Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οκτώ επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. στο Βαλκανικό…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οκτώ επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό…

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη λίμνη της Καστοριάς, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη αγώνας αξιολόγησης για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Μετά τον αγώνα συνολικά κλήθηκαν από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας σε προπονητικό κοινόβιο στην Καστοριά για την προετοιμασία ενόψει Βαλκανικού οκτώ κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι., οι περισσότεροι σε αριθμό από κάθε άλλο ναυτικό σωματείο της χώρας μας! Πρόκειται για τους Κατερίνα Ζέρβα, Άγγελο Μπερή, Αποστόλη Ντότη, Παντελή Σωτηρακόπουλο, Άρτεμη Ντούσκου, Νίκο Βλάχο, Αριστείδη Γραμμενιάτη και Κωνσταντίνο Μουλά. Στο κοινόβιο θα συμμετάσχουν 35 επίλεκτοι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Οι φετινοί Βαλκανικοί Αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου στο Ιάσιο της Ρουμανίας.
Η Συνάντηση Ανάπτυξης
Με μία μικρή ομάδα που αποτελούνταν από συνολικά έξι αρχάριους κωπηλάτες έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην φετινή 8η Πανελλήνια Ανάπτυξης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μαυροχώρι της Καστοριάς, υπό την εποπτεία της ΕΚΟΦΝΣ. Στη Συνάντηση πήραν μέρος 220 νεαροί αθλητές και αθλήτριες από 19 Ομίλους από όλη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και μια ομάδα από την Κύπρο εκτός συναγωνισμού.
Τα Γιαννιωτόπουλα αποκόμισαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα τους φανούν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια της αθλητικής τους διαδρομής.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: