Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οκτώ επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. κυνηγούν μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οκτώ επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. κυνηγούν μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που αυτή τη χρονιά θα διεξαχθεί στο Ιάσιο της Ρουμανίας, ολοκληρώνεται ουσιαστικά η φετινή αγωνιστική περίοδος για την Κωπηλασία.
Οι Βαλκανικοί αγώνες θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και οι Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα εκπροσωπηθεί από οκτώ επίλεκτους αθλητές των κατηγοριών Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, οι οποίοι αποτελούν το ένα τέταρτο του συνόλου της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση.
Πιο αναλυτικά, στο Πρωτάθλημα θα αγωνιστούν διεκδικώντας με πολλές αξιώσεις μετάλλια και διακρίσεις οι Νίκος Βλάχος και Άρης Γραμμενιάτης στην Τετράκωπο των Εφήβων και στο αγώνισμα της Οκτακώπου, ο Κων/νος Μουλάς στην Οκτάκωπο Εφήβων και σ’ αυτή των Παίδων, η Κατερίνα Ζέρβα στο Τετραπλό Σκιφ των νεανίδων, ο Άγγελος Μπερής στο Σκιφ και στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων, οι Αποστόλης Ντότης και Παντελής Σωτηρακόπουλος στην Τετράκωπο άνευ και στην Οκτάκωπο Παίδων και η Άρτεμις Ντούσκου στο Σκιφ και στο Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων.
Στους Βαλκανικούς αγώνες θα λάβουν μέρος έξι ακόμη χώρες εκτός από την Ελλάδα. Πρόκειται για τις: Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σερβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη και FYROM.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: