Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Μαγδανής: "Είμαι χαρούμενος από την υποδοχή και την ανάπτυξη της κωπηλασίας στην Λήμνο"


Οι αποκλειστικές δηλώσεις στο allaspor για την νέα σεζόν ξεκινούν από το άθλημα της κωπηλασίας όπως δηλαδή άρχισαν και την προηγούμενη σεζόν (δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ κ. Γιάννη Καρρά σχετικά με τις επιτυχίες στους Μεσογειακούς).

Το allaspor έψαξε και βρήκε τον εκ των χρυσών παιδιών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Κορέα Παναγιώτη Μαγδανή. Ο αθλητής από την Λήμνο έκανε για μια ακόμα φορά περήφανο το νησί με την επιτυχία του στο Παγκόσμιο και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε για τα ελληνικά χρώματα. Για τις αποκλειστικές δηλώσεις του Παναγιώτη Μαγδανή θερμές ευχαριστίες στον Ν.Ο. Λήμνου για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ο Παναγιώτης Μαγδανής δήλωσε πριν από λίγο αποκλειστικά στο allaspor: "Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στον αγώνα και πιστεύαμε ότι θα κερδίζαμε κάποιο μετάλλιο όχι όμως το χρυσό. Στόχος βέβαια ήταν η πρώτη θέση αλλά όλοι στον τελικό ήταν ίσοι. Η κούρσα ήταν αρκετά δύσκολη και κρίθηκε στα τελευταία 500 μ. που πήραμε προβάδισμα και το κρατήσαμε μέχρι τέλος".

Σε ερώτηση του allaspor αν υπήρχε η σκέψη για νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας απάντησε: "Είχαμε δουλέψει σκληρά για αυτόν τον αγώνα και είχαμε στο μυαλό μας το παγκόσμιο ρεκόρ. Είχαμε μια καλή και γρήγορη βάρκα και αν ο καιρός ήταν καλύτερος ίσως να το καταφέρναμε"

Όσον αφορά τους επόμενους στόχους του ο νεαρός αθλητής δήλωσε: "Κοιτάμε τώρα το επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα απώτερος στόχος όμως είναι το 2015 όπου θα γίνουν οι αγώνες για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο όπου θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση".

Ο Παναγιώτης Μαγδανής κατέληξε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο allaspor αναφερόμενος στην γενέτειρα του την Λήμνο: "Ήταν πολύ ωραία η υποδοχή που μου επιφύλαξαν στην Λήμνο. Είμαι χαρούμενος που η κωπηλασία στο νησί έχει αρχίσει σιγά σιγά και αναπτύσσεται και προσελκύει περισσότερα άτομα να ασχοληθούν. Το να προσελκύεις άτομα με τις επιτυχίες σου να ασχοληθούν με το άθλημα σου δείχνει ότι προσφέρεις στον αθλητισμό"

Σίγουρα πάντως για τις επιτυχίες του Παναγιώτη Μαγδανή είναι χαρούμενη όλη η Ελλάδα και ειδικότερα η Λήμνος και ο Ν.Ο. Λήμνου που είναι ο σύλλογος που ανήκει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: