Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Αποφασισμένη τετράκωπος

By Sportsfeed




Αν υπάρχει ένα πλήρωμα εγγύηση στις Ολυμπιακές κατηγορίες της κωπηλασίας, αυτό είναι της τετράκωπου. Τζιάλλας, Τσίλης, Αγγελόπουλος και Χρήστου στοχεύουν σε μετάλλιο στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
Έξι λεπτά και κάτι χιλιοστά του δευτερολέπτου ήταν αρκετά για να τους στείλουν απευθείας στον μεγάλο τελικό και να επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί της σειράς που τους ακολουθούσε. Αύριο θα παρακολουθήσουν άνετα τους ημιτελικούς περιμένοντας να μάθουν τους αντιπάλους τους.
Οι ίδιοι δηλώνουν ικανοποιημένοι μιλώντας στο Spoortsfeed ωστόσο διατηρούν χαμηλούς τόνους καθώς η σημαντική κούρσα είναι την Κυριακή και θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα και μια ακόμα διάκριση.
Διονύσης Αγγελόπουλος «Είμαι πολύ χαρούμενος που περάσαμε απευθείας στο τελικό μιας και αποσύρθηκε μια χώρα οπότε μείναμε ποιο λίγες. Η πρόκριση είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα γιατί θα είμαστε και πιο ξεκούραστοι για τον τελικό. Η κούρσα ήταν πολύ καλή. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά από την εκκίνηση και μετά πιάσαμε ένα ρυθμό και σιγά σιγά βγήκαμε μπροστά. Τώρα πάμε γερά για τον τελικό».
Γιάννης Τσίλης «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη κούρσα για το πως αντιδράσαμε καθώς και για το αποτέλεσμα που ήρθε. Τώρα το μυαλό μας είναι στον τελικό της Κυριακής καθώς θα είναι μια πολύ δύσκολη κούρσα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: