Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Στην τελική ευθεία η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο του Ρίο



Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των τριών ελληνικών πληρωμάτων που βρίσκονται στο Ριο ντε Τζανέϊρο προκειμένου να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, το οποίο αποτελεί και δοκιμαστική διοργάνωση ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2016.

«Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας χωρίς να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα σε μια μακρινή χώρα και σε ένα άγνωστο στίβο» αναφέρει ο ομοσπονδιακός προπονητής και Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Κώστας Κοντομανώλης που συνοδεύει τους 6 αθλητές μας και την μια αθλήτρια μας και συμπληρώνει. «Γενικά υπάρχει μια ανησυχία για το νερό ωστόσο η FISA παρακολουθεί το θέμα από πολύ κοντά και διαβεβαιώνει όλους όσοι βρισκόμαστε εδώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα η υγρασία και η ζέστη δεν είναι στοιχεία που τα συναντάμε για πρώτη φορά κι έτσι δεν μας επηρεάζουν. Τα παιδιά ξεκινούν την Πέμπτη τις προσπάθειές τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλά» κατέληξε ο Κώστας Κοντομανώλης.

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται στο Ρίο και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε που θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας θα πάρουν μέρος τα πληρώματα:
Σκιφ νεανίδων: Ασουμανάκη Σοφία
Δίκωπος άνευ εφήβων: Γιώργος Παπασακελλαρίου -Κωνσταντίνος Μάντζιος
Τετράκωπος άνευ εφήβων: Σπυρίδων Αντώνης -Κωνσταντίνος Βαρδάκας -Γιάννης Καλανδαρίδης -Νίκος Βλάχος.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: