Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Οι αθλητικογράφοι ψηφίζουν για τους κορυφαίους της χρονιάς


Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας αποστέλλουμε το ψηφοδέλτιο και το ενημερωτικό έντυπο για τους διακριθέντες εκπροσώπους του ελληνικού αθλητισμού μέσα στο 2012 (το οποίο μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: www.psat.gr), για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή των καλυτέρων αθλητών, αθλητριών, ομάδων και προπονητών της χρονιάς. O πίνακας αυτός, την επιμέλεια του οποίου είχε ο συνάδελφος και Ειδικός Γραμματέας του Δ.Σ. Γιάννης Κορακής, έγινε με βάση κυρίως τις προτάσεις των Ομοσπονδιών.

Η τελική επιλογή σας για αθλητές, αθλήτριες, ομάδες και προπονητές είναι απόλυτα ελεύθερη και το κείμενο που έχετε στα χέρια σας δεν είναι δεσμευτικό. Έχουν ληφθεί υπόψη οι διοργανώσεις που έγιναν μέχρι και την ημέρα αποστολής του ενημερωτικού υλικού.

Το ψηφοδέλτιο πρέπει να έχει επιστραφεί συμπληρωμένο στα γραφεία του Συνδέσμου (Ασκληπιού 3, 106 79 Αθήνα) μέχρι την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, στις 21:00. Το ψηφοδέλτιο μπορείτε να το στείλετε με φαξ (210-3635777), e-mail (psat@otenet.gr) ή με επιστολή.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, μεταξύ των μελών μας, θα γίνει την ημέρα της τελετής στις 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο ΣΕΦ (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένα όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ.

 
Οι αθλητές και οι επιτυχίες που αφορούν την κωπηλασία και υπάρχουν στον σχετικό πίνακα, είναι οι παρακάτω: 
Ολυμπιακά αθλήματα
Αθλητές: 

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσης: Πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (κάτω των 23), στο Τρακάϊ Λιθουανίας, στο σκιφ Ανδρών.

ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 23, στο Τρακάϊ της Λιθουανίας, στο σκιφ ελαφρών βαρών Ανδρών.



Ομαδικά αθλήματα και αγωνίσματα:        

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Απόστολος / ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Νίκος: Τα αδέλφια που πήραν την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο, στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου Ανδρών, είχαν κατακτήσει χάλκινα μετάλλια στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι Σερβίας, αλλά και στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη.

ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ελένη / ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ Κατερίνα: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτω των 23, στο Τρακάϊ της Λιθουανίας, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ γυναικών.

ΚΟΥΜΠΛΗ Στέλλα / ΚΑΛΑΜΑΡΑ Κατερίνα: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Πλόβντιβ, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου Νεανίδων.

ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης / ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Σπύρος: Αναδείχθηκαν χρυσοί πρωταθλητές Ευρώπης μετά από συγκλονιστική προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βαρέζε στην Ιταλία στο διπλό σκίφ ελαφρών βαρών Ανδρών.

ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Ελευθέριος: Κατέκτησαν την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Ανδρών. Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι πήραν το ασημένιο μετάλλιο.

ΤΣΙΑΒΟΥ Αλεξάνδρα / ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ Χριστίνα: Φέτος ήταν η χρονιά τους, καθώς τα εκπληκτικά κορίτσια των ελληνικών κουπιών εντυπωσίασαν με τις τεράστιες επιτυχίες τους. Πέτυχαν τη μεγαλύτερη διάκριση από ελληνικής πλευράς, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, μετά από συγκλονιστική προσπάθεια. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βαρέζε στην Ιταλία κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, στο ίδιο αγώνισμα. Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι της Σερβίας κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, επίσης στο διπλό σκιφ ελ. Βαρών, ενώ στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη της Ελβετίας πήραν το χάλκινο.

ΧΡΗΣΤΟΥ Ιωάννης / ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος / ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Απόστολος / ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ Νίκος: Ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του Βαρέζε στην Ιταλία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου.

ΧΡΗΣΤΟΥ Ιωάννης / ΤΖΙΑΛΛΑΣ Γιώργος / ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Στέργιος / ΤΣΙΛΗΣ Ιωάννης: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατέκτησαν την 4η θέση στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου Ανδρών. Στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι της Σερβίας οι ίδιοι πήραν το ασημένιο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ. Στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Λουκέρνη της Ελβετίας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Μη Ολυμπιακά αθλήματα - Αγωνίσματα

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΜΑΓΔΑΝΗΣ Παναγιώτης / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Ελευθέριος / ΚΟΝΣΟΛΑΣ Γιώργος / ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ Νίκος: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν & μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων Α/Γ στο Πλόβντιβ, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών Ανδρών.

ΤΣΙΑΒΟΥ Αλεξάνδρα: Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν & μη Ολυμπιακών Αγωνισμάτων Α/Γ στο Πλόβντιβ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών.


Ολόκληρος ο πίνακας εδώ: Ενημερωτικός πίνακας

Δεν υπάρχουν σχόλια: