Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΤΟΝ 1Ο ΑΓΩΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, 1 και 2 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά, ο πρώτος Αγώνας Αξιολόγησης για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας, στις κατηγορίες Εφήβων- Νεανίδων, Νέων και Ανδρών- Γυναικών.
Στην πρώτη αγωνιστική συνάντηση του 2014 συγκεντρώθηκαν στο Σχινιά για να δοκιμαστούν περίπου 150 κωπηλάτες υψηλού επιπέδου από 22 συλλόγους της Ελλάδας, με στόχο την επιλογή τους στην Εθνική Ομάδα και τη συμμετοχή τους στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που θα πάρει μέρος η χώρα μας το 2014.
Ανάμεσά τους και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νέων Γυναικών το 2013 Κατερίνα Νικολαΐδου που στην πρώτη της φετινή εμφάνιση, επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  επικράτησε σε όλες τις κούρσες που συμμετείχε στη διάρκεια του διημέρου, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η απόλυτη κυριαρχία της στην κατηγορία της.

 Η Νικολαΐδου μετά από το αγωνιστικό διήμερο παρέμεινε στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο όπου θα προπονηθεί με την Εθνική Ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα.

Για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. ο έφορος κωπηλασίας Ι.Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: