σε όλους τους τομείς με έμφαση στον αγωνιστικό τομέα, και την προβολή της διοργάνωσης. Η επόμενη επίσκεψη των μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ορίστηκε για τον Ιούνιο.

Το κλιμάκιο της FISA αποτελούσαν οι Gwin Batten (Πρόεδρος Επιτροπής «Κωπηλασία για όλους»), Pasquale Triggiani (Μέλος Επιτροπής «Κωπηλασία για όλους») και Christine Jacobsen (Συντονίστρια αγώνων FISA)

Την Οργανωτική και Εκτελεστική Επιτροπή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς, οι εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης Α.Ε και το μέλος της ΕΚΟΦΝΣ και της FISA Θανάσης Μητρούσης.

Ιδιαίτερα θετικό κλίμα διαπίστωσαν και στις επαφές που πραγματοποίησαν στην Αθήνα  ο  πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας και πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης ΑΕ Σπύρος Πέγκας και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς που στόχο είχαν την πληρέστερη υποστήριξη της διοργάνωσης.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: