Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο οι έφηβοι για το Παγκόσμιο

Για το Ρίο ντε Τζανέιρο αναχώρησε σήμερα (29/7) η Εθνική ομάδα κωπηλασίας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί από 5-9 Αυγούστου.
Συνολικά επτά αθλητές (έξι αγόρια , ένα κορίτσι) αποτελούν την ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση η οποία αποτελεί test event για τους διοργανωτές ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων που θα γίνουν εκεί σε ακριβώς ένα χρόνο από σήμερα.

Την ομάδα αποτελούν οι:
Σκιφ νεανίδων: Ασουμανάκη Σοφία (ΕΝΟΑ)
Δίκωπος άνευ εφήβων: Γιώργος Παπασακελλαρίου (ΟΕΑ-ΝΑΒ)-Κωνσταντίνος Μάντζιος (ΝΟΙ)
Τετράκωπος άνευ εφήβων: Σπυρίδων Αντώνης (ΝΟΙ)-Κωνσταντίνος Βαρδάκας (ΝΟΙ)-Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑΝΑΒ)-Νίκος Βλάχος (ΝΟΙ).
Αρχηγός της αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε ενώ μεταβαίνουν ακόμη ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιάννης Χρηστογιάννης.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην λίμνη Ροντρίγο ντε Φρέιτας ή “Lagoa Rodrigo de Freitas” και τον στίβο που θα διεξαχθεί η Ολυμπιακή Ρεγκάτα τον Αυγουστο του 2016 . Η συγκεκριμένη λίμνη βρίσκεται στην καρδία του Ρίο ντε Τζανέιρο και αποτελεί ένα υδάτινο πάρκο αναψυχής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.
Πρόκειται για μια λιμνοθάλασσα ουσιαστικά που συνδέεται με τον Ατλαντικό μέσω ενός στενού καναλιού ενώ πλαισιώνεται από πλούσια βλάστηση και τα βουνά Floresta da Tijuca με το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό δάσος στον κόσμο.
Πηγή: www.kopilasia.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ .ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ <>.
ΕΛΑΔΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ταξιδάκι το λες αυτό; Αυτό είναι ταξιδάρααααα. Ταξιδάκι ήταν οι αγώνες στη Φιλιπούπολη την προηγούμενη εβδομάδα αλλά εκεί δεν μπόρεσε να πάει!!.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ;;
ΚΡΙΜΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Ο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ;;
ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει μην τα μηδενίζουμε όλα. Ο γιατρός θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ρίο αλλά θα έχει να προσέχει 7 αθλητές και έναν "προπονητή". Φαντάζεστε να πήγαιναν οι αθλητές μόνο με τον Κοντομανώλη; αχαχούχααα

Starter είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.