Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η ΕΟΕ στο νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή



Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος συναντήθηκε με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ την οποία αποτελούσαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Παύλος Κανελλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κατσιαδάκης, ο Ταμίας Αντώνης Νικολόπουλος, και τα μέλη Σπύρος Ζαννιάς και Γιάννης Σταματόπουλος.

Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο συνεργάτης του Υφυπουργού Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αντηλλάγησαν απόψεις για τον ελληνικό αθλητισμό, την ΕΟΕ και τους αθλητές υψηλού επιπέδου.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση που έκανε ο κ. Κοντονής στο πλαίσιο των καθηκόντων του, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στη Βουλή.

Παράλληλα, ο κ. Καπράλος απηύθυνε πρόσκληση στον Υφυπουργό, να παραβρεθεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την οποία ο Υφυπουργός απεδέχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: