Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αναχώρησε η Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό



Από την Θεσσαλονίκη αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (28/5) για την Σεβίλη η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στην πόλη της Ανδαλουσίας από 31/5-2/6.

Την ελληνική ομάδα στελεχώνουν 11 αθλητές κι αθλήτριες ανάμεσα στους οποίους και οι 8οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ ελ βαρών Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας.

Αθανασιάδης: "Νέα ομάδα, πρώτος στόχος οι τελικοί"
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Αθανασιάδης τόνισε

«Αν εξαιρέσουμε τους Κόνσολα-Μαγδανή πάμε με μια καινούργια ομάδα στο Ευρωπαϊκό που για πρώτη φορά γίνεται στην αρχή της σεζόν κι όχι στο τέλος. Αυτό ελπίζουμε να βοηθήσει ώστε το επίπεδο να είναι υψηλότερο από τις άλλες χρονιές. Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας σε όσους περισσότερους τελικούς γίνεται κι από εκεί και πέρα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου».

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς ενώ το προπονητικό τιμ απαρτίζουν ο τεχνικός σύμβουλος Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί : Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος και Χρόνης Βλασταρίδης. Επίσης στη Σεβίλη θα μεταβεί και ο γιατρός της ομοσπονδίας Γιάννης Χρηστογιάννης .

Αναλυτικά η ομάδα:
ΑΝΔΡΕΣ:
Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου: Λουλούδης Αλέξανδρος-Χρηστομάνος Κωνσταντίνος
Σκιφ: Αγγελόπουλος Διονύσης
Σκιφ ελ βαρών: Σπύρος Γιάνναρος
Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου ελ βαρών: Κόνσολας Γιώργος-Αφεντούλης Νίκος
Διπλό σκιφ ελ βαρών: Μαγδανής Παναγιώτης-Κόνσολας Λευτέρης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Σκιφ ελ βαρών: Νικολαϊδου Κατερίνα
Διπλό σκιφ: Αγγελοπούλου Αθηνά-Διαμάντη Ελένη
Πηγή: www.kopilasia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι η εθνική ειναι τα δυο κορίτσια ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οχι τρεις ειναι.