Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από τους αγώνες του Πεθελινού






























































































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ.ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ηρθε ο μεσαίωνας στον ΝΟΚ.
Μετά την παραίτηση του Προέδρου και την μυστηριώδη απομάκρυνση ενος αξιου προπονητή,( που δεν δόθηκαν οι πραγματικές εξηγήσεις για τον λόγο απομάκρυνσης) τώρα ερχεται και το ρατσιστικό OXI σε Αλβανό αθλητή του ομίλου που διακρίνεται για την συνέπεια του στις προπονήσεις αλλα και για τις επιδόσεις του με την δικαιολογία οτι δεν υπήρχε θέση ελεύθερη στα αυτοκίνητα που μετάφεραν τους αθλητές. Δηλαδή του Προέδρου του Γραμματέα και του Προπονητού.
Νιώθω ντροπή για οσα συμβαίνουν πλέον στο κλειστό club που εντέχνως δημιούργησαν οι διοικούντες.

Ανώνυμος είπε...

στον νοκ πλεον προσεληφθη κανουργια προπονιτρια ειναι μανα αθλιτριασ,προτα εγκρινι και μετα γινοντε τα πλιροματα,προτοφανεσ ετσι?