Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γιαζιτζίδου: "Ούτε κατάλαβα ότι τερμάτισα 2η"



Ενθουσιασμένη από την συμμετοχή της και ξαφνιασμένη από την κατάκτηση της 2ης θέσης στον ημιμαραθώνιο του Run Greece της Καστοριάς δήλωσε η χάλκινη Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στο Λονδίνο Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

"Είχα αγωνιστεί και στη Θεσσαλονίκη στα 10 χλμ. αλλά η εμπειρία να τρέχεις στην Καστοριά αποδείχθηκε τελικά μοναδική", τόνισε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης που φέτος ξεκουράζεται από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Κωπηλασία και "φορτίζει μπαταρίες" για το μέλλον.

"Πραγματικά δεν έχω δει ξανά τόσο γιορταστικό κλίμα για μια αθλητική εκδήλωση στην Καστοριά. Οι δρόμοι είχαν πολύ κόσμο, η πόλη διαφορετικό χρώμα, τα μικρά παιδιά το καταδιασκέδασαν και η οργάνωση από τον Run Greece και την Wind μαζί με τους εθελοντές βοήθησαν να γίνει ένας πολύ όμορφος αγώνας. Προσωπικά, αν και ξεκίνησα επιφυλακτικά, αφού πρώτη φορά έτρεξα σε ημιμαραθώνιο, το ευχαριστήθηκα και σίγουρα θα το ξανακάνω".

Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής η Χριστίνα Γιαζιτζίδου ανέβηκε και στο δεύτερο σκαλί του βάθρου χωρίς όπως λέει ούτε να το περιμένει ούτε να το επιδιώκει. "Ούτε κατάλαβα ότι τερμάτισα 2η. Είχα βάλει τα ακουστικά στ' αυτιά και μόνο όταν ήρθε μια κοπέλα στον τερματισμό και μου πέρασε μια κάρτα στο λαιμό το συνειδητοποίησα. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα γιατί το κίνητρό μου ήταν μόνο η συμμετοχή, όπως πρέπει να είναι για όλους. Ελπίζω να καθιερωθεί αυτός ο αγώνας και να έχουμε κάθε χρόνο αυτή τη γιορτή στην πόλη μας" κατέληξε.
Πηγή: www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: