Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Το όνειρο της Βοστόνης

By teamSportsfeed


Η Σοφία Ασουμανάκη εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στη Βοστόνη, ζώντας ένα πραγματικό όνειρο. Η Ελληνίδα κωπηλάτρια την Κυριακή θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου.

του Άκη Ιωακείμογλου

Γεύση από τη χιονισμένη Βοστόνη παίρνει η Σοφία Ασουμανάκη στις πρώτες ώρες της παραμονής της στην αμερικανική πόλη. Η κωπηλάτρια του ΕΝΟΑ θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου και φιλοδοξεί να κατακτήσει το χρυσό αλλά και να απειλήσει το παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων στα 2.000μ. Το ταξίδι ήταν μακρύ, διάρκειας 15 ωρών, από την Αθήνα και με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη ωστόσο η Ασουμανάκη βρήκε τρόπο να κάνει τον χρόνο να περάσει πιο γρήγορα. «Έβλεπα ταινίες, άκουγα μουσική και χόρτασα ύπνο», τόνισε στο Sportsfeed ενώ μεταφέροντας τις πρώτες της εντυπώσεις είπε: «Προς το παρόν όλα είναι πολύ ωραία. Χθες κάναμε κάποιες βόλτες, σήμερα πρωί-πρωί έκανα προπόνηση και τώρα θα πάμε να γνωρίσουμε την πόλη. Επίσης οφείλω να ομολογήσω ότι το ξενοδοχείο είναι φανταστικό». Στο πλευρό της σε αυτό το ταξίδι βρίσκεται ο Ολυμπιονίκης μας, Βασίλη Πολύμερος.
Η διοργάνωση διαρκεί μία ημέρα, την Κυριακή, και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) και θα τελειώσουν στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεά αυτή η κοπέλα η Σοφία...Θεά..!

Βασίλης Αθήνα