Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Οκτώ του Ν.Ο.Ι. πήραν εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οκτώ του Ν.Ο.Ι. πήραν εισιτήριο για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στην πρώτη φετινή Ρεγκάτα Αξιολόγησης που διεξήγαγε η Ομοσπονδία Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο να επιλέξει κωπηλάτες για την στελέχωση των Εθνικών της Ομάδων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. απέδειξαν για μία ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο, σε μία δοκιμασία στην οποία έλαβαν μέρος περίπου 150 κωπηλάτες από 22 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.
Απόδειξη των πολύ καλών επιδόσεών τους το γεγονός ότι οι ομοσπονδιακοί προπονητές μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αυτού Αγώνα κράτησαν στο Σχινιά για να λάβουν μέρος στο κοινόβιο της Εθνικής 27 αθλητές των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, εκ των οποίων οι οκτώ είναι Γιαννιώτες! Ο Ν.Ο.Ι. συνεισέφερε τους περισσότερους από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας.
Συγκεκριμένα, στο Σχινιά παρέμειναν οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι πρωταθλητές Λένα Διαμάντη, Αποστόλης Λαμπρίδης, Ξανθή Κολτσίδα, Αμαλία Τσιάβου, Στέφανος Ντούσκος και Κατερίνα Ζέρβα.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: