Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αναβαθμίζονται σε Διεθνή Ρεγκάτα οι Βαλκανικοί αγώνες



Αποφάσεις για την αναβάθμιση αλλά και την ισχυροποίηση της Κωπηλασίας στα Βαλκάνια έλαβε η Βαλκανική Κωπηλατική Ένωση κατά το έκτακτο συνέδριό της που πραγματοποιήθηκε το τριήμερα 21-13 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι. Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο έφορος Εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών Κώστας Παπαγιάννης

Από τις σημαντικότερες αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν :
Η αναβάθμιση των Βαλκανικών αγώνων σε Βαλκανική-Διεθνή Ρεγκάτα κάνοντας δεκτή την συμμετοχή όποιας άλλης χώρας θέλει να συμμετάσχει αναλαμβάνοντας όμως η ίδια τα έξοδα της και μόνον για την κατηγορία εφήβων-νεανίδων.

Η Βαλκανική Επιτροπή Διοίκησης της Βαλκανικής Κωπηλατικής Ένωσης από 2μελής αναβαθμίζεται σε 5μελή με Πρόεδρο εκ περιτροπής τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της χώρας που αναλαμβάνει την διοργάνωση των επόμενων Βαλκανικών Αγώνων.

Επίσης μειώνεται ο αριθμός φιλοξενίας αθλητών και συνοδών από 42 σε 36 με στόχο την μείωση των εξόδων διοργάνωσης Βαλκανικών Αγώνων.

Καταργείται η 5μελής Επιτροπή Διαιτησίας και παραμένει ένας συντονιστής του σώματος των Βαλκάνιων Διαιτητών.

Τέλος το νέο μέλος της βαλκανικής Ένωσης Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα διοργανώσει τους επόμενους Βαλκανικούς Αγώνες στο Βίσεγραντ.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: