Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Αύριο το πρωί η πρεμιέρα της κωπηλασίας στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων


Photo: #lele #Nanjing #2014 #yog  ✌️🇨󾓭

Ξεκινούν αύριο, νωρίς το πρωί, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ελλήνων κωπηλατών που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που διεξάγονται στην πόλη Nanjing της Κίνας και οι οποίοι είναι, η Αθηνά Αγγελοπούλου στο σκιφ νεανίδων και οι Νίκος Κακούρης και Θωμάς Καραμήτρος στη δίκωπο εφήβων.
Πρώτη στη μάχη των προκρίσεων ρίχνεται η Αθηνά Αγγελοπούλου, στις 5:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, 10:00 τοπική. Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται στην 1η προκριματική σειρά από την οποία μόνο η πρώτη βάρκα προκρίνεται απευθείας στον ημιτελικό, ενώ οι υπόλοιπες θα προσπαθήσουν ξανά στον επαναληπτικό. Βασική αντίπαλός της η Αγγλίδα Anna Thornton, 3η στο τετραπλό σκιφ νεανίδων στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων 2014 και η Λευκορωσίδα Krystina Staraselets, 4η στο σκιφ νεανίδων  στο Παγκόσμιο Ε-Ν του 2012.
10:00 JW1x (33) Heat 1 CUB BLR UZB CRO GRE GBR 1->SA/B, 2..->R

Το δεύτερο πλήρωμα, η δίκωπος άνευ εφήβων με τους Νίκο Κακούρη και Θωμά Καραμήτρο, αγωνίζονται στις 6:50 (Ω.Ε.), 11:50 τοπική, στην πρώτη σειρά των Seeding Heats (αγώνες επιλογής διαδρομών για τους προκριματικούς). Στην ίδια σειρά με τους κατερινιώτες πρωταθλητές αγωνίζονται και οι Αυστριακοί Ferdinand Querfeld και Christoph Seifriedberger που κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο των Εφήβων στο Αμβούργο πριν από λίγες ημέρες.
11:50 JM2- (36) Seeding Heat 1 ITA GRE AUT TUR 1..->H

Δεν υπάρχουν σχόλια: