Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει την κωπηλασία

Η χορηγία, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2014, έχει ως στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της Πρωταθλήτριας Κατερίνας Νικολαΐδου, με στόχο την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις. 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπερήφανος χορηγός, καλωσορίζει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωπηλασίας 2014 Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πρωταθλήτρια θριάμβευσε στον τελικό του μονού σκιφ ελαφρών βαρών κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Η συγκεκριμένη χορηγία, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2014, έχει ως στόχο τη στήριξη και την ενίσχυση των προσπαθειών της Πρωταθλήτριας, με στόχο την απρόσκοπτη αφοσίωσή της σε νέες διακρίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Νικολαΐδου, έχει στο ενεργητικό της, εκτός από το συγκεκριμένο χρυσό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σερβίας, τα εξής μετάλλια:

• Τρία χρυσά για το 2013, ένα στους Μεσογειακούς Αγώνες, ένα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών
• Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2013 στο Παγκόσμιο Γυναικών
• Ένα αργυρό μετάλλιο για το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών

Παράλληλα αναδείχθηκε και κορυφαία αθλήτρια στην Ελλάδα για το 2013, από τους δημοσιογράφους – μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Με τη συγκεκριμένη χορηγία η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει στήριξη στις προσπάθειες της Πρωταθλήτριας, ώστε η Κατερίνα να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της: τη διεθνή της καταξίωση με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς του 2016.

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η Ευρωπαϊκή Πίστη συνεισφέρει ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στην παροχή κινήτρων στους νέους για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.
Πηγή: www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: