Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ν.Ο.Ι. με 27 αθλητές στο Σχινιά για τον πρώτο αγώνα αξιολόγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ν.Ο.Ι. με 27 αθλητές στο Σχινιά  για τον πρώτο αγώνα αξιολόγησης

Μετά την χειμερινή προετοιμασία και τα εργομετρικά τεστ έφτασε η ώρα επίλεκτοι αθλητές Κωπηλασίας απ’ όλη την Ελλάδα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και σε αγωνιστικό επίπεδο, διεκδικώντας μία πρόσκληση από την Εθνική Ομάδα.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας ο πρώτος φετινός αγώνας αξιολόγησης και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατεβαίνει σ’ αυτόν με μία πολυπληθή ομάδα αποτελούμενη από 27 αθλητές. Σ’ αυτήν συμμετέχουν οι δύο Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως η Λένα Διαμάντη, ο Αποστόλης Λαμπρίδης, η Κατερίνα Ζέρβα και η Ξανθή Κολτσίδα, βαλκανιονίκες και πανελληνιονίκες. 
Αναλυτικότερα, την ομάδα του Ν.Ο.Ι. εκτός των παραπάνω απαρτίζουν οι: Κώστας Μαγκλάρας, Κώστας Μάντζιος, Νίκος Βλάχος, Γιάννης Ζήσης, Κων/νος Βαρδάκας, Ορέστης Μπούγιας, Θανάσης Νταλαμάγκας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Αντώνης, Μιχάλης Παπατσίμπας, Αχμέτ Ράπι, Μανώλης Παπασταύρου, Βαγγέλης Δρόσος, Αμαλία Τσιάβου, Χρύσα Πάνου, Βασιλική Κοζανίτη, Παρασκευή Παίδαρου, Βαλέρια Μάντζιου, Χριστίνα Κούρου, Σπυριδούλα Τζούκα και Βερόνικα Μάντζιου.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος σημείωσε ότι «ο αγώνας αυτός είναι το πρώτο φετινό αγωνιστικό τεστ για την Εθνική Ομάδα και ελπίζουμε πως θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όπως και να’ χει, κάθε αγώνας είναι ωφέλιμος τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές τους».

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: