Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ιδανική πρεμιέρα στο Σχοινιά

Κάτω από άριστες συνθήκες καιρικές και όχι μόνο, άνοιξε η αυλαία της Α΄Φάσης του 81ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι κούρσες, προκριματικές και επαναληπτικές, ήταν συνεχείς λόγω της συμπύκνωσης του προγράμματος από τέσσερις σε τρεις ημέρες, ωστόσο το πρόγραμμα κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα, τόσο στην πρωινή ζώνη όσο και στην απογευματινή.

Αύριο Σάββατο, που μπαίνουμε στο κυρίως μενού, θα πραγματοποιηθούν 14 ημιτελικοί Εφήβων-Νεανίδων και Senior B, από τις 07:00 ως τις 08:30, επίσης 8 επαναληπτικοί Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ ελ βαρών, από τις 08:38 ως τις 09:30.

Τέλος, οι 18 τελικοί και 10 μικροί τελικοί των Εφήβων-Νεανίδων και Senior B, που θα ξεκινήσουν στις 09:45 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00, θα κλείσουν το πρόγραμμα της 2ης ημέρας .

Εθελοντές με μέλλον

Πολύτιμη είναι η συνδρομή των περίπου 30 εθελοντών, εκ των οποίων οι 16 είναι μέλη της ομάδας ανάπτυξης της κωπηλασίας, που παράλληλα με την εθελοντική τους προσφορά συμμετέχουν και σε προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας υπό την επίβλεψη της υπεύθυνης για την Ανάπτυξη της ΕΚΟΦΝΣ Δήμητρας Γιαννιού και των συνεργατών της Παναγιώτη Ζυγούρα και Ελευθερίας Αξιώτη. Πρόκειται για αγόρια και κορίτσια 13 ετών, που έχουν επιλεγεί από διάφορα σωματεία όλης της Ελλάδας, για να παραμείνουν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι και τη λήξη του.

Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας και οι κληρώσεις για τις κούρσες του Σαββάτου.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: