Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Στόχος στο παγκόσμιο, τα μετάλλιαΜία μέρα έμεινε για την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων στο Ρίο της Βραζιλίας και οι Έλληνες αθλητές είναι έτοιμοι να τραβήξουν κουπί προς ακόμα μια διάκριση.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν πάει στην άλλη άκρη του κόσμου για τουρισμό όσο ωραία και δελεαστικά και αν είναι τα μέρη. Στόχος εξαρχής ήταν και τα τρία ελληνικά πληρώματα όχι μόνο να μπουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους αλλά και να ανέβουν στο βάθρο των νικητών κάτι που επιβεβαιώνει και ο Γιώργος Παπασακελλαρίου μιλώντας στοSportsfeed από τη Βραζιλία.
«Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές με πάνω από 30 βαθμούς έξω. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εμείς σαν δίκωπος αλλά και οι άλλες ελληνικές βάρκες. Είμαστε σε άριστη κατάσταση, η Βραζιλία είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος είναι υπέροχος το οποίο μας ανεβάζει την ψυχολογία και μας κάνει να είμαστε σαν το σπίτι μας παρόλο που βρισκόμαστε στην άλλη άκρη του κόσμου. Στόχος μας είναι τα μετάλλια».

Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών
Έφηβοι
Δίκωπος Γιώργος Παπασακελλαρίου-Κωνσταντίνος Μάντζιος – 6/8 09.12-09.26
Τετράκωπος Σπύρος Αντώνης, Κωνσταντίνος Βαρδάκας, Γιάννης Καλανδαρίδης και Νίκος Βλάχος – 6/8 10.50-11.04
Νεάνιδες
Σκιφ Σοφία Ασουμανάκη- 6/8 08.30-08.51, δεν έχουν οριστεί ακόμα οι σειρές που θα τρέξουν τα πληρώματα. 
Πηγή: sportsfeed.gr
(Σημ.: οι ώρες είναι Βραζιλίας. Η ώρες Ελλάδας είναι +6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: