Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Απόλυτος κυρίαρχος ο Ν.Ο.Ι. στο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόλυτος κυρίαρχος ο  Ν.Ο.Ι.
στο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας
Με δύο… ντουζίνες  μετάλλια επέστρεψε η ομάδα του απ’ το Σχινιά


Με δύο ντουζίνες μετάλλια και… κάτι παραπάνω στις αποσκευές του  επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων  από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξήχθη επί ένα τετραήμερο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά!
Ο Ν.Ο.Ι. επικράτησε με άνεση των  αντιπάλων του (29 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στην πρώτη φάση του φετινού Πρωταθλήματος) και διατήρησε τα «σκήπτρα» του Πολυνίκη κατακτώντας συνολικά 25 μετάλλια, εκ των οποίων τα 10 είναι χρυσά και αφορούν τα σημαντικότερα αγωνίσματα της διοργάνωσης. Πολύ πίσω του άφησε στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα το Ν.Ο. Βόλου με τα μισά χρυσά μετάλλια (πέντε) και τρίτος κατετάγη ο Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με τέσσερα χρυσά.
Ο Ν.Ο.Ι. κατετάγη πρώτος με διαφορά και στον πίνακα της βαθμολογίας συγκεντρώνοντας 195,5 βαθμούς, με δεύτερο τον Όμιλο Βόλου που συγκέντρωσε 111 βαθμούς. Η εντυπωσιακή αυτή διαφορά σημαίνει ότι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ουσιαστικά στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος από την πρώτη κιόλας φάση του Πανελ. Πρωταθλήματος, αφού είναι πρακτικά αδύνατο να γεφυρωθεί τον Ιούλιο στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Καστοριά!
Πλήρης ήταν η επικράτηση των  Γιαννιώτικων πληρωμάτων στις μεγάλες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, οι τελικοί των οποίων διεξήχθησαν την Κυριακή, με το Ν.Ο.Ι. να παίρνει τις πρωτιές σε αγωνίσματα όπως οι Τετράκωποι Ανδρών και Γυναικών, το Τετραπλό Σκιφ και οι Οκτάκωποι στις ίδιες κατηγορίες. Αυτά εξάλλου είναι και τα αγωνίσματα με το μεγαλύτερο… γόητρο, τα οποία παραδοσιακά κερδίζει ο Γιαννιώτικος Όμιλος Ιωαννίνων τις τελευταίες τρεις δεκαετίες!
Σε ορισμένα μάλιστα, όπως η Οκτάκωπος των Ανδρών, η Τετράκωπος των Γυναικών και η Τετράκωπος με πηδαλιούχο των Ανδρών, τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι. κατέκτησαν διπλά μετάλλια! Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποδείχθηκε την Κυριακή το φινάλε των αγώνων. Κατά την διάρκεια του τελικού της Οκτακώπου Ανδρών ξέσπασε καταιγίδα στο Σχινιά, με αποτέλεσμα η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στους νικητές να γίνει στην σκεπαστή εξέδρα του Κωπηλατοδρομίου. Ο καιρός δεν εμπόδισε φυσικά τα δύο πληρώματα του Ν.Ο.Ι. που πήραν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο να πανηγυρίσουν την διπλή αυτή επιτυχία!
Σωτ. Στάμος – Θ. Βλάχος
«Οι προβλέψεις που είχαμε κάνει πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος  επαληθεύτηκαν πλήρως. Ο Ν.Ο.Ι. θριάμβευσε, αναδείχθηκε ήδη και με διαφορά  Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος  και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση», ανέφερε σε δηλώσεις του με αφορμή τις νέες επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου ο Πρόεδρός του κ. Σωτήρης Στάμος. Παράλληλα, εξέφρασε και δημοσίως τα συγχαρητήριά του προς όλη την ομάδα και τους προπονητές για την προσπάθεια που έκαναν και τις διακρίσεις που κατέκτησαν στο Σχινιά.
Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων ο επικεφαλής τεχνικός του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος ανέφερε ότι «ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων για μία ακόμη φορά έκανε την πόλη μας περήφανη, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλο σωματείο. Το Πανελλήνιο θα ολοκληρωθεί στην Καστοριά και ο Ν.Ο.Ι. θα είναι και εκεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής».
Ο κ. Βλάχος δεν παρέλειψε  να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Πρωτάθλημα, το ήθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, τους συνεργάτες του προπονητές Δημήτρη Δερέκα, Θωμά Βαρδάκα, Ευγενία Μουτσίκα και Βασίλη Ευθυμίου για την πολύ καλή δουλειά, καθώς και τη Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σωτήρη Στάμο για την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια που κάνει ο Όμιλος.
Τα μετάλλια
Αναλυτικά, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα εξής πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων:
*Ξανθή Κολτσίδα – Βάσια Ζυγούρα – Σπυριδούλα Τζούκα και Αμαλία Τσιάβου στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων.
*Στέφανος Ντούσκος – Χρυσόστομος ΒουκουβάλαςΒασίλης ΠάνουΚώστας Βαρδάκας στο Διπλό Σκιφ Εφήβων.
*Ελένη Διαμάντη – Λυδία Νταλαμάγκα στη Δίκωπο άνευ Νέων Γυναικών.
*Ελένη Διαμάντη – Ξανθή Κολτσίδα – Λυδία Νταλαμάγκα – Δέσποινα Εμμανουηλίδου στην Τετράκωπο άνευ Γυναικών.
*Γιάννης Τσίλης – Γιώργος Τζιάλλας – Αποστόλης Λαμπρίδης – Μιχάλης Ναστόπουλος και Βασίλης Νάσιος (πηδαλιούχος) στην Τετράκωπο μετά Ανδρών.
*Ελένη Διαμάντη – Λυδία Νταλαμάγκα στη Δίκωπο άνευ Γυναικών.
*Ελ. Διαμάντη – Λυδ. Νταλαμάγκα – Ξ. Κολτσίδα – Δεσπ. Εμμανουηλίδου στο Τετραπλό Σκιφ Γυναικών.
* Ελ. Διαμάντη. Λυδ. Νταλαμάγκα – Βάσω Νταλαμάγκα – Ξ. Κολτσίδα – Χαρά Κωστούλα – Αμαλία Τσιάβου – Σπυριδούλα Τζούκα, Δεσπ. Εμμαουηλίδου και Αγάπη Τσιρώνη (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Γυναικών.
*Γ. Τσίλης – Γ. Τζιάλλας – Μ. Ναστόπουλος – Απ. Λαμπρίδης στην Τετράκωπο άνευ Ανδρών.
*Γ. Τσίλης – Γ. Τζιάλλας – Απ. Λαμπρίδης – Μιχ. Ναστόπουλος – Γιώργος Αντώνης – Βασίλης Νταλαμάγκας – Γιάννης Ζήσης – Μιχάλης Παπατσίμπας και Νίκος Βέλλιος (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Ανδρών.
Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι ακόλουθες βάρκες του Ν.Ο.Ι.:
*Αλέξανδρος Βούλγαρης – Γιάννης Παπαδιώτης – Εμμανουήλ Παπασταύρος – Ανδρέας Κοντογιάννης και Βασίλης Νάσιος (πηδαλιούχος) στην Τετράκωπο μετά Εφήβων.
*Αγάπη Τσιρώνη – Χρύσα Πάνου – Χριστίνα Κούρου – Σπυριδούλα Τζούκα στην Τετράκωπο άνευ Νεανίδων.
*Κατερίνα Ζέρβα – Ξανθή Κολτσίδα στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων.
*Νεφέλη Στεριάδη – Κατερίνα Γιώτη – Βαλέρια Μάντζιου – Κατερίνα Γκλατζούνη στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων.
*Κώστας Μαγκλάρας – Θανάσης Τσιάλιος στο Διπλό Σκιφ Νέων Ανδρών.
*Ευριπίδης Σκλιβανίτης – Χρήστος Κουτσιαύτης στην Δίκωπο άνευ Νέων Ανδρών.
*Σεμπάστιαν Καλουιάν – Νίκος Βλάχος – Γ. Ζήσης – Μιχ. Παπατσίμπας – Αλέξ. Βούλγαρης – Θανάσης Νταλαμάγκας – Γιάννης Παπαδιώτης Κώστας Μάντζιος και Βασίλης Νάσιος (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Εφήβων.
*Βάσω Νταλαμάγκα - Αγάπη Τσιρώνη – Βάσια Ζυγούρα – Σπυριδούλα Τζούκα στην Τετράκωπο άνευ Γυναικών
*Φώτης Λιόντος – Θανάσης Λιόλιος – Βασίλης Τζανίνης – Θανάσης Τσιάλιος – Παναγιώτης Μανούρης - Ευριπίδης Σκλιβανίτης – Χρήστος Κουτσιαύτης – Κώστας Μαγκλάρας και Βασίλης Νάσιος (πηδαλιούχος) στην Οκτάκωπο Ανδρών.
Χάλκινα μετάλλια, τέλος, πήραν τα εξής πληρώματα του Ν.Ο.Ι.:
*Γιάννης Ζήσης – Μιχάλης Παπατσίμπας στη Δίκωπο άνευ Εφήβων.
*Βάσια Ζυγούρα – Αμαλία Τσιάβου στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων.
*Αποστόλης Λαμπρίδης – Μιχάλης Ναστόπουλος στην Δίκωπο Νέων Ανδρών.
*Φώτης Λιόντος – Θανάσης Λιόλιος – Βασίλης Τζανίνης – Θανάσης Τσιάλιος και Νίκος Βέλλιος (πηδαλιούχος).
*Χαρά Κωστούλα – Αγάπη Τσιρώνη στο Διπλό Σκιφ ελαφρών Βαρών Γυναικών.
*Χρήστος Κρούτια – Αλέξανδρος Βούλγαρης – Γιάννης Παπαδιώτης – Εμμανουήλ Παπασταύρος στην Τετράκωπο άνευ ελαφρών βαρών Ανδρών.

Από το Γραφείο  Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων









17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει αυτό που ακούστηκε ότι οι φίλαθλοι του ΝΟΙ αποχώρησαν από τις κερκίδες το Σάββατο όταν ο ΝΟΒΑ κέρδισε το χρυσό στην οχτάκωπο; Θέλω να πιστεύω πως είναι ράδιο αρβύλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ραδιο αρβυλα ειναι. Μπορει ο ΝΟΒΑ να κερδισε στην οκτακωπο και να στεναχωρησε τους φιλαθλους ομως ο ΝΟΙ κερδισε τοσα μεταλια την κυριακη και κρατησε το τιτλο του για μια ακομα φορα οπου αυτο κανει ολους τους φιλαθλους του περηφανους και θα συνεχιζει να τους κανει οπως καθε φορα!!!! Ν.Ο.Ι

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΝΟΒΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΟΧΤΑΚΩΠΟ.ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οταν μια κερκιδα ειναι γεματη απο κοσμο οι οποιοι φωναζουν για τα γιαννενα και ξαφνικα με το που χαθηκε η οχτακωπος αδειαζει και μενουν ουτε οι μισοι, και αυτοι που μειναν να ειναι στην πλειοψηφεια τους αθλητες που δεν αγωνιζονταν ενω υπηρχαν παρα πολυ γονεις και κανενας τους να μην χειροκροταει τους νικητες, δυστυχως αυτο δεν ειναι αθλητικο πνευμα! Ειναι απλα πνευμα υπεροπτικο! Δεν ειναι λοιπον ραδιο αρβυλα και κανενας δεν μπορει να αλλαξει τα γεγονοτα διοτι ολοι ειδαμε πως σκορπισαν οι φιλαθλοι του ΝΟΙ σαν μυρμιγκια!

Ανώνυμος είπε...

Οι οκτακωπος του ΝΟΒΑ μπορει να κερδισε στο εφηβων ομως οι δυο οκτακωπες του ΝΟΙ που κερδισαν την κυριακη στον ανδρων και πανηγυριζαν που ηταν οι φιλαθλοι του ΝΟΒΑ να χειροκροτησουν για να υπαρξει το αθλητικο πνευμα μηπως φυγανε οι φιλαθλοι του ΝΟΒΑ σαν τα μυρμηγκια??????Ετσι και αλλιως ο ΝΟΙ ειναι το μοναδικο σωματειο που εδω και τοσα χρονια κατεχει τον τιτλο του ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εκει ηταν και χειροκροτησαν σαν σωστοι φιλαθλοι!απλα ο τροπος που εγινε η απονομη δεν βοηθησε στον να φαινεται ο κοσμος!πολυ φιλαθλοι ειτε βολιωτες ειτε γιαννιωτες ειχαν μπει στο κυλικειο για να χωρεσουν οι αθλητες!ετσι εχουν τα γεγονοτα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΝΟΒΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
Ο ΝΟΒΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΓΑΤΑΚΙΑ... ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Για να κατεχεις τον τιτλο του πολυνικη πρεπει να εχεις χρηματα η να το αξιζεις. Ο ΝΟΙ τον αξιζει τον τιτλο του απο την προσπαθεια που κανει για να πετυχει αυτον το σκοπο. Εαν ο ΝΟΒΑ οπως λεει το σχολιο πως θα ειναι πολυνικης θελει πολλα ΚΟΤΣΙΑ για να φτασει στο επιπεδο του ΝΟΙ. Εξαλλου
ειναι ενα σωματειο που εχει αφησει μεγαλη ιστορια πισω του.

Ανώνυμος είπε...

εγω ενα εχω να πω σαν μακρινος φιλος του νοκ.ολι οι ολιμπιονικες τιμισαν τους ομιλους τους εκτος απο τους καστοριανους.αυτα ειναι κριμα για τους ιδιους

Ανώνυμος είπε...

O NOI ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ
ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 1ος η 2ος η 3ος ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ο ΝΟΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΨΗΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

και προπονιτες μεσα στιν εθνικι να αλλιονουν αποτελεσματα.και να γλιφουν

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ;
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ??????? ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ?ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΙ, Ο ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ
Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτο δικιο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΒΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΝ ΕΘΝΙΚΙ ΟΜΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ ΔΟΥΡΕΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΟ ΒΓΗΚΑΝΕ.