Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Όλοι οι τελικοί του Παγκοσμίου στη ΝΕΡΙΤ Sports



Όλους τους τελικούς, ανάμεσα στους οποίους και των ελληνικών πληρωμάτων, που θα διεξαχθούν τις τρεις τελευταίες ημέρες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από το Άμστερνταμ η ΝΕΡΙΤ από την συχνότητα Sports.
Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή όπου δυο ελληνικά πληρώματα αγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο, στις 18:00 ώρα Ελλάδας η Κατερίνα Νικολαΐδου (σκιφ ελ βαρών) και στις 18:15 οι Λ.Κόνσολας-Γ.Κόνσολας-Σ.Γιάνναρος-Π.Μαγδανής (τετραπλό σκιφ ελ βαρών) η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 ώρες Ελλάδας.
Το Σάββατο η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των μεγάλων τελικών της ημέρας ανάμεσα στους οποίους και αυτός της τετρακώπου άνευ των ανδρών όπου μετέχει το ελληνικό πλήρωμα με τους Γ.Χρήστου-Γ.Τζιάλλα-Γ.Τσίλη –Δ.Αγγελόπουλο στις 15:33 ενώ η μετάδοση θα ολοκληρωθεί στις 16:15.
Τέλος την Κυριακή όπου δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:45 με τον μεγάλο τελικό των οκτακώπων των τελευταίο του φετινού Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ώρες ισχύουν όσο οι διοργανωτές δεν κάνουν κάποια αλλαγή . Σε περίπτωση αλλαγής θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: