Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Επισκέψεις Ομοσπονδιακών Προπονητών στο Ναυτικό όμιλο Κατερίνης


Κεντρική Μακεδονία Επισκέψεις Ομοσπονδιακών Προπονητών στο Ναυτικό όμιλο Κατερίνης

Εβδομάδα επισκέψεων Ομοσπονδιακών Προπονητών ήταν η προηγούμενη εβδομάδα, για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης ο οποίος υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας κο Σ. Αθανασιάδη, την Ομοσπονδιακή προπονήτρια υπεύθυνη για τον τομέα Ανάπτυξης της Κωπηλασίας κα Δ. Γιαννιού

Την περασμένη Τρίτη η κα Γιαννιού πραγματοποίησε ειδικά τεστ στους νεαρότερους αθλητές κωπηλασίας 12 ως 14 ετών, με στόχο την επιλογή ταλέντων για τη στελέχωση της Προεθνικής Ομάδας Κωπηλασίας .

Ταυτόχρονα ο κος Αθανασιάδης υπέβαλε σε εργομετρικό τεστ τους αθλητές της κατηγορίας εφήβων-νεανίδων. Με βάση τα αποτελέσματα όχι μόνο του συγκεκριμένου αλλά και μιας σειράς εργομετρικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, θα επιλεγούν οι κωπηλάτες που θα κληθούν σε προπονητικό καμπ, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ενώ καταρτίζεται και μια Πανελλήνια κατάταξη όλων των αθλητών κωπηλασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: