Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Όλα έτοιμα για το 80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα FORDΜε τη συμμετοχή 400 αθλητών κι αθλητριών από 28 σωματεία όλης της χώρας ξεκινάει την Πέμπτη 24/4 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά η Α΄ Φάση του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας FORD για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων, Α-Γ και Α-Γ ελ βαρών που θα διαρκέσει ως τη Κυριακή 27/4.

Την Πέμπτη, με ώρα έναρξης 08:00, θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί όλων των κατηγοριών, την Παρασκευή (08:00) οι επαναληπτικοί και ημιτελικοί, το Σάββατο (08:30) οι τελικοί των Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών και Γυναικών, ενώ την Κυριακή θα ολοκληρωθεί η Α΄ Φάση με τους τελικούς των Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ ελαφρών βαρών.

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις κληρώσεις της Πέμπτης ΕΔΩ

Μέγας Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και για το 2014 είναι η FORD HELLAS, ενώ στην προσπάθεια αυτή προστέθηκαν η CHIQUITA HELLAS, η SKY EXPRESS και η LIVARDAS.

Υποστηρικτές του Πρωταθλήματος είναι ακόμα η FREZYDERM και η ETEM.

Δείτε στην ιστοσελίδα του Πρωταθλήματος http://hrc-2014.hellenic-rowing.com/ και το official trailer της διοργάνωσης στη σελίδα http://hellenic-rowing-championships.blogspot.gr/
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: