Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Κορίτσια για φίλημα στη Λουκέρνη

Οι γυναίκες μίλησαν στην πρεμιέρα του 3ου αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην λίμνη της Λουκέρνης της Ελβετίας. Και τα δυο «θηλυκά» πληρώματα της Ελλάδας κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το Σάββατο (11/7) την πρόκρισή τους στους τελικούς του πιο σημαντικού αγώνα της σειράς.

Πιο αναλυτικά, σπουδαία κούρσα πραγματοποίησαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη στο διπλό σκιφ . Το πολύ νέο πλήρωμα με δυναμική εμφάνιση πήρε τη δεύτερη θέση στον προκριματικό , απέφυγε τον επαναληπτικό και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον ημιτελικό της διοργάνωσης (Σάββατο 17:00).

Η γαλανόλευκη βάρκα τερμάτισε σε χρόνο 6:53.20, πίσω από την πρώτη Νέα Ζηλανδία που έκανε 6:51.71 και συμπεριλαμβάνεται στους έξι καλύτερους χρόνους του αγωνίσματος.

Μεγάλη επιτυχία και για το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών.Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου (ΦΩΤΟ) πήραν την 2η θέση στον επαναληπτικό και προκρίθηκαν στον ημιτελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15:10 ώρα Ελλάδας) .

Την 4η θέση κατέλαβε η τετράκωπος άνευ ελ βαρών με τουςΝτούσκο-Πέτρου-Λ.Κόνσολα-Γ.Κόνσολα και θα αγωνιστούν στον Γ΄ Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Λουκέρνης το Σάββατο στις 12:35 ώρα Ελλάδας.

Στην 6η θέση του επαναληπτικού το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο και συμμετοχή πλέον στον Δ΄Τελικό του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου (Σάββατο 11:20 ώρα Ελλάδας).
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: