Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Γέμισαν μετάλλια στο βαλκανικόΚαλή ήταν η πρώτη μέρα για την ελληνική κωπηλασία στο βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ιάσιο της Ρουμανίας.

Η ελληνική ασποτολή κατέκτησε οκτώ μετάλια, με το τετραπλό σκιφ των νεανίδων να ξεχωρίζει. Οι Τσαμοπούλου, Κυρίδου, Εμμανουηλίδου και Ζέρβα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και ακούστηκε για πρώτη φορά ο Εθνικός μας ύμνος στο πρωτάθλημα.
Εκτός όμως από το χρυσό, η ελληνική ομάδα, κατέκτησε και τέσσερα αργυρά μετάλλια. Στην τετράκωπο των εφήβων με τους Παπασακελλαρίου, Καλανδαρίδη, Βλάχο και Γραμμενιάτη. Στο σκιφ των κορασίδων με την Ντούσκου, στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Βόντζου, Δεμέλη και στην οκτάκωπο των παίδων με τους Παπακωνσταντίνου, Μπίστινα, Ντότη, Σωτηρακόπουλο, Δημάκο, Κλεφτάκη, Λαμπαδάριο, Στέργιακα και Μούλα.
Τα ελληνικά πληρώματα κατέκτησαν και τρία χάλκινα. Στο σκιφ παίδων με τον Μπέρη, στο σκιφ εφήβων με τον Χατζηστρατή και στο διπλο σκιφ παίδων με τους Κοκκούτη και Ψαρρό.
Επίσης η δίκωπος των εφήβων με τους Δημούλη, Αρμενιάκο πήρε την 4η θέση ενώ το διπλό σκιφ των εφήβων με τους Νικολαΐδη, Σακά ήταν 5ο.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: