Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Ν.Ο.Ι. υποδέχεται και ξεναγεί Γιαννιωτόπουλα στις εγκαταστάσεις του


Μαθητές Δημοτικών  σχολείων της πόλης μας υποδέχεται αυτή την περίοδο ο Ναυτικός ΄Ομιλος Ιωαννίνων, ενόψει  της νέας σεζόν για αρχαρίους αθλητές, που ξεκινά μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου οι νέοι κωπηλάτες να έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται στην Παμβώτιδα με καλές καιρικές συνθήκες.
Τα Γιαννιωτόπουλα καλωσορίζουν και ξεναγούν στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. στη Λιμνοπούλα οι προπονητές του Ομίλου, οι οποίοι τους μιλούν γα την ιστορία του αθλήματος της Κωπηλασίας, αλλά και του Ν.Ο.Ι., για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τους παγκόσμιους πρωταθλητές και τους Ολυμπιονίκες του Ομίλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στα λεμβαρχεία όπου βλέπουν από κοντά τα σκάφη του Ν.Ο.Ι., επίσκεψη στο τριώροφο γυμναστήριο και στους χώρους προπόνησης των αθλητών του Ομίλου και μια πρώτη μικρή προπόνηση στην αίθουσα των εργομέτρων όπου τα παιδιά κάνουν μάθημα τεχνικής Κωπηλασίας.
Τελευταία τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου επισκέφθηκαν μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με τη συνοδεία του γυμναστή Κων/νου Μυταρη και υπό την εποπτεία δασκάλων τους. Τους μαθητές υποδέχθηκε και ξενάγησε η προπονήτρια Ευγενία Μουτσικα.
***
Tα Δημοτικά Σχολεία που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Ν.Ο.Ι. 26510 – 38060 (απογευματινές ώρες) ή με την κ. Μουτσικα στο τηλέφωνο: 6972059820.

Δεν υπάρχουν σχόλια: