Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Έσπασαν το ρόδι στη Λουκέρνη Νικολαϊδου-Ασουμανάκη

Δείγματα των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτουν ως πλήρωμα έδειξε το διπλό σκιφ των γυναικών στη Λουκέρνη κατά την διάρκεια του αγώνα του 3ουΠαγκοσμίου Κυπέλλου κωπηλασίας. Οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη προκρίθηκαν στον πρώτο μεγάλο τελικό στους λίγους μήνες που έχουν γίνει πλήρωμα τερματίζοντας στην 3η θέση του ημιτελικού με χρόνο 7:19.13 πίσω από την Λευκορωσία (7:14.98) και την Γερμανία (7:17.52). 

Οι δυο Ελληνίδες πρωταθλήτριες παρουσιάστηκαν πολύ σταθερές στην κούρσα και παρέμειναν από το ξεκίνημα ως το φινάλε στην 3η θέση. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 15:18 ώρα Ελλάδας της Κυριακής.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών το άλλο γυναικείο πλήρωμα με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου που κατέλαβαν την 6η θέση και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό του αγωνίσματος (Κυριακή 10:15).

Τα δυο ανδρικά πληρώματα ολοκλήρωσαν από το Σάββατο τις υποχρεώσεις τους. Πιο συγκεκριμένα η τετράκωπος άνευ ελ βαρών με τους Ντούσκο-Πέτρου-Λ.Κόνσολα-Γ.Κόνσολα πήρε την 4η θέση στον Γ΄ Τελικό και την 16η στη γενική ενώ το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Μαγδανή-Γιάννρο ήταν 2οι στον Δ΄Τελικό και 20οι στη γενική.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: