Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Αναχωρεί για Πόζναν η Εθνική.

Τόλης Παλαιοπάνος: "Αισιόδοξος για παλιά και νέα πληρώματα"

Το πρωί της Τρίτης (26/5)αναχωρεί για το Πόζναν της Πολωνίας , μέσω Μονάχου, η αποστολή της Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών-γυναικών που ξεκινάει την Παρασκευή για ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου.
Την ελληνική αποστολή αποτελούν 15 αθλητές κι αθλήτριες που στελεχώνουν 8 πληρώματα καθώς επίσης τέσσερις προπονητές οι Τζιάνι Ποστιλιόνε, Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης , Παναγιώτης Ζυγούρας, ο γιατρός Γιάννης Χρηστογιάννης, η προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών της ΕΚΟΦΝΣ Λία Τρίκα ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς.

Για την συμμετοχή των ελληνικών πληρωμάτων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόζναν ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος (στη φωτό με τον Βασίλη Πολύμερο) τόνισε:
«Τα περισσότερα πληρώματα που θα αγωνιστούν αποτελούν ένα «πάντρεμα» παλιών και νέων αθλητών. Από αυτά τα νέα πληρώματα περιμένουμε να πάρουν ένα πολύ ενδιαφέρον δείγμα γραφής για το μέλλον . Τα δυο διπλά ελαφρά σκιφ των ανδρών και γυναικών καθώς και το διπλό το βαρύ των γυναικών ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Από εκεί και πέρα τα πληρώματα που έχουν ήδη μια πορεία όπως τη τετράκωπος άνευ των ανδρών θα δώσει ένα δυνατό τεστ προκειμένου να δούμε σε τί κατάσταση βρίσκεται .
Συνολικά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση , πολύ προπονημένη αλλά και καταπονημένη. Αυτές τις λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το Ευρωπαικό πιστεύω ότι θα βελτιώσουμε κατά ένα 20%-30% και την ταχύτητά μας ώστε να πάμε απόλυτα έτοιμοι στον αγώνα. Γενικά είμαι αισιόδοξος για τοην παρουσία μας στους τελικούς της Κυριακής» .

Όλοι οι τελικοί της Κυριακής θα μεταδοθούν απευθείας από την τηλεόραση της NERIT PLUS.
Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει την Δευτέρα 1 Ιουνίου στην Ελλάδα μέσω Μονάχου

Αναλυτικά τα ελληνικά πληρώματα:
ΑΝΔΡΕΣ:
Σκιφ : Λευτέρης Κόνσολας (ΝΑΟΣ)
Σκιφ ελ βαρών : Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ)
Διπλό σκιφ ελ βαρών: Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ)-Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ)
Δίκωπος άνευ ελ βαρών: Γιώργος Κόνσολας (ΝΑΟΣ)-Γιάννης Πέτρου (ΙΟΘ)
Τετράκωπος άνευ:Γιάννης Τσίλης (ΝΟΙ)- Διονύσης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ)-Γιώργος Τζιάλλας(ΝΟΙ)-Γιάννης Χρήστου (ΝΟΚ)
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Σκιφ ελ βαρών: Θωμαή Εμμανουηλίδου (ΝΟΚ)
Διπλό σκιφ ελ βαρών : Αμαλία Τσιάβου (ΝΟΙ)-Γεωργία Δημάκου (ΝΑΣ)
Διπλό σκιφ : Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ)-Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ)
Πηγή: www.kopilasia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: