Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον καθαρισμό του κωπηλατοδρομίου του Λουδία



Την υλοποίηση ενός νέου έργου υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ.  Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον εργολήπτη δημοσίων έργων  Βασίλειο Βασιλειάδη. Πρόκειται για το έργο «Καθαρισμός παραποτάμιας βλάστησης του ποταμού Λουδία στην περιοχή του υφιστάμενου Κωπηλατοδρομίου», προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ. Πρόκειται για  ένα σημαντικό έργο το οποίο αναβαθμίζει και προστατεύει την παραποτάμια περιοχή κατά μήκος των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Κωπηλατοδρομίου, στο οποίο προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και φιλοξενούνται εθνικές και διεθνείς αποστολές.

 Ο κ. Θεοδωρίδης, αναφορικά με το έργο δήλωσε: «Ο καθαρισμός της όχθης του Λουδία είναι ένα έργο περιβαλλοντικής αναβάθμισης που το οφείλουμε στους αθλητές και τις αθλητικές οργανώσεις που πραγματοποιούν προπονήσεις και αγώνες στην περιοχή μας. Ο Λουδίας αποτελεί έναν από τους σημαντικούς και καταξιωμένους τουριστικούς πόλους της Π.Ε. Πέλλας. Όλο το χρόνο φιλοξενούνται στην περιοχή αθλητές, συνοδοί-επισκέπτες και αθλητικοί παράγοντες οι οποίοι θέλουμε να νιώθουν ασφάλεια και να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα μοναδικά πλεονεκτήματα για κωπηλασία που προσφέρει ο Λουδίας. Στις προθέσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα εξάλλου είναι η πλήρης περιβαλλοντική εξυγίανση και ανάδειξη του Λουδία, της Τάφρου 66 και των υπολοίπων ποταμών που διατρέχουν την Πέλλα. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω την αγαστή συνεργασία που έχουμε  με τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και τον Πρόεδρο  Νίκο Θωμαϊδη. Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συχνή επικοινωνία με αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς της Πέλλας εστιάζουμε στα προβλήματα και προσπαθούμε για την επίλυση τους».
Πηγή: www.greenagenda.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Στις προθέσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα εξάλλου είναι η πλήρης περιβαλλοντική εξυγίανση και ανάδειξη του Λουδία, της Τάφρου 66 και των υπολοίπων ποταμών που διατρέχουν την Πέλλα.''
Αδερφε πολυ ευχαριστο αυτο...Θα καθαριζουμε εμεις ως πολιτες,με τα χρηματα μας τα ποταμια μας,για να τα ξαναμολυνουν οι εργοστασιαρχες που δεν χρησημοποιουν μοναδες επεξεργασιας λυματων προς οφελος τους φυσικα.κανενα προστημο ριξαμε,η μονο τις κοπριες τους θα καθαριζουμε???

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα καθαρίσει το κράτος το ποτάμι για να κάνουν προπόνηση 5-10 παιδιά των γιαννιτσών που εχουν απομείνει και εμείς θα τρέχουμε στις λίμνες.Χαλαρώστε εκεί στα γιαννιτσά και αφήστε να γυμναστούν και άλλοι όμιλοι απο την θεσσαλονίκη γιατί στο τέλος θα μείνει ένα όμορφο άδειο ποταμι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΣΤΟ PLOVDIV ??
ΛΕΦΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ 60 - 70 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΤΑ.
ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ 40 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σους 40 Aθλητες φαντάζομαι θα βάζεις το συμβούλιο σας,τους γονείς των 5-10 αθλητών σας και τους εργάτες που θα καθαρίσουν το ποτάμι.Ετσι βγαίνει ο αριθμός 40.Αφήστε τις αναλογίες και τις λουκέρνες και μην δημιουργείται πρόβλημα με τις προπονήσεις των ομίλων της θεσσαλονίκης.Δεν υπάρχετε απο θέμα δυναμικής αθλητων.Δεν πατάτε σε προκρίσεις και στον σχοινιά πάλι με τα κυάλια θα σας βλέπουμε τελευταίους.Το ποτάμι είναι για όλλη την βόρεια ελλάδα.θέλετε δεν θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΑΤΑΚΙ...
ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΑ, ΚΛ..Α ΚΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΙΣΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΕΛΙΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ