Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κοινόβιο με 21 αθλητές και όχι μόνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Κυριακή 26 Απριλίου ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο 21 επίλεκτων αθλητών κι αθλητριών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι αθλητές θα παραμείνουν για περίπου ένα μήνα ενώ από τους συγκεκριμένους θα προκύψει και η ομάδα που εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Πόζναν της Πολωνίας (29-31/5).

Ανάμεσα στους 21 αθλητές που συμμετέχουν στο κοινόβιο και μια μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, η αθλήτρια του ΝΑΣ Γεωργία Δημάκου (ΦΩΤΟ). Η 33χρονη πρωταθλήτρια της κωπηλασίας, με συμμετοχές και επιτυχιες στην Εθνική ομάδα, είχε διακόψει τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων της, επέστρεψε δριμύτερη όμως στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα και με τις επιδόσεις της κέρδισε μια θέση στην επίλεκτη ομάδα του κοινοβίου.

Επικεφαλής προπονητής του κοινοβίου είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και μαζί του οι συνεργάτες του ομοσπονδιακοί προπονητές Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης, Κώστας Κοντομανώλης και Παναγιώτης Ζυγούρας.

Αναλυτικά οι 21 εκλεκτοί αθλητές είναι :

Γιάννης Χρήστου (ΝΟΚ), Γιώργος Τζιάλλας (ΝΟΙ), Διονύσης Αγγελόπουλος (ΟΣΦΠ), Γιάννης Τσίλης (ΝΟΙ), Γιάννης Πέτρου (ΝΟΘ), Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ), Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Λευτέρης Κόνσολας (ΝΑΟΣαλ), Γιώργος Κόνσολας (ΝΑΟΣαλ), Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Θωμαΐς Εμμανουηλίδου (ΝΟΚ), Αμαλία Τσιάβου (ΝΟΙ), Γεωργία Δημάκου (ΝΑΣ), Μαρία Πέργουλη (ΝΟΘ), Ελένη Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Νικόλαος Βλάχος (ΝΟΙ), Σπυρίδωνας Αντώνης (ΝΟΙ), Γιώργος Παπασακελαρίου (ΟΕΑ&ΝΑΒ), Ιωάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑ&ΝΑΒ)

Οι τέσσερις τελευταίοι αθλητές θα αποχωρήσουν από το κοινόβιο στις 18 Μαΐου
Πηγή: www.kopilasia.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ηταν να γινονται υποχρεωτικα αντιντοπιγκ τεστ στους αθλητες που επιλεγονται για την εθνικη .ετσι θα επιλεγονται οι καλυτεροι και θα αποφευγονται τα πηγαινε-ελα στα νοσοκομεια για ....διαφορους λογους .και πανω απ ολα να αποφυγουμε και κανενα διεθνες ρεζιλεμα αν μας κανουν κανενα τεστ εξω