Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Δύο κωπηλάτες του Ν.Ο.Κατερίνης στο κοινόβιο Ανάπτυξης

ΔΥΟ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Για την Κέρκυρα αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας 3/8 δυο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που κλήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κωπηλασίας υπεύθυνη ανάπτυξης κα Δ. Γιαννιού και τους συνεργάτες της, για να συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών 12-14 ετών που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) από 3 έως 11 Αυγούστου, στο νησί των Φαιάκων.
Πρόκειται για τον  «έμπειρο» Σωτήρη Νάστο ο οποίος πριν δυο εβδομάδες αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων –Κορασίδων, συμμετέχοντας στη «χρυσή» τετράκωπο με πηδαλιούχο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και τον πιο «νέο» Σάββα  Καρυπίδη, οι οποίοι επιλέχθηκαν μετά από ειδικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν, από τους υπεύθυνους προπονητές ανάπτυξης,  στα πλαίσια της προσπάθειας της ΕΚΟΦΝΣ για τον εντοπισμό νέων ταλέντων.
Στο προπονητικό καμπ συμμετέχουν 30 επίλεκτοι αθλητές από όλη την Ελλάδα, που θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών  αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.


Ο έφορος δημοσίων σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: