Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΕΚΟΦΝΣ: Θετικός απολογισμός στη Λουκέρνη

Ένα ασημένιο μετάλλιο από την Κατερίνα Νικολαϊδου, μια 4η θέση και παρουσία άλλων τεσσάρων πληρωμάτων στις κορυφαίες 12άδες, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου στη Λουκέρνη της Ελβετίας, ο 3ος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στην συλλογή της τερματίζοντας στη 2η θέση του τελικού του σκίφ ελ βαρών σε ένα αγώνα που τα τρια μετάλλια κρίθηκαν σχεδόν στο φώτο φίνις. Πρώτη ήταν η Νεοζηλανδή Έντουάρντ με 7:55.03 , δεύτερη η Νικολαϊδου με 7:57.80 και Τρίτη η Ολλανδέζα Φρένκεν με 7.57.92.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Σπύρος Γιάνναρος έχασε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, τερματίζοντας τελικά στην 4η. 
Από εκεί και πέρα το πρωί της Κυριακής το διπλό σκιφ ελ βαρών ανδρών με τους Λευτέρη Κόνσολα και Παναγιώτη Μαγδανή πήρε την 3η θέση στον μικρό τελικό και την 9η στη γενική, ενώ η δίκωπος άνευ, με τους Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο, ήταν 6η στον μικρό τελικό και 12η στη γενική.

Το Σαββάτο η άλλη δίκωπος άνευ με τους Γιάννη Χρήστου και Γιώργο Τζιάλλα, τερμάτισε 3η στον Γ΄ τελικό και κατετάγη 15η στη γενική. 
Στην δίκωπο ελ βαρών των ανδρών οι Γιώργος Κόνσολας -Νίκος Αφεντούλης πήραν την 6η θέση στον Β΄τελικό, για να καταταγούν 12οι στη γενική. Τέλος, στον μικρό τελικό του σκιφ ελ βαρών γυναικών, η Αμαλία Τσιάβου πέρασε στον Β΄τελικό όπου τερμάτισε 5η και κατετάγη 11η στη γενική.
Πηγή: www.kopilasia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΤΙΚΟΣ;;;;;;;;;;;