Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Στο κατώφλι της Ολυμπιακής πρόκρισηςΤέσσερα πληρώματα μπαίνουν στην μάχη της διάκρισης την τέταρτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Γαλλία.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Τρία πληρώματα στους προημιτελικούς και ένα στα ρεπεσάζ περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την ελληνική αποστολή. Πρώτος θα τραβήξει κουπί ο Σπύρος Γιάνναρος στο σκιφ όπου στις 12:10 θα εκκινήσει στην τρίτη προημιτελική σειρά.
Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής που στις 12:50 θα αγωνιστούν στην πρώτη προημιτελική σειρά του διπλού σκιφ.
Λίγο αργότερα στις 13:25 Αμαλία Τσιάβου και Γεωργία Δημάκου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών.
Στη 14:00 θα μπει στη μάχη του ρεπεσάζ, στην πρώτη σειρά, το τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Γιάννης Πέτρου, Στέφανο Ντούσκο, Κώστα Βαρδακά και Σπύρο Αντώνη.
Όλα τα πληρώματα που μετέχουν στα προημιτελικά θέλουν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους ενώ το τετραπλό σκιφ θέλει μια από τις δυο πρώτες θέσεις για να βρεθεί στα 12 καλύτερα πληρώματα του κόσμου.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: