Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Γ. Ανδριανό οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές



Τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητιμσού Γιάννη Ανδριανού δέχθηκαν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του Άμστερνταμ καθώς και την ασημένια Ολυμπιονίκη Νεότητας που τον επισκέφτηκαν , μετά από πρόσκλησή του, στο γραφείο του στην ΓΓΑ.
Οι Λευτέρης και Απόστολος Κόνσολας, ο Σπύρος Γιάνναρος , η Αθηνά Αγγελοπούλου συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Χρόνη Βλασταρίδη, τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Μωυσίδη και τον πρόεδρο Γιάννη Καρράς παρέμειναν για περίπου μια ώρα στο γραφείο του Γιάννη Ανδριανού. Δεν ήταν παρόντες η Κατερίνα Νικολαϊδου και ο Παναγιώτης Μαγδανής που βρίσκονταν στους τόπους διαμονής τους και θα δεχθούν τα συγχαρητήρια του υφυπουργού στην πρώτη επίσκεψή τους στην Αττική.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού καλωσόρισε την κωπηλατική αντιπροσωπεία και συνεχάρη τους τέσσερις πρωταθλητές «Η κωπηλασία μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες επιτυχίες αλλά η κάθε μια που φέρνετε αποτελεί μια ξεχωριστή επιβράβευση της καλής και ομαδικής δουλειά που κάνετε» ειπε .
Οι τέσσερις αθλητές περιέγραψαν την φετινή αγωνιστική τους εμπειρία ενώ κατέθεσαν και τους προβληματισμούς τους για τα καθημερινά εμπόδια που συναντούν προσπαθώντας να συνδυάσουν τον πρωταθλητισμό με την καθημερινότητά τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους και τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.
Ο Γιάννης Ανδριανός άκουσε, σημείωσε και δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν όλα όσα του έθεσαν οι αθλητές προκειμένου να βρεθούν αμεσα λύσεις. Σειρά θεμάτων που απασχολούν την ομοσπονδία και κυρίως την επιχορήγηση έθεσαν τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας με τον Γιάννη Ανδριανό να δηλώνει ότι στόχος της Πολιτείας είναι τα χρήματα να μπαίνουν έγκαιρα στα ταμεία των Ομοσπονδιών ενώ κάλεσε τον Γιάννη Καρρά να παραβρεθεί στη συνεδρίαση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για το νέο Αθλητικό Νόμο και να καταθέσει τις προτάσεις του. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία του να δώσει το παρών στην τελετή απονομής των διπλωμάτων σε όσους παρακολούθησαν και τελείωσαν τη σχολή προπονητών κωπηλασίας.
Λίγο πριν αποχωρήσουν τα μέλη της κωπηλατικής ομοσπονδίας παρέλαβαν αναμνηστικό δώρο από τον υφυπουργό Αθλητισμού και φωτογραφήθηκαν μαζί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΓΔΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ;