Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις κωπηλάτες του Ν.Ο.ΚΑΤ. στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της αποκριάς βρήκε τρεις από τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τον προπονητή τους στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στη δεύτερη φάση αγώνων πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα. Πρόκειται για την τρίτη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 Κατερίνα Νικολαΐδου και τους περσινούς Αργυρούς Βαλκανιονίκες Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Ιωάννη.

Η Νικολαΐδου που είναι πια μόνιμο μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας, δοκιμάστηκε στο σκιφ γυναικών, καθώς και στο διπλό και το τετραπλό σκιφ μαζί με τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας, ενώ είχε την σπάνια ευκαιρία να αγωνιστεί και απέναντι στις καλύτερες αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας της Κίνας, που προπονούνται αυτή την εποχή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, επωφελούμενες από τις ήπιες καιρικές συνθήκες της πατρίδας μας.

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΟι Ζέρβας και Μπικογιάννης δοκιμάστηκαν στην δίκωπο εφήβων, καθώς και στην τετράκωπο και την οκτάκωπο, δίνοντας πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα για την περεταίρω πορεία τους.
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τη συνολική εμφάνιση των αθλητών του δήλωσε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Μπικογιάννης Γιώργος
Η τρίτη και τελευταία φάση των αγώνων πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 24 και 25 Μαρτίου.

Πηγή: nokatrowing.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: