Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Δυνατά κουπιά στο Ρίο



Αποφασισμένοι να τραβήξουν κουπί πιο δυνατά από ποτέ είναι τα μέλη της Εθνικής εφήβων, νεανίδων εκεί όπου σε ένα χρόνο από τώρα θα χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού.


της Σεβαστής Βρακατσέλη

Η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων ξεκίνησε και Σοφία Ασουμανάκη, Γιώργος Παπασακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μάντζιος, Σπύρος Αντώνης, Κωνσταντίνος Βαρδάκας, Γιάννης Καλανδαρίδης και Νίκος Βλάχος είναι πανέτοιμοι να αυξήσουν τη φετινή συγκομιδή μεταλλίων της Ελλάδας στο άθλημα.
Η ελληνική αποστολή βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στο Ρίο της Βραζιλίας και είναι σε κατάσταση προσαρμογής και εξοικείωσης τόσο με το στίβο όσο και με τον καιρό. Το πρώτο πράγμα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι αθλητές μας ήταν η διαφορά της ώρας στην οποία έπρεπε να συνηθίσει ο οργανισμός ώστε σιγά σιγά να μπει σε κατάσταση αγώνων.
Με τον καιρό να είναι ελαφρά ζεστός αλλά με υψηλή υγρασία μέρα με την μέρα τα πηγαίνουν όλο και καλύτερα, και είναι έτοιμοι για την πρόκληση του παγκοσμίου σε έναν στίβο που πολλοί αθλητές ονειρεύονται να αγωνιστούν του χρόνου το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Σοφία Ασουμανάκη η οποία στο τέλος του μήνα θα διεκδικήσει μαζί με την Κατερίνα Νικολαϊδου το εισιτήριο που θα την ξαναστείλει στην εξωτική Βραζιλία για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι και αυτή τη φορά όχι σε test event (που αποτελεί για τους διοργανωτές αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα) αλλά στους κορυφαίους Αγώνες της υφηλίου.
Πηγή: sportsfeed.gr

H… εξάδα των εφήβων στο Ρίο


Κοινοποιήστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: