Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Η Κατερίνα της Ελλάδας

By Sportsfeed Gr
Κατερίνα Νικολαΐδου (φωτ. Κώστας Αμοιρίδης)

Καμία κρίση και καμία εγκατάλειψη από την πολιτεία. Η Κατερίνα Νικολαΐδου έχει ταλέντο και θέληση και μπορει να πετύχει τα πάντα. Το 2013 βραβεύθηκε ως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Αποτελεί πρότυπο αθλητή. Τρομακτική με τα κουπιά ανά χείρας δύσκολα θα χάσει σε οποιαδήποτε διοργάνωση και αν αγωνίζεται, ιδιαίτερα σεμνή έξω από τον κωπηλατικό στίβο σε κερδίζει αμέσως με τη σεμνότητα και το σπάνιο χαρακτήρα της.
του Θανάση Νικολάου
ath_nikolaou@yahoo.gr follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες-βίντεο Κώστας Αμοιρίδης
amiridisk@gmail.com follow me @amiridiskostas
amiridiskostas@tumblr.com

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Βελιγράδι ήταν σαρωτική. Χρυσό μετάλλιο στο ελαφρύ σκιφ γυναικών διαλύοντας τα χρονόμετρα. Δεν άφησε κανένα περίθωριο στις αντίπαλες της και σε ηλικία 21 ετών (μόλις) έχει καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελώντας το χρυσό φαβορί σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται.
Με ελάχιστη συνδρομή από την πολιτεία, αλλά με τεράστια αποθέματα θέλησης και την υποστήριξη των δικών της ανθρώπων καταθέτει την ψυχή της σε κάθε αγώνα χαρίζοντας διακρίσεις στην Ελλάδα.
Η Κατερίνα αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2016 στο Ρίο. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αποτελεί διεθνή παραδοχή.Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: