Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κύπρος: Αγώνες Κλειστής Κωπηλασίας 2012

Αγώνας επί Κωπηλατοεργόμετρου & εκμάθηση Κωπηλασίας

Η διεξαγωγή του πρώτου αγώνα, ευρείας συμμετοχής κοινού, κλειστής κωπηλασίας επί (κωπηλατο)εργομέτρου θα είναι σε λίγες μέρες γεγονός. Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού διοργανώνει το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 15:00 στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (Γ.Σ.Ο), τον πρώτο εταιρικό - και όχι μόνο - αγώνα κλειστής κωπηλασίας, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό την μορφή "σκυταλοδρομίας" για αποστάσεις 4km και 2km αναλόγως της κατηγορίας στην οποία εντάσσεται η συμμετέχουσα ομάδα.

Την κάθε ομάδα θα απαρτίζουν τέσσερα (4) άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλλου (μικτές ομάδες γίνονται αποδεκτές), τα οποία θα κωπηλατούν επί του ιδίου εργομέτρου με την σειρά, μέχρις ότου συμπληρώσουν συνολικά την επιθυμητή απόσταση των 4km ή 2km. Το κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να κωπηλατήσει περισσότερες από μία φορές, χωρίς περιορισμούς στην απόσταση, φτάνει η σειρά εναλλαγής των κωπηλατών επί του εργομέτρου να είναι πάντα η ίδια. Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα τερματίσει την συγκεκριμένη και προκαθορισμένη αποστάσει (4km ή 2km) στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο αγώνα έχουν άτομα από 12 έως 92 χρόνων προερχόμενα από την ίδια οικογένεια, την ίδια εταιρία στην οποία εργάζονται, την ίδια γειτονιά, το γυμναστήριο στο οποίο γυμνάζονται μαζί, τον ίδιο όμιλο ή σύλλογο και γενικότερα από κάθε διαφορετικό τομέα της καθημερινότητας μας. Βασική προϋπόθεση αποτελεί μόνο η καλή υγεία του συμμετέχοντα και η καλή διάθεση για να περάσουμε ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα μαζί. Επιπλέον το δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής της ομάδας στο αγώνα σκυταλοδρομίας ανέρχεται στα € 50.00 ανά ομάδα ενώ για ομάδες αποτελούμενες από φοιτητές το δικαίωμα εγγραφής ανέρχεται στα € 20.00 για την κάθε ομάδα. Με την εγγραφή της η ομάδα θα παίρνει και από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι για το κάθε μέλος της.

Παράλληλα με τον αγώνα κλειστής κωπηλασίας επί εργομέτρου, στην παραλία - απέναντι από το Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (Γ.Σ.Ο) - θα υπάρχουν κωπηλατικά σκάφη ανοικτής θαλάσσης (Coastal Rowing Boats) με τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην πραγματική κωπηλασία πάντα κάτω από τις οδηγίες και την επίβλεψη έμπειρων κωπηλατών του Ν.Ο. Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού στο τηλέφωνο 25 318181 ή με e-mail: limassolnautical@cytanet.com.cy


Δεν υπάρχουν σχόλια: