Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Κοινόβιο για 17 στην Καστοριά

Ξεκίνησε στην Καστοριά την Δευτέρα (9/6) και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας με την συμμετοχή 17 αθλητών κι αθλητριών των κατηγοριών Ανδρών Γυναικών και κάτω των 23.

Αναλυτικά οι αθλητές που βρίσκονται στην Καστοριά είναι οι:

Διονύσης Αγγελόπουλος (ΝΑΣ), Γιάννης Χρήστου(ΝΟΚ), Νίκος Αφεντούλης ΕΝΟΑ), Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Κωνσταντίνος Χρηστομάνος (ΝΟΒΑ), Γιώργος Κόνσολας (ΝΟΣ), Λευτέρης Κόνσολας (ΝΟΣ), Απόστολος Λαμπρίδης (ΝΟΙ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ), Γιάννης Τσίλης (ΝΟΙ), Γιώργος Τζιάλλας (ΝΟΙ), Κατερίνα Νικολαϊδου (ΝΟΚατ), Βασίλης Αγγελόπουλος (ΝΑΣ), Ελενη Διαμαντη (ΝΟΙ), Αθηνά Αγγελοπούλου (ΝΑΣ), Ξανθή Κολτσίδα (ΝΟΙ), Αμαλία Τσιάβου (ΝΟΙ).

Την προπονητική ομάδα απαρτίζουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης και Κώστας Κοντομανώλης.
Πηγή:  www.kopilasia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Aγγελοπούλου τι δουλειά έχει΄.Τα τέσσερα τελευταία χρ'ονια είναι άβγαλτη απο τα κοινόβια έχασε το πανελλήνιο και όλο το σύστημα και το παρασκήνιο προσπαθεί να το ανατρέψει ΄΄Μάταια το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω΄΄΄΄

ΣΟΦΙΑ ΦΑΣΑΚΗ ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΥ είπε...

Σαν σχόλιο στο παραπάνω θα ήθελα να πω τα εξής:
Κύριε η Κυρία που γράψετε πριν το "ευγενέστατο"σχόλιο για την Ελληνίδα αθλήτρια Αθηνά Αγγελοπούλου ελπίζω να μπορείτε να διαβάσετε αυτά που εχω να σας πω. Να γνωρίζετε την ελληνική γλώσσα διότι καθότι βλέπω ούτε την κατέχετε ούτε την αισθάνεστε. Ανθελληνικοτατο το κείμενό σας γαρ!
Λοιπόν... Αν είστε στη θέση να μεγαλώνετε παιδιά, μ' αυτο τον τρόπο τα γαλουχείτε;;;
Αυτά τα παιδιά θα δώσετε στην κοινωνία; Τι κρίμα ειναι! Να μεγαλώνετε ανθρώπους που να μισούν και να λένε την απαίσια γνώμη τους για κάποιον που δε γνωρίζουν ούτε το παρελθόν του ούτε και τις δυνατότητες του.
Με λόγο ποιο;;; Τη ζήλια; Την ψυχολογική κατάπτωση της αθλήτριας; Τι από ολα;

Λυπάμαι...

Περισσότερο λυπάμαι βεβαια αν ο γράφων είναι κάποιος νέος ή νέα. Συναθλητής η συναθλήτρια. Να εχει μεσα του τέτοιο μίσος για κάποιον που γνωρίζει καλα τους κόπους, την σκληρή προπόνηση και τις θυσίες που εχει καταβάλει για να φτάσει εώς εκεί.

Προσέξτε τι λέτε και τι γράφετε... Στέλνουμε παντού τους ανθρώπους μας, τα παιδιά μας και μας εκπροσωπούν με ήθος σε ολα τα αθλήματα.
Μη τους καταβάλλετε παραπάνω με πικρόχολα σχόλια επειδή η ψυχη σας ειναι μαύρη.
Χρειάζονται χαμόγελο και δύναμη να συνεχίσουν οτι κανουν.


Ευχαριστώ για τη δυνατότητα απάντησης.
Ανώνυμα οπως ο παραπάνω..? Οχι!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μάλλον η ζήλια σε εχει θολώσει εμεις την Αθήνα την είχαμε και την εχουμε ως μια αθλήτρια που εχει προσφέρει πολλα στο άθλημα που αγαπάει !!